Kαλώς ορίσατε !

Η φιλοξενία κάποιου, είναι πράξη ιερή. Αλλά όπως έχει καθήκον ο οικοδεσπότης προς τον φιλοξενούμενο, έτσι έχει και ο φιλοξενούμενος προς τον οικοδεσπότη. Σε αυτήν την προσωπική σελίδα, σας ζητώ τρία πράγματα.

1) Δεν θα προσβάλει κανείς κανέναν. Το σχόλιο θα διαγραφεί αμέσως.
2) Υποστηρίξετε οτιδήποτε θέλετε, όσο ανατρεπτικό, ή ριζοσπαστικό είναι, αλλά με επιχειρήματα.

Σε αυτό τον χώρο, σκοπός μου είναι να ποτίσουμε το δέντρο της δημοκρατίας μας.
Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010


Πριν 4 μήνες πτωχεύσαμε, όμως τι μάθαμε όλους αυτούς τους μήνες? Τίποτα. Απολύτως τίποτα, μηδέν, πραμα.
Πριν 1 εβδομάδα ο Σάλλας έκανε μια πρόταση. Μέσα σε αυτό το κλίμα της παγκοσμιοποίησης, η συνένωση τραπεζών είναι η μοναδική λύση, έτσι ώστε οι ελληνικές τράπεζες να παραμείνουν σχετικά ελληνικές, και να μην εξαγοραστούν από τίποτε ξένες. Αν αρνηθεί η κυβέρνηση, θα μπούμε σε έναν νέο κύκλο εσωστρέφειας, όπου το ΧΑΑ θα καταλήξει στις 1200 μονάδες, ή ακόμα και ποιο κάτω. Και με 5 δις € κάποια ξένη τράπεζα θα έρθει και θα σκουπίσει όλες τις καλές ελληνικές τράπεζες, και αυτοί δεν παίζουν. Κανείς δεν ασχολείται. Σε λίγο θα δουμε και σχόλια του στυλ, να καταργήσουμε και την παγκοσμιοποίηση.
Αντί λοιπόν να συζητάμε ποσό πρέπει να είναι το τίμημα του Σάλλα, λχ η αξία των ΤΤ και ΑΤΕ είναι 2 δις € και να παζαρέψουμε μια καλύτερη τιμή για το ελληνικό δημόσιο, αμέσως βγήκαν οι ιαχές σκάνδαλο, ξεπούλημα, κλπ από τα κόμματα – σαλτιμπάγκους, αλλά και από πολίτες.
Αυτήν την στιγμή που έχουμε ουσιαστικά πτωχεύσει, και ακόμα υπάρχουν ΔΥ που θεωρούν αυτά τα ηλίθια επιδόματα λογικά και σωστά, λχ γάλακτος, ρούχων, θέσεως, Η/Υ, βλακείες και να πετάμε λεφτά από το παράθυρο. Επιτρέπουμε στον κάθε τουτ να αγοράσει 40 στρέμματα στην Εκάλη, αλλά να μην αγοράσει ένα νησί, και να κάνει εκεί την βίλα του, λες και σε 1 εβδομάδα θα ανακηρύξει ανεξάρτητο κράτος και θα αποσχιστεί. Ένας φίλος σερβιτόρος των 700€ θέλει να αγοράζει κάθε μήνα μια μπλούζα Χ μάρκας 180€ αξίας, με το σκεπτικό ότι οι άλλοι την φορούν και ζηλεύει, και το θεώρει λογικό να την ψωνίζει.



Οι φασιστές του ΠΑΜΕ, έκλειναν τα λιμάνια παραβιάζοντας νόμους και συντάγματα, και αφού κατάφεραν και έδιωξαν τις 2 δεκάρες που πιθανότατα θα έπεφταν στην ελληνική κοινωνία, πανηγυρίζουν.
Βγαίνει ο γιακουματος και λέει ότι φέτος δεν μπορεί να πάει στην βίλα του στην Μύκονο, και το περνούμε ως λογικό. Έφυγαν οι συμβασιούχοι από το δημόσιο, και οι μόνιμοι απέδειξαν τι έκαναν τόσο καιρό, τίποτα. Σε όλες τις υπηρεσίες ουρές, ένα χάλι μαύρο. Οι ΔΥ συνεχίζουν το ίδιο βιολί, όπου έχουν την εντύπωση ότι μόνο αυτοί δουλεύουν και οι ΙΥ και οι εε, κάθε μέρα παίρνουν το λεωφορείο και πάνε στην εξοχή. Οι τούρκοι κάνουν περατσάδες στο Σούνιο πλέων!
Απεργίες, τεμπελίκη, κακία, ειρωνεία, ωχαδερφισμός, είναι τα χαρακτηριστικά του σύγχρονου Έλληνα. Και αν του ζητήσεις μια λύση, σου λέει ότι ανέφικτο του έρθει στο κεφάλι, και με ύφος ότι πέταξε την καινούργια θεωρία της σχετικότητας. Βγαίνουν οι Έλληνες έξω για να σπουδάσουν και εκεί φοβούμενοι τους νόμους τους εφαρμόζουν, και μόλις πατήσουν το πόδι τους εδω, ένα χάλι ξαναγίνονται.
Ρε πάτε καλά? Δεν υπάρχουν λεφτά. Καταλάβετε το κάποια στιγμή. Για να το καταλάβετε πρέπει να μπουν οι τούρκοι ως την Λαμία? Πρέπει να ενοικήσουμε να πουλήσουμε ότι μπορούμε. Τι πειράζει λχ αν ενοικήσει η Microsoft την ακρόπολη για μια νύχτα, με 1 εκ € για να παρουσιάσει το καινούργιο πρόγραμμα της? Τι πειράζει αν νοικιαστεί ο ναός του Ποσειδώνα στο Σούνιο, μια εταιρεία που έχει σχέση με την θάλασσα έναντι ενός σοβαρού ποσού, και με την προϋπόθεση ότι δεν θα κάνουν ζημιές, για μια νύχτα? Αν πουλήσουμε το Χ νησί στον Γκέιτς, τι θα γίνει δηλαδή, θα το πάρει στην πλάτη και θα το πάει στον ατλαντικό? Η δημοκρατία είναι οι πέτρες και οι κίονες?
Νοίκιασε τα πάντα, με ασφαλείς από ζημιές και λοιπά πιθανά προβλήματα, με ορους σωστούς, λχ παρουσία φυλάκων, και βαλε τα χρήματα σε έναν λογαριασμό, και μείωσε το χρέος σου, βελτίωσε την κατάσταση σου, ως χώρα. Έχουμε ξεφτιλιστεί τελείως. Με όλους τους ξένους που μιλώ μας θεωρούν αλήτες, και κακομαθημένα παλιόπαιδα, που το μόνο που ξέρουμε είναι το φέρε, τον φραπέ, η τεμπελιά, η αμπελοφιλοσοφία, την αρπαχτεί, και τίποτε άλλο.
Έχουμε κάνει το παράλογο, λογικό, και το λογικό παράλογο, και ειμαστε εντάξει.
Ρε όχι να μας σώσουν δεν αξίζουμε, αξίζουμε χειρότερα, πολύ χειρότερα. Οι ξένοι έχουν δίκιο, ειμαστε ο χειρότερος λαός. Δεν μας αξίζει αυτό το οικόπεδο που λέγεται Ελλάδα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαγωνισμός emallers.com

Οι επισκέψεις μας

Free Hit Counter

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μοιραστείτε το...


Bookmark and Share

Εφημερίδες

Αρχειοθήκη ιστολογίου