Kαλώς ορίσατε !

Η φιλοξενία κάποιου, είναι πράξη ιερή. Αλλά όπως έχει καθήκον ο οικοδεσπότης προς τον φιλοξενούμενο, έτσι έχει και ο φιλοξενούμενος προς τον οικοδεσπότη. Σε αυτήν την προσωπική σελίδα, σας ζητώ τρία πράγματα.

1) Δεν θα προσβάλει κανείς κανέναν. Το σχόλιο θα διαγραφεί αμέσως.
2) Υποστηρίξετε οτιδήποτε θέλετε, όσο ανατρεπτικό, ή ριζοσπαστικό είναι, αλλά με επιχειρήματα.

Σε αυτό τον χώρο, σκοπός μου είναι να ποτίσουμε το δέντρο της δημοκρατίας μας.
Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010
Αποκλείστηκε το λιμάνι της Σούδας


Διαμαρτυρόμενοι για τις προθέσεις τις κυβέρνησης για απελευθέρωση του επαγγέλματός τους, οι ιδιοκτήτες φορτηγών αυτοκινήτων στα Χανιά κατέλαβαν την είσοδο του λιμανιού και τις εγκαταστάσεις υγρών καυσίμων.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος των αυτοκινητιστών Γιώργος Κοκουράκης, «εδώ στο λιμάνι της Σούδας αποφασίσαμε να κλείσουμε το λιμάνι. Θα περνάνε μόνο τα ΙΧ αυτοκίνητα και τα λεωφορεία». 

Τόνισε δε, πως στον Άγιο Ονούφριο θα περνά μόνο το όχημα τροφοδοσίας καυσίμων του αεροδρομίου, καθώς και το όχημα τροφοδοσίας για το νοσοκομείο και για την αστυνομία».

Tην ίδια ώρα ανησυχώντας για το ενδεχόμενο να μείνουν χωρίς καύσιμα, λόγω της απεργίας των ιδιοκτητών φορτηγών και βυτιοφόρων, πολλοί ιδιοκτήτες ΙΧ έσπευσαν για ανεφοδιασμό στα πρατήρια καυσίμων με αποτέλεσμα κάποια από αυτά να 'αδυνατούν να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των καταναλωτών. Στα περισσότερα μάλιστα, μέχρι το μεσημέρι, παρατηρήθηκε η ύπαρξη μόνο αμόλυβδης βενζίνης 100 οκτανίων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαγωνισμός emallers.com

Οι επισκέψεις μας

Free Hit Counter

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μοιραστείτε το...


Bookmark and Share

Εφημερίδες

Αρχειοθήκη ιστολογίου