Kαλώς ορίσατε !

Η φιλοξενία κάποιου, είναι πράξη ιερή. Αλλά όπως έχει καθήκον ο οικοδεσπότης προς τον φιλοξενούμενο, έτσι έχει και ο φιλοξενούμενος προς τον οικοδεσπότη. Σε αυτήν την προσωπική σελίδα, σας ζητώ τρία πράγματα.

1) Δεν θα προσβάλει κανείς κανέναν. Το σχόλιο θα διαγραφεί αμέσως.
2) Υποστηρίξετε οτιδήποτε θέλετε, όσο ανατρεπτικό, ή ριζοσπαστικό είναι, αλλά με επιχειρήματα.

Σε αυτό τον χώρο, σκοπός μου είναι να ποτίσουμε το δέντρο της δημοκρατίας μας.
Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010
Όπως δήλωσε ο Τούρκος υπουργός εξωτερικού εμπορίου κινητήρες F-135 που τοποθετούνται σε αεροσκάφη F-35 θα παράγονται στην Τουρκία από την KaleKalip.
Image
Οι συνομιλίες μεταξύ της Τουρκικής εταιρίας και του ομίλου United Technologies Corp, στον οποίο ανήκει η Pratt & Whitney ξεκίνησαν το 2009 και η συμφωνία αναμένεται να υπογραφεί την επόμενη εβδομάδα.

Η παραγωγή των κινητήρων θα πραγματοποιείται από κοινοπραξία το 51% της οποίας θα ανήκει στην KaleKalip. Αρχικά στη γειτονική χώρα προβλέπεται να κατασκευάζεται το 90% του κινητήρα ενώ στη συνέχεια αυτό το ποσοστό θα ανέλθει στο 100%. Η παραγωγή θα ξεκινήσει εντός του έτους ενώ η μονάδα θα έχει βάσει πιθανότατα στα δυτικά της χώρας.

Η Τουρκική εταιρία θα ξεκινήσει ένα πρόγραμμα έρευνας και ανάπτυξης ύψους $50 εκατ. που σχετίζεται με την παραγωγή των κινητήρων.

defencenet.gr



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαγωνισμός emallers.com

Οι επισκέψεις μας

Free Hit Counter

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μοιραστείτε το...


Bookmark and Share

Εφημερίδες

Αρχειοθήκη ιστολογίου