Kαλώς ορίσατε !

Η φιλοξενία κάποιου, είναι πράξη ιερή. Αλλά όπως έχει καθήκον ο οικοδεσπότης προς τον φιλοξενούμενο, έτσι έχει και ο φιλοξενούμενος προς τον οικοδεσπότη. Σε αυτήν την προσωπική σελίδα, σας ζητώ τρία πράγματα.

1) Δεν θα προσβάλει κανείς κανέναν. Το σχόλιο θα διαγραφεί αμέσως.
2) Υποστηρίξετε οτιδήποτε θέλετε, όσο ανατρεπτικό, ή ριζοσπαστικό είναι, αλλά με επιχειρήματα.

Σε αυτό τον χώρο, σκοπός μου είναι να ποτίσουμε το δέντρο της δημοκρατίας μας.
Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Ένα από τα προβλήματα της χωράς μας  είναι ότι νομίζουμε ότι δεν ειμαστε υποκριτές.
Σε αυτήν την χώρα, έχουμε γεμίσει, δήθεν, ψευτοκουλτούρα,  παπάρα.

Ο Μάκης από πολέμιος των πλουσίων, ρευστοποίησε τα πιστεύω του, και τα αντάλλαξε με Πόρσε και βίλα στην Εκάλη, και πουράκια, και μπάτσο να τον φιλάει.

Ο πρωτόπαπας και ο Κανελλόπουλος και Πολυζωγόπουλος όπως σίγουρα θα κάνουν και οι τωρινοί Παπασπύρου της ΑΔΕΔΥ και Παναγόπουλος της ΓΣΕΕ, με τα κομματικά δοσμένα προνόμια του και με τους τεράστιους μισθούς τους, λένε 5 παπάρες στους κομματικούς εγκαθέτους, και θέλουν θεσούλες στο κτήριο της βουλής.

Τι έγινε με τα 50 εκ € πρόστιμο στο ALTER για τα πλαστά και εικονικά τιμολόγια του Αθανασούλη, και τον Κουρή? Σβήστηκε πριν 1 μήνα. Γαργάρα η κυβέρνηση.
Το ότι ήρθε η UEFA και μας είπε ότι 13 από τις 18 ομάδες της Β εθνικής ποδόσφαιρου, εμπλέκονται σε στημένα παιχνίδια, είναι έκπληξη?

Κάθομαι μπρος στην τηλεόραση μου, και βλέπω όλους τους υποκριτές να προσπαθούν να με πείσουν ότι δεν είναι υποκριτές.  Ρε Ουστ από δω, Ουστ, κοπρίτες.

Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

Σαν σήμερα πριν από 85 χρόνια, σε μια ταβέρνα του Πειραιά, συναντήθηκαν τα μέλη του «Πειραϊκού Ποδοσφαιρικού Ομίλου» και του «Ομίλου Φιλάθλων Πειραιώς» κι αποφάσισαν να διαλύσουν τα προαναφερθέντα σωματεία και να ιδρύσουν τον πολυνίκη ελληνικό σύλλογο, τον Ολυμπιακό Σύνδεσμο Φιλάθλων Πειραιώς.


«Συνιστάται εν Πειραιεί υπό τον τίτλον Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς σωματείον, ούτινος σκοπός είναι η ανάπτυξις της σωματικής αγωγής παρά τη νεολαία και η κατά πάντα φίλαθλον τρόπον εξύψωσις αυτής».
Ο αεροπόρος Νότης Καμπέρος πρότεινε το όνομα Ολυμπιακός και ο Μιχάλης Μανούσκος το ολοκλήρωσε σε Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς. Κόκκινο και λευκό ορίστηκαν τα χρώματα.

Κόκκινο για το πάθος, λευκό για την αγνότητα. Και σήμα του, ο δαφνοστεφανωμένος έφηβος. Τα ιδρυτικά μέλη ήταν οι: Βασίλης Ανδριανόπουλος, Γιάννης Ανδριανόπουλος, Γιώργος Ανδριανόπουλος, Ντίνος Ανδριανόπουλος, Δημήτρης Ανδρόνικος, Δημήτρης Αυδής, Νίκος Βλάσσης, Στέφανος Εμμανουήλ, Νίκος Ζαχαρίας, Θανάσης Καλλίτσης, Νίκος Καλούδης, Ντίνος Καλούδης, Νότης Καμπέρος, Κώστας Κλειδουχάκης, Οθως Κόκκινος, Τριαντάφυλλος Κρέμος, Παναγιώτης Κωστάλας, Παναγιώτης Λαγουμιτζής, Ανδρέας Λουκάκης, Σπύρος Λουκάκης, Γιάννης Λουλουδάκης, Βαγγέλης Μαγγόπουλος, Μιχάλης Μανούσκος, Σταύρος Μαραγκουδάκης, Γρηγόρης Ντούφας, Θόδωρος Ορλώφ, Φώτης Πρωτοψάλτης, Γιάννης Συμιγδαλάς, Νίκος Συμιγδαλάς, Χρήστος Τζουμερικιώτης, Βρασίδας Τρουποσκιάδης και Σπύρος Ψαλλιδάς. Πρώτος πρόεδρος του Ολυμπιακού υπήρξε ο Μιχάλης Μανούσκος με αντιπρόεδρο τον Νότη Καμπέρο.

Φέτος παρόλο που δεν πάμε και τόσο καλά, εύχομαι ολόψυχα αφενός στην ομάδα μου, τον ολυμπιακό , χρόνια πολλά, χρόνια χρυσά ,χρόνια μαλαματένια.

Να τελειώσει η βία.

Και

Τελικό champions league μεταξύ ολυμπιακού, και μιας άλλης ελληνικής ομάδας.
Τρίτη 9 Μαρτίου 2010
Έχουμε καταλάβει πια σε αυτή την χώρα, ότι δεν είμαστε στο σύμπαν μόνοι μας? 

Δεν νομίζω. Από την μια, περάσαμε μια εποχή υπέρ καταναλωτισμού, όπου ο καθένας είχε μια κούρσα, Mercedes, ή BMW κατά προτίμηση, και ένα μικρό, ένα Honda, ή ένα Fiat , για την πόλη.  Φεύγαμε τα τριήμερα σε Καρπενήσι και Μονεμβάσια, και βγάζαμε από την τσέπη μας την χρυσή VISA για να πουλήσουμε και λίγη μούρη στον έτερο ήμισυ. Στο σπίτι να έχουμε μια plasma και μια LCD Full HD και οι 2 τηλεοράσεις, και να πληρώνουμε με σκληρό νόμισμα, MasterCard

Αλλά ας τα δούμε απλά τα πράγματα.

Ως ΑΕΠ η Ελλάδα είναι το 1/10 της Γερμανίας, αλλά ως κατά κεφαλήν εισόδημα, υπολείπετε ο Έλληνας κατά 30%. Και αυτά είναι τα νόμιμα χρήματα στην Ελλάδα, όχι τα μαύρα.

Μήπως αυτή η εικόνα λέει κάτι σε όλους μας? Τα συμπεράσματα δικά σας.

Διαγωνισμός emallers.com

Οι επισκέψεις μας

Free Hit Counter

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μοιραστείτε το...


Bookmark and Share

Εφημερίδες