Kαλώς ορίσατε !

Η φιλοξενία κάποιου, είναι πράξη ιερή. Αλλά όπως έχει καθήκον ο οικοδεσπότης προς τον φιλοξενούμενο, έτσι έχει και ο φιλοξενούμενος προς τον οικοδεσπότη. Σε αυτήν την προσωπική σελίδα, σας ζητώ τρία πράγματα.

1) Δεν θα προσβάλει κανείς κανέναν. Το σχόλιο θα διαγραφεί αμέσως.
2) Υποστηρίξετε οτιδήποτε θέλετε, όσο ανατρεπτικό, ή ριζοσπαστικό είναι, αλλά με επιχειρήματα.

Σε αυτό τον χώρο, σκοπός μου είναι να ποτίσουμε το δέντρο της δημοκρατίας μας.
Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

Αθρόες προσλήψεις στη Βουλή κατά τα τελευταία χρόνια καταγγέλλει η Real News σε ένα άκρως αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, στο οποίο τονίζεται ότι «από το 1993 που ανέλαβε την προεδρία της Βουλής ο Απόστολος Κακλαμάνης έως σήμερα προστέθηκαν στη Βουλή τουλάχιστον 1.000 υπάλληλοι».

Στη Βουλή αυτή τη στιγμή απασχολούνται 1.800 υπάλληλοι, ενώ το 1994, ο αριθμός τους δεν ξεπερνούσε τους 710.

Μάλιστα, «όποιος μπαίνει… δε βγαίνει από τη Βουλή». Μόνο για τις ανάγκες του γραφείου του ο Απόστολος Κακλαμάνης διόρισε ως μετακλητούς υπαλλήλους 21 άτομα, τα οποία στη συνέχεια μονιμοποιήθηκαν.

Ο επίτιμος Πρόεδρος της Ν.Δ., Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, κατάφερε να διορίσει 12 μετακλητούς υπαλλήλους, οι οποίοι στη συνέχεια μονιμοποιήθηκαν.

Γενικότερα το ρεπορτάζ είναι εξόχως αποκαλυπτικό, ακόμη και για τον τρόπο που έχουν χρησιμοποιήσει ευνοϊκές διατάξεις άνθρωποι όπως η κόρη του Πάγκαλου και η υποψήφια του ΠΑΣΟΚ στο νομό Μαγνησίας, Πετρούλα Ντελεδήμου.

Real News

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαγωνισμός emallers.com

Οι επισκέψεις μας

Free Hit Counter

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μοιραστείτε το...


Bookmark and Share

Εφημερίδες

Αρχειοθήκη ιστολογίου