Kαλώς ορίσατε !

Η φιλοξενία κάποιου, είναι πράξη ιερή. Αλλά όπως έχει καθήκον ο οικοδεσπότης προς τον φιλοξενούμενο, έτσι έχει και ο φιλοξενούμενος προς τον οικοδεσπότη. Σε αυτήν την προσωπική σελίδα, σας ζητώ τρία πράγματα.

1) Δεν θα προσβάλει κανείς κανέναν. Το σχόλιο θα διαγραφεί αμέσως.
2) Υποστηρίξετε οτιδήποτε θέλετε, όσο ανατρεπτικό, ή ριζοσπαστικό είναι, αλλά με επιχειρήματα.

Σε αυτό τον χώρο, σκοπός μου είναι να ποτίσουμε το δέντρο της δημοκρατίας μας.
Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010



« Η Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κατερίνα Μπατζελή, απαντώντας στις διαμαρτυρίες κτηνοτρόφων που την περίμεναν στη Θεσσαλονίκη, όπου βρέθηκε για να παρουσιάσει προγράμματα Leader και ΟΠΑΑΧ, για την ανάπτυξη της ελληνικής περιφέρειας, διαβεβαίωσε, τους κτηνοτρόφους, πως σε ό,τι αφορά το 2009 οι βοσκότοποι που έχουν δηλωθεί στο ΟΣΔΕ, έχουν θεωρηθεί επιλέξιμοι και συνεπώς δε χάνουν τις επιδοτήσεις τους, ενώ για το 2010 διευκρίνισε ότι έχει συγκροτηθεί μία ομάδα, που εξετάζει όλα τα αιτήματα των κτηνοτρόφων, έτσι ώστε να δοθεί μία ουσιαστική και τελική λύση στο πρόβλημα.»
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως και γιατί επιδοτούμε τους βοσκότοπους?
Ο θεούλης, ρίχνει βροχούλα, στα χωράφια που εκεί είναι εδώ και 2 δις χρόνια, βγαίνει το χορταράκι, όπως κάνει εδώ και 2 δις χρόνια, και πάνε οι κατσικούλες και βόσκουν. Δηλαδή τι επιδοτούμε, το χόρτο που είναι τσάμπα , τη βροχή που επίσης είναι τσάμπα, ή το χώμα που επίσης είναι εκεί? Εγώ ήξερα ότι επιδοτούμε τους κτηνοτρόφους, για τα ζωντανά που έχουν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαγωνισμός emallers.com

Οι επισκέψεις μας

Free Hit Counter

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μοιραστείτε το...


Bookmark and Share

Εφημερίδες

Αρχειοθήκη ιστολογίου