Kαλώς ορίσατε !

Η φιλοξενία κάποιου, είναι πράξη ιερή. Αλλά όπως έχει καθήκον ο οικοδεσπότης προς τον φιλοξενούμενο, έτσι έχει και ο φιλοξενούμενος προς τον οικοδεσπότη. Σε αυτήν την προσωπική σελίδα, σας ζητώ τρία πράγματα.

1) Δεν θα προσβάλει κανείς κανέναν. Το σχόλιο θα διαγραφεί αμέσως.
2) Υποστηρίξετε οτιδήποτε θέλετε, όσο ανατρεπτικό, ή ριζοσπαστικό είναι, αλλά με επιχειρήματα.

Σε αυτό τον χώρο, σκοπός μου είναι να ποτίσουμε το δέντρο της δημοκρατίας μας.
Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010
Κέρδισε μάλλον η Γερμάνια και η οι αγγλοσάξονες από την χθεσινή απόφαση της συνόδου κορυφής.

· Κατάφεραν οι αγγλοσάξονες να βάλουν πόδι στην ΕΕ.

· Κατάφεραν οι αγγλοσάξονες να βάλουν πόδι στο € για ένα αμιγώς ευρώ θέματος.

· Οι γερμανοί κατάφεραν να επιβληθούν στην ΕΕ, λόγο τσέπης. Αυτό βέβαια για να ειμαστε και δίκαιο είναι λογικό, άλλα η Γερμανία θα κέρδιζε πολλά περισσότερα, αν έμπαινε εξ' αρχής μπροστά, επέμενε εξ' αρχής στην βοήθεια, και με σκληρούς ορους έφτιαχνε την ελληνική οικονομία, και οι έλληνες συνέχιζαν πιο οικονομικά υγιείς πλέον να αγοράζουν Μερτσέντες.

· Ταπείνωσαν την Γαλλία και τον νότο. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξει ρεβάνς

· Η έννοια της ένωσης καταρρίφτηκε. Μετονομάστηκε σε κρατικά συμφέροντα.

· Η ΕΕ γύρισε πίσω στο 1993 που απλά είχαμε € στα χαρτιά. τώρα έχουμε χαρτιά με €.

· Η Γερμανία υπέδειξε αλαζονική συμπεριφορά, υπέρμετρη σε σχέση με το καλό της ένωσης.

· Εφόσον δεν γίνεται πολιτική ένωση της Ευρώπης, αυτό το σύστημα δεν θα περπατήσει για πολύ, και πολιτική ένωση δεν θέλουν οι γερμανοί.

Συμπέρασμα, η Ευρωπαϊκή Ένωση αποτελεί ένα όραμα που πήγε άλλα 15 χρόνια πίσω. Καλά κρασιά.
Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010
Κατηγορίες για δωροδοκία απήγγειλαν Αμερικανοί εισαγγελείς εναντίον της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας Daimler, καταγγέλλοντας την προσφορά πολυτελών δώρων και εκατομμυρίων δολαρίων σε ξένους αξιωματούχους σε τουλάχιστον 22 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας, προκειμένου να εξασφαλίσει κρατικά συμβόλαια.

Σύμφωνα με πηγή προσκείμενη στην υπόθεση που επικαλείται το πρακτορείο Reuters, η Daimler σχεδιάζει να καταβάλει 185 εκατ. δολάρια ως πρόστιμο στο πλαίσιο συμφωνίας με την αμερικανική δικαιοσύνη για να κλείσει η υπόθεση.

Η συμφωνία έχει ως στόχο τον τερματισμό τη ποινικής έρευνας της αμερικανικής δικαιοσύνης, καθώς και της παράλληλης έρευνας των χρηματιστηριακών αρχών, για τις κατηγορίες σύμφωνα με τις οποίες η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία κατέβαλε μίζες σε 22 χώρες.

