Kαλώς ορίσατε !

Η φιλοξενία κάποιου, είναι πράξη ιερή. Αλλά όπως έχει καθήκον ο οικοδεσπότης προς τον φιλοξενούμενο, έτσι έχει και ο φιλοξενούμενος προς τον οικοδεσπότη. Σε αυτήν την προσωπική σελίδα, σας ζητώ τρία πράγματα.

1) Δεν θα προσβάλει κανείς κανέναν. Το σχόλιο θα διαγραφεί αμέσως.
2) Υποστηρίξετε οτιδήποτε θέλετε, όσο ανατρεπτικό, ή ριζοσπαστικό είναι, αλλά με επιχειρήματα.

Σε αυτό τον χώρο, σκοπός μου είναι να ποτίσουμε το δέντρο της δημοκρατίας μας.
Πέμπτη 22 Απριλίου 2010
Κατά την διάρκεια μιας σύρραξης, οι αντιπαλεμένες πλευρές προσχωρούν οργανωμένα στους στόχους τους. Σε κατάσταση όμως πόλεμου γενικευμένου, και όταν ο εχθρός, βρίσκετε προ του πυλών, οι αμυνόμενοι επιζητούν οτιδήποτε στηρίγματα. Σας θυμιάζω ότι ο Στάλιν, όταν οι γερμανοί ήταν 50 χιλιόμετρα από το κέντρο της Μόσχας, άνοιξε τις εκκλησιές, άνοιξε τις φυλακές και έσπρωξε τον λαό στον πόλεμο, και όποιος δεν πολεμούσε εκτελούταν άμεσα. 

Κάτι παρόμοιο νομίζω ότι συμβαίνει και τώρα. Πρέπει ο Γιώργος, να συναντηθεί με όλους τους εύρωστους επιχειρηματίες, και να πει το απλό. βοήθεια χανόμαστε. Και να τους τονίσει 2 - 3 πραγματάκια. 

1. Όσοι επενδύσουν έχουν αμνηστία για οτιδήποτε έκαναν έως σήμερα. Αυτό το προτείνω, διότι δεν υπάρχει πιθανότητα να κάνουν κάτι, άρα ούτος ή αλλιώς στο αρχείο θα πάνε οι υποθέσεις, άρα κάντο μονός σου για να τελειώνεις. 

2. Αφορολόγητη η επένδυση και ελεύθερο ποθεν εσχες. Ο επενδυτής που θα επενδύσει κάποια χρήματα, θα έχει αφορολόγητο πλήρως τον χρημάτων που παράγοντα από αυτήν την επένδυση. Όχι να κάνεις μια εταιρεία και να εξαγοράσεις μια τράπεζα και να λες 0% φόρος. Κάτι που κτίζεται και ξεκινά τώρα. Θα υποχρεούται να πληρώνει μόνο ΦΠΑ. Τίποτε άλλο, ούτε ΦΜΑΠ, ούτε εισοδήματος, τίποτα. 
Δηλαδή. Επένδυση 

· 1€ - 1 εκ € 5 χρόνια αφορολόγητο. 

· 1 εκ € - 50 εκ € 8 χρόνια αφορολόγητο. 

· 50 εκ € - 150 εκ € 15 χρόνια αφορολόγητο. 

· 150 εκ € - 550 εκ € 20 χρόνια αφορολόγητο. 

· 550 εκ € - 1 δις € 25 χρόνια αφορολόγητο. 

· 1 δις € - 10 δις € 35 χρόνια αφορολόγητο. 

· 10 δις € - 100 δις € 50 χρόνια αφορολόγητο. 

3. Οι επενδυτές δεν θα χρειαστεί να πάρουν καμία άδεια από καμία τοπική υπηρεσία. Θα εκδίδει 1 άδεια το κεντρικό κράτος σε 40 μέρες. Όποιος ΔΥ δεν γνωμοδοτήσει σε τέτοιου είδους άδεια όντως 48 ωρών απολύεται 

4. Στο έφεξες η δικαιοσύνη θα λειτουργεί κανονικά. 

Πιστεύω ότι η κατάσταση της Ελλάδας είναι αναστρέψιμη, αρκει να παραμερίσουμε τους τύπους που είναι έκτος τόπου και χρόνου στην άκρη. Ή θα κάνουμε ακραία μέτρα, ή θα μας φανέ λάχανο, και πρώτοι οι γείτονες μας. Ειμαστε σε κατάσταση πολιορκίας, και πρέπει να παρακαλέσουμε γονατιστοί όλους που μπορούν να επενδύσουν να το κάνουν. 

Επίσης οποίος δημιουργεί εμπόδια, ο οποιοσδήποτε, πολίτης δήμαρχος κλητήρας, δημοσιογράφος, πολίτικος, κλπ, ή θα έχει τεκμηριωμένα 1000% στοιχεία, ή ισόβια και δήμευση περιούσιας, αμέσως. Σε περίπτωση ΜΜΕ αν δεν έχει ο δημοσιογράφος, τότε δημεύεται το μέσο που δημοσιεύεται.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαγωνισμός emallers.com

Οι επισκέψεις μας

Free Hit Counter

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μοιραστείτε το...


Bookmark and Share

Εφημερίδες

Αρχειοθήκη ιστολογίου