Kαλώς ορίσατε !

Η φιλοξενία κάποιου, είναι πράξη ιερή. Αλλά όπως έχει καθήκον ο οικοδεσπότης προς τον φιλοξενούμενο, έτσι έχει και ο φιλοξενούμενος προς τον οικοδεσπότη. Σε αυτήν την προσωπική σελίδα, σας ζητώ τρία πράγματα.

1) Δεν θα προσβάλει κανείς κανέναν. Το σχόλιο θα διαγραφεί αμέσως.
2) Υποστηρίξετε οτιδήποτε θέλετε, όσο ανατρεπτικό, ή ριζοσπαστικό είναι, αλλά με επιχειρήματα.

Σε αυτό τον χώρο, σκοπός μου είναι να ποτίσουμε το δέντρο της δημοκρατίας μας.
Δευτέρα 3 Μαΐου 2010


Χθες, σε μια τραγική ομιλία ο πρωθυπουργούς, έθεσε το απλό δίλημμα. Ή πτωχεύουμε, ή δανειζόμαστε από το ΔΝΤ με όρους ΔΝΤ. Αυτή η κατάντια, όσοι παρακολουθούσαν τα πεπραγμένα της χωράς, ήταν αναμενόμενη. Ορδές ΔΥ να διορίζονται, ιδιωτικές επιχειρήσεις να κλείνουν και να απολύουν κόσμο, να μεταναστεύουν σε διπλανά κράτη, και να εξάγουν πλέων τα πάντα στην Ελλάδα. Ο τουρισμός μας να προσφέρει υπηρεσίες χειρίστου βαθμού, και πανάκριβα, και σε όλη αυτήν την καταρράκωση της ελληνικής κοινωνίας, οι κύριοι υπεύθυνοι να λένε ότι βλακεία τους έρθει στο κεφάλι, με ύφος εφάμιλλο του Βολτέρου.
Η αμαρτία μου, είναι ότι το κράξιμο και τα μπινελίκια που άκουσε ο Κακλαμάνης, τα ευχαριστήθηκα όσο τίποτε. Ξέρω ότι δεν είναι καλό αυτό, αλλά πρέπει να καταλάβουν και αυτά τα χαμόγια, ότι φταίνε, και μάλιστα πολύ. Ήρθε η ωρα να φανέ το κράξιμο της αρκούδας, όλη τους. Και η ανύπαρκτη αριστερά, και το ΚΚΕ που φασιστικά κλείνει λιμάνια, θέατρα, ξενοδοχεία με το έτσι θέλω, και ο ΣΥΝ που ενθάρρυνε το κάψιμο των καταστημάτων της Αθήνας, και το ΠΑΣΟΚ της τρομακτικής μίζας και ρεμούλας, αλλά και η αισχρή ΝΔ, που παρόλο που φταίει τα μέγιστα για τα χάλια μας, τώρα μικροπολιτικά προσπαθεί να καπηλευτεί το ερχομό του ΔΝΤ. Για τον Καρατζαφύρερ ούτε κάνω σχόλιο.
Ο Γιώργος για έμενα είναι ο αγγελιοφόρος των κακών μηνυμάτων, δεν είναι ο κύριος αίτιος. Για μένα φταίνε όλη τους, σχεδόν το ίδιο. 
Γι’ αυτό κύριοι, μην τολμήσετε να εμφανιστείτε μπροστά μου, θα σας ρίξω τέτοια βρισιδια, που θα τρέχετε. Κύριοι της βουλής, άι σιχτίρ.





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαγωνισμός emallers.com

Οι επισκέψεις μας

Free Hit Counter

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μοιραστείτε το...


Bookmark and Share

Εφημερίδες

Αρχειοθήκη ιστολογίου