Kαλώς ορίσατε !

Η φιλοξενία κάποιου, είναι πράξη ιερή. Αλλά όπως έχει καθήκον ο οικοδεσπότης προς τον φιλοξενούμενο, έτσι έχει και ο φιλοξενούμενος προς τον οικοδεσπότη. Σε αυτήν την προσωπική σελίδα, σας ζητώ τρία πράγματα.

1) Δεν θα προσβάλει κανείς κανέναν. Το σχόλιο θα διαγραφεί αμέσως.
2) Υποστηρίξετε οτιδήποτε θέλετε, όσο ανατρεπτικό, ή ριζοσπαστικό είναι, αλλά με επιχειρήματα.

Σε αυτό τον χώρο, σκοπός μου είναι να ποτίσουμε το δέντρο της δημοκρατίας μας.
Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Τον καταπέλτη του πλοίου «Ρόπαξ 2» της εταιρείας "Αντριάτικ Λάινς", που έφτασε το πρωί της Πέμπτης στο λιμάνι της Κορίνθου κατέλαβαν συνδικαλιστές της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας. 

Συνδικαλιστές παραμένουν για τρίτη ημέρα στον καταπέλτη του αδελφού πλοίου «Ρόπαξ 1».

Μέχρι στιγμής δεν έχει παρέμβει ο εισαγγελέας Κορίνθου αν και το Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά επιδίκασε τα ασφαλιστικά μετρα υπέρ της εταιρείας "Αντριάτικ Λάινς", η οποία κατέθεσε και μήνυση για παρακώλυση συγκοινωνιών.

Ο διευθυντής της Σάιμον Τέιλορ, χαρακτήρισε μέσω του ΣΚΑΪ "τριτοκοσμική" την κατάληψη του πλοίου και παράνομες τις δράσεις της ΠΝΟ.

Αναφερόμενος στο αίτημα των συνδικαλιστών για πρόσληψη τουλάχιστον 45 Ελλήνων, είπε ότι αν και προσφέρθηκε να προσλάβει έναν αριθμό η προσφορά του απορρίφθηκε από την Ομοσπονδία.

Σύμφωνα με τον κ. Τέϊλορ η εταιρεία βρισκόταν σε διαπραγμάτευση για τη ναύλωση δύο ακόμη πλοίων με ελληνικά, πληρώματα. Ωστόσο το θέμα θα επανεξεταστεί εξαιτίας της κατάστασης.
www.skai.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαγωνισμός emallers.com

Οι επισκέψεις μας

Free Hit Counter

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μοιραστείτε το...


Bookmark and Share

Εφημερίδες

Αρχειοθήκη ιστολογίου