Kαλώς ορίσατε !

Η φιλοξενία κάποιου, είναι πράξη ιερή. Αλλά όπως έχει καθήκον ο οικοδεσπότης προς τον φιλοξενούμενο, έτσι έχει και ο φιλοξενούμενος προς τον οικοδεσπότη. Σε αυτήν την προσωπική σελίδα, σας ζητώ τρία πράγματα.

1) Δεν θα προσβάλει κανείς κανέναν. Το σχόλιο θα διαγραφεί αμέσως.
2) Υποστηρίξετε οτιδήποτε θέλετε, όσο ανατρεπτικό, ή ριζοσπαστικό είναι, αλλά με επιχειρήματα.

Σε αυτό τον χώρο, σκοπός μου είναι να ποτίσουμε το δέντρο της δημοκρατίας μας.
Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010
Στενό μαρκάρισμα από τη τρόικα
Το κλιμάκιο της ΔΝΤ έφτασε στην Αθήνα, έχοντας καταγράψει τις αδυναμίες της κυβερνητικής προσπάθειας για περικοπές εξόδων. Κάποιοι υπουργοί θα βρεθούν στη δυσάρεστη θέση να κληθούν να δώσουν εξηγήσεις για καθυστερήσεις. Ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωσταντίνου θα ερωτηθεί για την υστέρηση των εσόδων από τον ΦΠΑ. Ο υπουργός Εργασίας, Ανδρέας Λοβέρδος, για τις μαύρες τρύπες των ασφαλιστικών ταμείων. Ο υπουργός Υποδομών, Δημήτρης Ρέππας, θα κληθεί να εξηγήσει την κατάσταση με τις ελλειμματικές ΔΕΚΟ.


Τέλος, μεγάλη πίεση θα ασκηθεί και στην υπουργό Υγείας. Η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για το χάος των νοσοκομείων. Όπως αναφέρει ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ «στο υπουργείο Υγείας ετοιμάζονται να παρουσιάσουν “μια σημαντική μείωση” των δαπανών υγείας». Όμως «η μείωση των δαπανών οφείλεται στο δίμηνο χάος με τους προμηθευτές φαρμακευτικών και ιατρικών υλικών. Με άλλο λόγια, το “εμπάργκο” είχε αναγκάσει τους γιατρούς σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας να ακυρώνουν προγραμματισμένα χειρουργεία».

Κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών διαβεβαιώνουν πως δεν θα χρειαστούν έκτακτα οικονομικά μέτρα το προσεχές διάστημα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega. 

Υπενθυμίζεται πως από το πρωί οι ελεγκτές της τρόικας βρίσκονται στο υπουργείο Οικονομικών, όπου πραγματοποιούν αλλεπάλληλες συσκέψεις υπό τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, προκειμένου να ελέγξουν την πορεία εφαρμογής του μνημονίου συνεργασίας.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαγωνισμός emallers.com

Οι επισκέψεις μας

Free Hit Counter

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μοιραστείτε το...


Bookmark and Share

Εφημερίδες

Αρχειοθήκη ιστολογίου