Kαλώς ορίσατε !

Η φιλοξενία κάποιου, είναι πράξη ιερή. Αλλά όπως έχει καθήκον ο οικοδεσπότης προς τον φιλοξενούμενο, έτσι έχει και ο φιλοξενούμενος προς τον οικοδεσπότη. Σε αυτήν την προσωπική σελίδα, σας ζητώ τρία πράγματα.

1) Δεν θα προσβάλει κανείς κανέναν. Το σχόλιο θα διαγραφεί αμέσως.
2) Υποστηρίξετε οτιδήποτε θέλετε, όσο ανατρεπτικό, ή ριζοσπαστικό είναι, αλλά με επιχειρήματα.

Σε αυτό τον χώρο, σκοπός μου είναι να ποτίσουμε το δέντρο της δημοκρατίας μας.
Σάββατο 26 Ιουνίου 2010





Ο νεαρός υπηρετεί στο ναυτικό, στο πολεμικό μουσείο.

τράβα εσύ κακομοίρη στην πινέζα, διότι αυτοί φιλούν " Θερμοπύλες". 

ρε ουστ κοπρόσκυλα.


http://troktiko.blogspot.com/2010/06/blog-post_9800.html




εμ ο έτερος, προστάτης της πατρίδας, Πάρις Κασιδόκωστας έχει το δικό του δίκλινο και μάλιστα
με όλες τις ανέσεις. Στρατός Resort για τον ελληνα κληρονόμο με καφετιέρες, τηλεόρασης και ιδιωτικό παρκινγκ για να μην κουράζετε. Ο ο ναυτοδίοπος Πάρις Κασιδόκωστας θα έχει να λέει πολλές ιστορίες απο το στρατό στα παιδιά του. Τις φωτογραφίες δημοσιεύει το Πρώτο θέμα και φυσικά ρίχνει το ανάλογο κράξιμο





Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Δημοσίευμα που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της βρετανικής εφημερίδας Guardian υποστηρίζει πως «η Ελλάδα βγάζει τα νησιά της προς πώληση για να σώσει την οικονομία». Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας υποστηρίζει πως η Ελλάδα κάνει μια απεγνωσμένη προσπάθεια να...


εξοφλήσει τα χρέη της και εξετάζει την πώληση νησιών καθώς αδυνατεί να βρει πόρους για την ανάπτυξη των υποδομών τους.

Σύμφωνα με την συντάκτρια του άρθρου, η Ελλάδα, σε μια απελπισμένη προσπάθεια να εξοφλήσει τα χρέη της, διευκολύνει τους πλούσιους και διάσημους να εκπληρώσουν τα όνειρά τους και να αποκτήσουν ένα ηλιόλουστο νησί, πουλώντας ή ενοικιάζοντας με μακροχρόνιες μισθώσεις περίπου 6.000 νησιά.

Ο Guardian υποστηρίζει, πως σύμφωνα με τις πηγές της, μια μεγάλη έκταση στη Μύκονο, είναι ήδη προς πώληση. Όπως αναφέρει, η περιοχή κατά το ένα τρίτο (1/3) ανήκει στο Ελληνικό Δημόσιο, το οποίο ψάχνει για αγοραστή πρόθυμο να εισφέρει κεφάλαια και να αναπτύξει τουριστικό συγκρότημα πολυτελών κατοικιών. Ακόμη, αναφέρει πως στην ιστοσελίδα Private Islands έχει αναρτηθεί προς πώληση το νησί «Ναυσικά» στο Ιόνιο, προς 15 εκατ. ευρώ.
Τι παραπάνω χρειάζεται να δουμε σε αυτό το κράτος για να καταλάβουμε ότι τίποτα δεν δουλεύει.
Πριν 3 χρόνια, καιγόταν η Αθήνα με τις ευλογιές της αριστεράς, και η δικαιοσύνη και η αστυνομία κοιμόταν, ενώ το βιος των πολιτών γίνονταν έρμαιο στα χέρια «αγανακτισμένων» πολιτών.
Πριν 15 μέρες, φασίστες του ΠΑΜΕ διαπράττοντας πειρατεία, κατέλαβαν 2 πλοία στην Κόρινθο. Ο εισαγγελέας του Άρειου πάγου, παρόλο που έδωσε εντολή να σταματήσει η κατάληψη, όλοι οι τοπικοί άρχοντες, ίσως διότι πήραν άλλες εντολές, ίσως έγραψαν στεγνά τον εισαγγελέα του Άρειου πάγου, δεν έκαναν τίποτε.
Πριν 2 μέρες στον Πειραιά, τα ιδία γεγονότα και η ιδία αντιμετώπιση από την πολιτεία. Και η υπουργός, δήλωσε ότι δεν ήξερε τίποτα διότι ήταν ταξίδι, και απλά μετά έμαθε ότι κάποιοι εμπόδισαν κάποιους επιβάτες, να αποβιβαστούν και να επιβιβαστούν στα καράβια. Άλλα τ’ άλλων δηλαδή.
Χθες σκοτώθηκε ένας άνθρωπος, διότι κάποιοι δεν έκαναν την δουλειά τους, δεν έλεγξαν την αλληλογραφία του υπουργείου.
Επίσης χθες ξέσπασε καταιγίδα στην αττική, κόπηκε το ρεύμα, πλημύρισαν τα φρεάτια, διότι κανείς δεν τα καθόρησε, και έγινε ανάστα ο Κύριος, με απλά λόγια.
Συμπέρασμα? Ως κράτος έχουμε διαλύσει τελείως. Δεν εργάζεται κανείς, είτε διότι ειμαστε άχρηστοι είτε διότι έτσι έχουμε μάθει, είτε απλά και αυτός που εργάζεται και ο τεμπέλης, και αμείβονται το ίδιο, και δεν υπάρχουν επιπτώσεις θετικές ή αρνητικές για κανέναν.
Εγώ ξέρω ένα πράγμα. Το ότι οι τούρκοι δεν είναι στην Κέρκυρα και στην Γαύδο, οφείλετε, πες το στην τύχη, στο θεό, στον Αλλάχ, στον βούδα, πάντως στην ικανότητα των ηγετών μας δεν οφείλετε. Αυτό το κράτος κρατιέται με τσιρότα πλέον.
Φοβάμαι ότι οι ξένοι θα κλαίνε τα λεφτά τους σε λίγο.
Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010




ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΟ... ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΑΔΕΙΑ

Ο υφυπουργός Εργασίας, κ. Γ. Κουτρουμάνης, έβαλε την υπογραφούλα του για να παιχτούν 8.000.000 ευρώ των ταμείων, στο "χρηματιστήριο" των δομημένων ομολόγων. Βέβαια έχει ο καιρός γυρίσματα και σήμερα αυτός, βρήκε τα ταμεία που και αυτός με την υπογραφή του βοήθησε να αδειάσουν (καθ' ύλη αρμόδιος), άδεια.
Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Ρε παιδιά, αυτή η κατσελη τι ρόλο βαράει? Είπε ότι ο αναπτυξιακός νόμος θα είναι έτοιμος τον Μάρτιο, μετά τον πήγε Ιούνιο, και τώρα Σεπτέμβριο. Θέλουμε, για την ακρίβεια καιγόμαστε να έρθουν επενδύσεις, διότι και η ανεργία και η ανάπτυξη είναι στα πολλή κόκκινα. Αλλά αγρόν ηγόραζαν οι αρμόδιοι. 

Από την άλλη που είναι το κλείσιμο των δημοσίων υπηρεσιών που δεν έχουν καμιά εργασία? Πρέπει να μειωθούν τα εξοδα, έμμεσα και γρήγορα, έτσι ώστε να μην ξαναδούμε καμιά νέα αυξηση του ΦΠΑ, ή καμιά νέα φοροεπιδρομή σε συνταξιούχους και εταιρείες. 

Πότε θα ανοιχτούν τα κλειστά επαγγέλματα? Είχε πει η κατσελη για Μάρτιο, μετά για Ιούνιο, και τώρα πάλι για Σεπτέμβριο. 

Αν με ακούει κανείς από τους υπευθύνους, δουλέψτε γιατί χανόμαστε, δουλέψτε γι’ αυτό σας έβγαλε ο ελληνικός λαός, όχι για τάβλι.
Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Gayreek (έτσι μας αποκαλούν Μάκη μου), Internet portal recognises REPUBLIC OF MACEDONIA".
Καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό έτσι, Μάκη;
Στα λέγαμε, αλλά σε έφαγε ο εγωισμός και δεν...
κατέβασες αμέσως το βίντεο.
Και τώρα ξεφτιλιζόμαστε.
Εμείς εδώ, δεν είπαμε ποτέ ότι το έκανες επίτηδες. Αλλά σε τέτοια θέματα, δεν το σκέφτεσε. Διορθώνεις αμέσως το λάθος, χωρίς να σκεφτείς, αν χάσεις κλικς.

http://taxalia.blogspot.com/

http://www.topix.com/forum/world/macedonia/T5SELCDKBREDANIDI

http://www.kanal5.com.mk/default.aspx?mId=37&eventId=61828
Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Υπάρχει άμεση ανάγκη για 12 φιάλες αίματος μέχρι την Τρίτη το μεσημέρι. Όποιος μπορεί παρακαλώ να δηλώσει κατά την αιμοδοσία του ότι πάει για τον εξής ασθενή: ΓΙΑΝΝΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΙΟΡΔΑΝΗ - ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ. Έπειτα να ενημερώσει για τα στοιχεία ...
του και το νοσοκομείο που έδωσε αίμα με ένα μήνυμα στο 6974821182. Ευχαριστώ πολύ και ελπίζω να μην χρειαστεί ποτέ κανένας άνθρωπος να ζήσει τόσο άσχημες καταστάσεις...






ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ

Με ρεπορτάζ σε δελτία ειδήσεων αλλά και άρθα σε εφημερίδες και στο internet στα Σκόπια γινεται αναφορά στο "Μακεδονία" που ακούστηκε στο "δελτίο ειδήσεων" του Μάκη. Μιλάνε για ανεπίσημη αναγνώριση εκ μέρους "γνωστού δημοσιογράφου και γνωστής ελληνικής σελίδας". Φυσικά οι Σκοπιανοί ψάχνουν απεγνωσμένα τέτοιες "ανεπίσημες αναγνωρίσεις" για να τις χρησιμοποιούν στις διαπραγματεύσεις τους. Αυτά γινονται στα Σκόπια και ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος ακόμα δεν έχει βγει να πει ένα "συγνώμη, λάθος".



Κυριακή 20 Ιουνίου 2010



ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΌ

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψεις το video αυτό. Ειναι η ιστορία του Dick και του Rick Hoyt. Ο γιος ειναι ανάπηρος και έχει πει στον πατέρα του οτι νιώθει ελεύθερος οταν τον κρατάει στους αγώνες, νιώθει σα να τρέχει και αυτός. Απλά δείτε το video











Διαγωνισμός emallers.com

Οι επισκέψεις μας

Free Hit Counter

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μοιραστείτε το...


Bookmark and Share

Εφημερίδες

Αρχειοθήκη ιστολογίου