Το κατηγορητήριο αναφέρει ότι η επιχείρηση «ήταν αναμεμειγμένη σε μία μακρόχρονη πρακτική δωροδοκιών» προκειμένου να εξασφαλίζει συμφωνίες στη Ρωσία, την Κίνα, την Τουρκία, την Αίγυπτο, τη Νιγηρία, το Ιράκ, την Ουγγαρία, την Ελλάδα, τη Λετονία, τη Σερβία, το Μαυροβούνιο και τουλάχιστον άλλες 6 χώρες μεταξύ 1998 και 2008.

Τόσο το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης, όσο και η Daimler αρνήθηκαν να σχολιάσουν τις πληροφορίες.

Όπως βλέπουμε, οι τίμιοι γερμανοί μιζάρουν, και οι τίμιοι έλληνες τα παίρνουν , για να μην τους προσβάλουν. υπάρχει κανείς που πιστεύει ότι θα δουμε ονόματα για το ποιοι είναι αυτοί τέλος πάντων που τα άρπαξαν στην Ελλάδα?

Πηγή http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1794282
Ο εισαγγελέας στη δίκη των Ζωνιανών έβγαλε λάδι και τους σαράντα δύο κατηγορουμένους για σωρεία αδικημάτων και κακουργημάτων. Είναι άραγε και τα Ζωνιανά «ευρωπαϊκό πρόβλημα» ή μήπως στη Δικαιοσύνη έχουν παρεισφρήσει πράκτορες της Μέρκελ για να εκθέσουν τη χώρα, ή η δικαιοσύνη στην Ελλάδα είναι θεόστραβη?
Τρίτη 23 Μαρτίου 2010
Νομίζω ότι πλέον πρέπει επειγόντως να αλλάξουμε μυαλά. Πρέπει να θίξουμε κεκτημένα δικαίωμα διότι με τον ρυθμό που πάμε, σύντομα θα τραβήξουμε κανόνι.

Νομίζω ότι πρέπει να κάνουμε ριζικές αλλαγές στην αντίληψη μας πριν αλλάξουμε το σύστημα. Δεν μπορεί ο κάθε συνδικαλιστής να βγαίνει και να λέει « μα είχαμε συμφωνήσει το Α». τα δεδομένα άλλαξαν, και πρέπει να το χωνέψουν όλοι.

Μακάρι να μπορούσαμε να δώσουμε σε όλους τους συνταξιούχους μεγάλες συντάξεις, αλλά δεν γίνεται.

Νομίζω ότι πλέων πρέπει να κάνουμε τεράστιες περικοπές μισθών και συντάξεων αλλά σε αυτούς που έχουν. Δηλαδή.

1. Ενσωματώνουμε σε μισθούς και συντάξεις όλα τα επιδόματα, και πλέον γίνονται 12 μισθοί και συντάξεις όχι 14.

2. Μέχρι 1500€ τον μήνα κανένας δεν έχει καμία άλλη απώλεια.

3. Από 1500 – 2000€ τον μήνα, αφαιρούμε 10% τον μήνα.

4. Από 2000-2500 € αφαιρούμε 20% τον μήνα

5. Από 2500-3000 € αφαιρούμε 25% τον μήνα

6. Από 3000- 4000 € αφαιρούμε 30% τον μήνα

7. Από 4000€ + όλοι πέφτουν στα 4000€

8. Πρέπει να δώσουμε σε όποιον θέλει να επενδύσει στην Ελλάδα, αφορολόγητο. Για 5 χρόνια έως 1 εκ €, 7 χρόνια έως 15 εκ €, 10 χρόνια έως 150 εκ €, 15 χρόνια έως 1 δις €, και 20 χρόνια από 1 δις € και άνω. Μόνη φόροι που θα καταβάλατε είναι το ΦΠΑ. Με αυτόν τον τρόπο, θα αυξηθεί το ΑΕΠ, θα μειωθεί η ενέργεια, και οι εργαζόμενοι θα πληρώνουν φόρους,

9. Πρέπει να αναγκάσουμε την δικαιοσύνη να ξυπνήσει και να εργαστεί.

