Kαλώς ορίσατε !

Η φιλοξενία κάποιου, είναι πράξη ιερή. Αλλά όπως έχει καθήκον ο οικοδεσπότης προς τον φιλοξενούμενο, έτσι έχει και ο φιλοξενούμενος προς τον οικοδεσπότη. Σε αυτήν την προσωπική σελίδα, σας ζητώ τρία πράγματα.

1) Δεν θα προσβάλει κανείς κανέναν. Το σχόλιο θα διαγραφεί αμέσως.
2) Υποστηρίξετε οτιδήποτε θέλετε, όσο ανατρεπτικό, ή ριζοσπαστικό είναι, αλλά με επιχειρήματα.

Σε αυτό τον χώρο, σκοπός μου είναι να ποτίσουμε το δέντρο της δημοκρατίας μας.
Σάββατο 17 Ιουλίου 2010
Υπεγράφη σήμερα ο «οδικός χάρτης» του αγωγού «South Stream»

Ύστερα από σκληρές πολύωρες διαπραγματεύσεις το τελευταίο εικοσιτετράωρο, οι υπουργοί Ενέργειας της Ρωσίας Σεργκέι Σματκό και της Βουλγαρίας Τράιτσο Τράικοφ υπέγραψαν σήμερα στη Βάρνα τον «οδικό χάρτη» του αγωγού φυσικού αερίου «South Stream»(«Νότια Ροή»), που θα τροφοδοτεί την Ευρώπη με ρωσικό φυσικό αέριο μέσω της Βουλγαρίας, της Ελλάδας και άλλες ευρωπαϊκές χώρες, όπως προβλέπεται.

Η σημερινή συμφωνία μεταξύ της Μόσχας και της Σόφιας ουσιαστικά δίνει τη δυνατότητα για την κατάρτιση της τεχνικo-οικονομικής μελέτης της διαδρομής του αγωγού «Νότια Ροή» μέσω της Βουλγαρίας και για την υπογραφή, μέχρι τον ερχόμενο Φεβρουάριο, της συμφωνίας ίδρυσης της μεικτής Βούλγαρο-ρωσικής εταιρίας που θα εκμεταλλεύεται τον μελλοντικό αγωγό, σύμφωνα με τον Ρώσο υπουργό Σματκό.

Σύμφωνα με τον υπουργό, στα επόμενα είκοσι χρόνια η Ευρώπη θα χρειαστεί επιπρόσθετα εκατόν εξήντα με διακόσια δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα φυσικού αερίου, γεγονός που τονίζει τη στρατηγική σημασία του ρωσικού αερίου για την τροφοδοσία των ευρωπαϊκών χωρών.

Από την πλευρά του, ο Βούλγαρος πρωθυπουργός Μπόικο Μπορίσοφ ιδιαίτερα ικανοποιημένος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Βάλαμε τέρμα στους μεσάζοντες».

newsbeast

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαγωνισμός emallers.com

Οι επισκέψεις μας

Free Hit Counter

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μοιραστείτε το...


Bookmark and Share

Εφημερίδες

Αρχειοθήκη ιστολογίου