Kαλώς ορίσατε !

Η φιλοξενία κάποιου, είναι πράξη ιερή. Αλλά όπως έχει καθήκον ο οικοδεσπότης προς τον φιλοξενούμενο, έτσι έχει και ο φιλοξενούμενος προς τον οικοδεσπότη. Σε αυτήν την προσωπική σελίδα, σας ζητώ τρία πράγματα.

1) Δεν θα προσβάλει κανείς κανέναν. Το σχόλιο θα διαγραφεί αμέσως.
2) Υποστηρίξετε οτιδήποτε θέλετε, όσο ανατρεπτικό, ή ριζοσπαστικό είναι, αλλά με επιχειρήματα.

Σε αυτό τον χώρο, σκοπός μου είναι να ποτίσουμε το δέντρο της δημοκρατίας μας.
Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010
Αναφέρουν ότι πρόκειται για ένα βήμα προς την ενοποίηση του τραπεζικού κλάδου στην Ελλάδα
Το Reuters επικαλούμενο κυβερνητική πηγή μεταδίδει από τη διαδικτυακή του τοποθεσία ότι «η πρόταση θα εξεταστεί σοβαρά από την ελληνική κυβέρνηση».

Το Bloomberg Businessweek αναφέρεται και αυτό στην προσφορά που κατέθεσε σήμερα ο Μιχάλης Σάλλας σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «η κίνηση αυτή σηματοδοτεί πιθανώς την αρχή ενός κύκλου ενοποιήσεων στον κλάδο». Όπως υποστηρίζει , η κίνηση εναρμονίζεται με την πρόταση του Έλληνα υπουργού Οικονομικών, Γιώργο Παπακωνσταντίνου, προς τις τράπεζες να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες, όσο η χώρα διανύει την πρώτη της ύφεση μετά το 1993, εν μέσω των...
μέτρων λιτότητας. Η διαδικτυακή τοποθεσία του Bloomberg παραθέτει, τέλος, την προτροπή του κ. Παπακωνσταντίνου προς τις τράπεζες να λάβουν αποφάσεις «που θα διασφαλίζουν την ανταγωνιστικότητά τους».


enimerwsi

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαγωνισμός emallers.com

Οι επισκέψεις μας

Free Hit Counter

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μοιραστείτε το...


Bookmark and Share

Εφημερίδες

Αρχειοθήκη ιστολογίου