10. Εξίσωση των ορίων ηλικίας από αύριο,

11. για κάθε παιδί το κράτος θα δωρίζει 6 μήνες ένσημα στο ζευγάρι και οι σύζυγοι μεταξύ τους με μια υπεύθυνη δήλωση στον ασφαλιστικό τους φορέα θα τα μοιράζουν τα ένσημα. Μετά το 2ο παιδί, δηλαδή, 3ο, 4ο , κοκ, η δωρεά ενσήμων διπλασιάζεται. Δηλαδή αν μια οικογενείας έχει 3 παιδιά, τότε δικαιούται 12 μήνες για τα πρώτα 2 και 12 μήνες για το τρίτο. Αν κάνει 4ο συν 12 μήνες.

12. Ενοποιούνται όλα τα ταμεία. Πλέων γίνονται 3 ταμεία. ΙΚΑ όλοι οι εργαζόμενοι, δημοσιου και ιδιωτικού τομέα. ΔΥ, βουλευτές, δικαστικοί, εφοριακοί, δημοσιογράφοι, οικοδόμοι. ΤΕΒΕ όσοι είναι μέλη ΔΣ, όσοι έχουν από 5% και άνω σε οποιαδήποτε μορφή εταιρείας. ΟΓΑ όλοι οι αγρότες.

13. Τα ταμεία πλέον τα χειρίζονται οι εργαζόμενοι τους, εκτός 2 εδρών στο ΔΣ όπου είναι 1 για τον εκπρόσωπο του ΥΠΟΙΚ και 1 για τον εκπρόσωπο της ΤτΕ. Οι θέσεις δεν είναι αμειβόμενες.

14. Άνοιγμα όλων των επαγγελμάτων από αύριο. Ο καθένας μπορεί να βγάλει όσες άδειες θέλει για όποιο επάγγελμα θέλει.

Πρέπει ή να ξυπνήσουμε μόνοι μας, ή θα ξυπνήσουμε αναγκαστικά από το μπαμ που θα κάνουμε.
Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Χθες έπαιξε Παναθηναϊκός  Ολυμπιακός, και κέρδισε ο Ολυμπιακός 1-0. Αν και Ολυμπιακός, νομίζω  ότι οι πράσινοι είχαν πολλές ευκαιρίες.
Όμως αν ήμουν βάζελος, όταν θα έβλεπα οποιονδήποτε παίκτη ή παράγοντα του ΠΑΟ θα τον λιθοβολούσα. Δεν γίνεται ρε παιδιά, χθες ο Ολυμπιακός να είναι 6 παίκτες και ο ΠΑΟ 12 και να μην κερδίσει? Άσε που αν αυτοί οι κοπρίτες του ολυμπιακού ήταν πιο σοβαροί θα έφευγε με 3 μπαλάκια.
Χθες ο τερματοφύλακας του ολυμπιακού, ήταν τροχαία αττικής, ο Μαρεσκα αλλού, ο Στολτιδης δεν μπορούσε, ο Ντατολο αλλού, Παπαδόπουλος, του λείπουν παιχνίδια, άστα η μισή ομάδα ήταν διακοπές.
Από την άλλη είχες τους παναθηναϊκούς, που σπρώχτηκαν λίγο και από τον δαλουκα, να είναι εντος έδρας και να μην μπορούν να βάλουν τίποτα. Ήταν και η τύχη, γένους θηλυκού, γαρ…
Γι’ αυτό αν ήμουν βάζελος θα έκλαιγα με μαύρο δάκρυ ύστερα από το χθεσινό κάζο. Δεν γίνεται να παίζεις με 11+ τον κόσμο + τον δαλουκα, ενάντια σε 6 και να χάνεις.

Διαγωνισμός emallers.com

Οι επισκέψεις μας

Free Hit Counter

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μοιραστείτε το...


Bookmark and Share

Εφημερίδες