Kαλώς ορίσατε !

Η φιλοξενία κάποιου, είναι πράξη ιερή. Αλλά όπως έχει καθήκον ο οικοδεσπότης προς τον φιλοξενούμενο, έτσι έχει και ο φιλοξενούμενος προς τον οικοδεσπότη. Σε αυτήν την προσωπική σελίδα, σας ζητώ τρία πράγματα.

1) Δεν θα προσβάλει κανείς κανέναν. Το σχόλιο θα διαγραφεί αμέσως.
2) Υποστηρίξετε οτιδήποτε θέλετε, όσο ανατρεπτικό, ή ριζοσπαστικό είναι, αλλά με επιχειρήματα.

Σε αυτό τον χώρο, σκοπός μου είναι να ποτίσουμε το δέντρο της δημοκρατίας μας.
Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010
Θα μπορούσαμε να κάνουμε και κάτι ακόμη. Αυτό που προτείνω είναι ριζοσπαστικό, θα αυξηση τα μόνιμα έσοδα του κράτους, θα αυξήσει την εισροή χρημάτων, και θα αυξήσει το ΑΕΠ.
Πολλές περιοχές κρατικές που κάηκαν τα τελευταία χρόνια, παραμένουν φαλακρά και περιμένουν την αναδάσωση που λόγο χρημάτων δεν γίνεται. Έτσι οι βράχοι και τα θυμάρια παραμένουν εκεί. Ούτε δέντρα ούτε πράσινο.
Μπορούμε να κόψουμε αυτές τις περιοχές σε κομμάτια 5 στρεμμάτων, και να τα πουλήσουμε σε ιδιώτες μέσο πλειστηριασμών. Ο καθένας μέσω κλειδαρίθμου που θα παίρνει από την τράπεζα του, θα μπορεί να πλειοδοτήσει να αγοράσει οικόπεδο(α).
Το ιδανικό θα ήταν να κάνουμε αναδάσωση, αλλά αφού δεν έχουμε λεφτά ας το εκμεταλλευτούμε. Επίσης, ναι θα γεμίσει μπετό αλλά, στα 5000 τμ επιφάνειας του κάθε οικοπέδου, 200 τμ θα είναι μπετό. Τα υπόλοιπα 4800 τμ, και πράσινο θα μπει και δέντρα, κλπ.
Όλο αυτό το εγχείρημα, θα φέρει, καταρχάς έσοδα, εν δεύτεροις μέσο ΦΜΑΠ και ΤΑΠ χρήματα σε δήμους και στο κράτος μόνιμα, θα μπουν και δέντρα και πράσινο έτσι ώστε να αναδασώσουμε εν ολίγοις, αύξηση του ΑΕΠ, μείωση της ανεργίας, αλλά φορολογικά έσοδα από δικηγόρους και συμβολαιογράφους, αποκέντρωση της Αθήνας.
Μπορούμε να στυλώσουμε τα πόδια σαν πεισματάρικα παιδιά, και να λέμε θέλω αναδάσωση, θέλω αναδάσωση, αλλά ούτε λεφτά έχουμε ούτε οργάνωση για να μην τα ξανανάψουμε.
Αυτό που προτείνω έχει και αρνητικά διότι επιβραβεύουμε τους «μπουρλοτιέρηδες». Όμως πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Και εγώ θα ήθελα δάση και πράσινο, αλλά η οικονομική κατάσταση δεν μου το επιτρέπει.
Πλησιάζουμε στην ψηφιακή εποχή τηλεοπτικού σήματος. Και έτσι σαν καλός έλληνας φροντίζω  την τελευταία στιγμή να προμηθευτώ είτε τηλεοράσεις είτε αποκωδικοποιητή. Επισκέφτηκα το emallers.com και βρήκα μεγάλη ποικιλία σε τηλεοράσεις plasma και LCD, με ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή MPEG4.
Αυτό που μου άρεσε σε αυτή την προσπάθεια, αν και είμαι σίγουρος, ότι όλο και κάποιοι ελληναράδες έβγαλαν κάτι κοψίδια από αυτήν την μετάβαση, είναι ότι πλέων θα απολαμβάνουμε τα αγαπημένα μας τηλεοπτικά ενδιαφέροντα, με κρυστάλλινο ήχο και εικόνα.
Άντε και την ιδία κρυστάλλινη εικόνα και ήχο να αποκτήσουμε και στις συμβάσεις του ελληνικού δημοσίου.

Διαγωνισμός emallers.com

Οι επισκέψεις μας

Free Hit Counter

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μοιραστείτε το...


Bookmark and Share

Εφημερίδες