Kαλώς ορίσατε !

Η φιλοξενία κάποιου, είναι πράξη ιερή. Αλλά όπως έχει καθήκον ο οικοδεσπότης προς τον φιλοξενούμενο, έτσι έχει και ο φιλοξενούμενος προς τον οικοδεσπότη. Σε αυτήν την προσωπική σελίδα, σας ζητώ τρία πράγματα.

1) Δεν θα προσβάλει κανείς κανέναν. Το σχόλιο θα διαγραφεί αμέσως.
2) Υποστηρίξετε οτιδήποτε θέλετε, όσο ανατρεπτικό, ή ριζοσπαστικό είναι, αλλά με επιχειρήματα.

Σε αυτό τον χώρο, σκοπός μου είναι να ποτίσουμε το δέντρο της δημοκρατίας μας.
Κυριακή 6 Ιουνίου 2010
Στο καλό και με τη νίκη!
Με τις ευχές και τις ελπίδες όλων των Ελλήνων στις αποσκευές της, η Εθνική ομάδα πέταξε για τη Νότια Αφρική. Δεν έκαναν δηλώσεις στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», οι διεθνείς που από αύριο κιόλας ξεκινούν την τελική τους προετοιμασία για τα παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου.Δείτε τι είπαν παίκτες και τεχνική ηγεσία πριν την αναχώρησή τους για το Ντέρμπαν.

Οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής έκαναν νωρίτερα την τελευταία τους προπόνηση επί ελληνικού εδάφους στον Άγιο Κοσμά. Πριν επιβιβαστούν στο αεροπλάνο που θα τους μεταφέρει στη χώρα της μαύρης ηπείρου μετά από πτήση εννέα ωρών, οι διεθνείς μας συμμετείχαν σε μια σειρά εκδηλώσεων που οργανώθηκαν με στόχο ο φίλαθλος κόσμος να αποχαιρετήσει την ομάδα και να ευχηθεί καλή επιτυχία.

«Θα τους φάμε όλους!», η υπόσχεση του Γιώργου Καραγκούνη στα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας, αφιέρωμα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα με τίτλο «Ελλάδα δίπλα σου» της Τράπεζας Πειραιώς.

«Να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας», ήταν το κοινό μήνυμα των Ότο Ρεχάγκελ, Βασίλη Τοροσίδη, Γιώργου Σαμαρά και Αβραάμ Παπαδόπουλου σε εκδήλωση της Vodafone.

Θέλουμε να κάνουμε τους Έλληνες υπερήφανους», τόνισε ο Κώστας Κατσουράνης στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 λίγη ώρα πριν την αναχώρηση για το Ντέρμπαν της Ν. Αφρικής.

Όνειρο ζωής για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο η συμμετοχή στο Μουντιάλ, όπως δήλωσε σε εκδήλωση της Adidas.
πηγη sport-fm.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαγωνισμός emallers.com

Οι επισκέψεις μας

Free Hit Counter

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μοιραστείτε το...


Bookmark and Share

Εφημερίδες

Αρχειοθήκη ιστολογίου