Kαλώς ορίσατε !

Η φιλοξενία κάποιου, είναι πράξη ιερή. Αλλά όπως έχει καθήκον ο οικοδεσπότης προς τον φιλοξενούμενο, έτσι έχει και ο φιλοξενούμενος προς τον οικοδεσπότη. Σε αυτήν την προσωπική σελίδα, σας ζητώ τρία πράγματα.

1) Δεν θα προσβάλει κανείς κανέναν. Το σχόλιο θα διαγραφεί αμέσως.
2) Υποστηρίξετε οτιδήποτε θέλετε, όσο ανατρεπτικό, ή ριζοσπαστικό είναι, αλλά με επιχειρήματα.

Σε αυτό τον χώρο, σκοπός μου είναι να ποτίσουμε το δέντρο της δημοκρατίας μας.
Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010
Σαν σήμερα

323 π.Χ: Πέθανε ο Διογένης, κυνικός φιλόσοφος.

30 π.Χ: Πέθανε η Κλεοπάτρα, βασίλισσα της Αιγύπτου. Λέγεται ότι άφησε μία ασπίδα (μικρό φαρμακερό φίδι) να τη δαγκώσει στο στήθος για να μην δει το θρίαμβο του Οκταβιανού Αύγουστου.

1851: Ο μηχανικός Άιζαακ Σίνγκερ πατεντάρει την ποδοκίνητη ραπτομηχανή. Λίγο αργότερα, με κεφάλαιο 40 δολαρίων, θα ιδρύσει την εταιρία που φέρει το όνομά του. 

1908: Κυκλοφορεί στους δρόμους του Ντιτρόιτ το πρώτο αυτοκίνητο της Ford με την ονομασία «Model T». Κοστίζει 900 δολάρια και θεωρείται το πρώτο λαϊκό αυτοκίνητο. 

1932: Σπουδαία αρχαιολογικά ευρήματα ανακαλύπτονται στην αρχαία αγορά των Αθηνών. Μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και τα ψηφοδέλτια εξοστρακισμού του Αριστείδη. 

1949: Γεννήθηκε ο Μαρκ Νόπφλερ, κιθαρίστας και τραγουδιστής των «Dire Straits».

1953: Η Σοβιετική Ένωση πραγματοποιεί με άκρα μυστικότητα την πρώτη δοκιμή βόμβας υδρογόνου. 

1964: Πέθανε ο Ίαν Φλέμινγκ, άγγλος δημοσιογράφος, συγγραφέας και άνθρωπος των μυστικών υπηρεσιών, που έγραψε σειρά μυθιστορημάτων με ήρωα τον Τζέιμς Μποντ. 

Τα εγκαίνια της γέφυρας «Χ. Τρικούπη» το 2004  1981: Η ΙΒΜ κυκλοφορεί στην αγορά τον πρώτο προσωπικό ηλεκτρονικό υπολογιστή (PC), στην τιμή των 1.565 δολαρίων.

2000 Βυθίζεται αύτανδρο στη Βόρεια Θάλασσα το ρωσικό πυρηνικό υποβρύχιο «Κουρσκ».

2004 Παραδίδεται στην κυκλοφορία η γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης», η μεγαλύτερη καλωδιακή γέφυρα παγκοσμίως.
εθνος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαγωνισμός emallers.com

Οι επισκέψεις μας

Free Hit Counter

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μοιραστείτε το...


Bookmark and Share

Εφημερίδες

Αρχειοθήκη ιστολογίου