Kαλώς ορίσατε !

Η φιλοξενία κάποιου, είναι πράξη ιερή. Αλλά όπως έχει καθήκον ο οικοδεσπότης προς τον φιλοξενούμενο, έτσι έχει και ο φιλοξενούμενος προς τον οικοδεσπότη. Σε αυτήν την προσωπική σελίδα, σας ζητώ τρία πράγματα.

1) Δεν θα προσβάλει κανείς κανέναν. Το σχόλιο θα διαγραφεί αμέσως.
2) Υποστηρίξετε οτιδήποτε θέλετε, όσο ανατρεπτικό, ή ριζοσπαστικό είναι, αλλά με επιχειρήματα.

Σε αυτό τον χώρο, σκοπός μου είναι να ποτίσουμε το δέντρο της δημοκρατίας μας.
Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010
Μια χώρα, για να υπάρξει χρειάζεται κάποια απλά πράγματα. Σύνορα, λαό, κλπ, και εξουσίες. Που είναι οι εξουσίες στην Ελλάδα? Που είναι η νομοθετική? Κοιτά να μην χάσει τα προνόμια της, και κοιτά να βολέψει τους χορηγούς της και τους ψηφοφόρους της. Που είναι η εκτελεστική? Είναι σφουγγοκωλάριοι σε κάθε παράσιτο, φαντασμένο και κουβαλούν τις βαλίτσες τους, ή φιλούν τις βίλες τους. Που είναι η δικαστική? Στήνουν δίκες, έτσι ώστε να γίνουν όλοι πρόεδροι του Άρειου πάγου, ή να μην πάνε και γίνουν δικαστές στην πινέζα, ή καλύπτουν τα «χρέη» τους.. Αυτό φαίνεται καθώς κανείς μεγαλονταβατζής, μεγαλοπολιτικός, μεγάλο κάτι σε αυτή τη χώρα δεν έπαθε ποτέ τίποτα. Τα ΜΜΕ και οι δημοσιογράφοι? Η πλειονότητα από αυτούς είναι δεμένοι σε ένα άρμα ενός μεγαλονταβατζή της χωράς, και ως γνήσια παπαγαλάκια, επαναλαμβάνουν ότι τους λένε οι αφέντες τους.
Πριν από το 80, αν τολμούσε να πεις την λέξη σοσιαλισμός, βρισκόσουν στο τέρμα θεού αρχές Αλλάχ, στο λεπτό, άσε που και τότε έπεφταν και ψιλές και χοντρές, καθ’ οδών. Το 80, ως κρητικός, θυμάμαι αρκετούς πρασινοφρουρούς βοσκούς στην Κρήτη να σουτάρουν όποιον θέλουν όπου θέλουν γιατί ήταν ΝΔ, γιατί του αντιμίλησε, ή γιατί πριν 10 χρόνια τους έκανε τα ίδια.
Σήμερα πλέον δεν δουλεύει ούτε ο συνδικαλισμός, ούτε η λογική. Όταν το ΚΚΕ τσέπωνε το αίμα του λαού μέσο κονδυλίων της Ε.Ε., δεν είχε πρόβλημα. Οι σοσιαλιστές του «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο» φόρεσαν τα Αρμάνι τους, και οδήγησαν την Mercedes τους στο νέο γκαλά της μάσας. οι εθνοσωτήρες του Καραμανλή, ήρθαν στην κυβέρνηση για να σταματήσουν τη διαφθορά, όταν έφυγαν αφού έφαγαν και αυτοί ότι είχε μείνει, πήραν μαζί τους και ράφια από τα υπουργεία καθώς έφευγαν.
Κάποιοι από εσάς ίσως με πείτε υπερβολικό, αλλά λέω κάπου ψέματα? Αυτά δεν έγιναν?
Αύριο απεργεί το σύμπαν, για πιο λόγο? Μα εδώ στην Ελλάδα, για το χάλι μας δεν φταίει η Lehman Brothers. Φταίνε οι κλέφτες που τα έφαγαν. Ποιοι είναι οι κλέφτες? Τους έχουμε πει 800 φορές τον καθένα.
Αυτές τι μέρες, παρακολουθώ ένα μένος ενάντια των Γερμανών, ακόμη και από εσάς, λες και ο κ Χανς που μένει στο Βερολίνο, ψήφισε Λαλιώτη και Μητσοτάκη, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ 30 χρόνια τώρα, αυτός ο κύριος φταίει που δεν συνέλαβε τους κλέφτες των ομολόγων ή του κτηματολογίου. Αυτός ο κακόμοιρης έκατσε και δούλεψε, άκουγε τον προϊστάμενο του, και πείρε ένα κάρο, και έφτιαξε μια αμαξάρα, που λέγετε Mercedes. Δούλεψε. Επειδή αυτός λοιπόν δούλεψε, και μας έδωσε τόσα πακέτα ευρωπαϊκά, πρέπει να του φορτώσουμε και το χρέος, μας.  Εμείς μόνοι μας δεν επιλέγουμε να αγοράσουμε πλυντήρια ρούχων Siemens , Πλυντήριο Ρούχων Bosch, Πλυντήριο Πιάτων Bosch, Πλυντήριο Πιάτων Siemens,  Krups  Καφετιέρες? Οι Γερμανοί φταίνε που κάνουν καλά μηχανήματα και εμείς οικειοθελώς τα ψωνίζουμε?

Αγαπητοί φίλοι, ο Έλληνας είναι νεκρός και άθαφτος. Το σύστημα έχει διαλυθεί, κρατιέται με τσιρότα πλέον. Αν γίνει κάτι σοβαρό, λ.χ. μπαίνουν οι Τούρκοι, σεισμός, κάτι, όλο το σύστημα θα καταρρεύσει σαν πύργος από τραπουλόχαρτα.
Ίσως τελικά δεν ξέρουμε τι θέλουμε. Γιατί όταν κάποιος δεν ξέρει σε ποιο λιμάνι κατευθύνεται, κανένας άνεμος δεν είναι ούριος
Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010
Μια πρόταση για ανατροπή της οικονομικής κατάστασης της Ελλάδας. 
Προτείνω.
·         να καταργηθεί το αφορολόγητο
·         το κράτος να δέχεται όλες τις αποδείξεις που προέρχονται από ελληνικές εταιρείες τόσο οι ιδιώτες όσο και οι επιχειρήσεις.
·         να αυξηθεί ο ΦΠΑ στο 15% και 25% αντίστοιχα
·         να αναγνωρίζονται όλα τα έξοδα 100%, από τσίχλες έως γιοτ.
·         Όλοι να βάλουν ταμειακές μηχανές. Από την λαϊκή έως τα περίπτερα και τα τάξη.
·         Να αποποινικοποιηθεί το φακελάκι. Πλέον να γίνεται νόμιμα.
Με αυτά τα μετρά τι καταφέρνουμε.
Με αύξηση του ΦΠΑ και να δέχεται η εφορία όλες τις αποδείξεις, και αυξάνονται τα έσοδα του κράτους, και αναγκάζεις τον πολίτη να βρει αποδείξεις,
Να αποποινικοποιηθεί το φακελάκι. Πλέον να γίνεται νόμιμα και φορολογείς το μαύρο χρήμα
Το κράτος να δέχεται όλες τις αποδείξεις που προέρχονται από ελληνικές εταιρείες τόσο οι ιδιώτες όσο και οι επιχειρήσεις. πλέον ο εφοριακός δεν μπορεί να ρίξει τιμολόγια, και να κρίνει τι είναι παραγωγικό για μια επιχείρηση ή όχι άρα σπας την δωροδοκία, αν δεν μπορεί να σου ρίξει πρόστιμο.
Με τις ταμειακές μηχανές βλέπεις τι εισοδήματα βγάζει ο καθένας, αφού όλοι κυνηγούν όλες τι αποδείξεις, και ρίχνεις λεφτά στην κατανάλωση , διότι αν έχεις έσοδα 40.000€ και έξοδα 20.000€ πληρώνεις φόρους στα κέρδη στα 20.000€. ας πάρει 100 plasma και lcd ή led TV, iphone, και πλυντήρια πιάτων και πλυντήρια ρούχων, όσα θέλει,DVD players, και καφετιέρες, Siemens miele, bosh, zannussi, ότι θέλει αρκεί να έχει απόδειξη και τιμολόγιο με το όνομα του και το ΑΦΜ του. Κάθε φορά που θα σκόρπα το κράτος θα εισπράττει ΦΠΑ, και θα δημιουργούνται θέσεις εργασίας και επενδύσεις.
Αφού γίνουν αυτά, πρέπει να γίνει μια μείωση της φορολογίας των επιχειρήσεων. Έτσι και θα είναι πιο κερδοφόρο να έχεις μια επιχείρηση από να γίνεις ΔΥ, και αυξηση του ΑΕΠ, και αυξηση των επενδύσεων. Και όταν λέω μείωση εννοώ, στο 10% φλατ, έως 1,000,000€ τζίρο, 15% για 1,000,000€+ και για τις εισηγμένες στο ΧΑΑ, 20%. Επενδύσεις και κατανάλωση, και αν δεν κόβουν αποδείξεις θα πληρώνουν φόρους.

Διαγωνισμός emallers.com

Οι επισκέψεις μας

Free Hit Counter

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μοιραστείτε το...


Bookmark and Share

Εφημερίδες