Kαλώς ορίσατε !

Η φιλοξενία κάποιου, είναι πράξη ιερή. Αλλά όπως έχει καθήκον ο οικοδεσπότης προς τον φιλοξενούμενο, έτσι έχει και ο φιλοξενούμενος προς τον οικοδεσπότη. Σε αυτήν την προσωπική σελίδα, σας ζητώ τρία πράγματα.

1) Δεν θα προσβάλει κανείς κανέναν. Το σχόλιο θα διαγραφεί αμέσως.
2) Υποστηρίξετε οτιδήποτε θέλετε, όσο ανατρεπτικό, ή ριζοσπαστικό είναι, αλλά με επιχειρήματα.

Σε αυτό τον χώρο, σκοπός μου είναι να ποτίσουμε το δέντρο της δημοκρατίας μας.
Παρασκευή 23 Απριλίου 2010



«Είναι ανάγκη εθνική και επιτακτική να ζητήσουμε επισήμως την ενεργοποίηση του μηχανισμού στήριξης» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γ. Παπανδρέου.

Ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία αναφέρουν ότι οι επίσημες δηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στις 14.00 ώρα Ελλάδος.

Οι αγορές ομολόγων εμφανίζονται να εκτιμούν θετικά τις πληροφορίες για το ενδεχόμενο αυτό με αποτέλεσμα να καταγράφεται μια επιφυλακτική, αλλά σταθερή μείωση των spreads καθώς περιορίζονται οι ανοικτές θέσεις που πίεζαν στην αντίθετη κατεύθυνση. Ανάλογη συμπεριφορά σημειώνεται και στο Χρηματιστήριο.

Παρά το γεγονός ότι κανένα κυβερνητικό στέλεχος δεν επιβεβαιώνει την σχετική “φημολογία” οι κινήσεις που αποτυπώνονται στην αγορά δείχνουν να παίρνουν στα σοβαρά τις σχετικές πληροφορίες.

Κυβερνητικά στελέχη από τα οποία ζητήθηκε να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν τις σχετικές πληροφορίες αρνήθηκαν να πάρουν θέση.

Οι επόμενες ώρες, όπως παρατηρούν τραπεζικοί κύκλοι, θα είναι καθοριστικές αν και όπως διευκρινίζεται “ακόμα και αν κατατεθεί μέσα στις επόμενες ώρες το αίτημα προσφυγής στο πακέτο η ανταπόκριση από την πλευρά της Ε.Ε. και του ΔΝΤ δεν έχει αποκρυσταλλωθεί το πόσο γρήγορη θα είναι...”.

Αυτό αφορά κυρίως την Γερμανία η οποία θα πρέπει να συμβάλει με ποσό της τάξης των 8,5 δις. ευρώ στο συνολικό πακέτο των 30 δις. ευρώ από το πακέτο των διμερών κρατικών δανείων.   




και τώρα δουλειά!!!!!!!!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαγωνισμός emallers.com

Οι επισκέψεις μας

Free Hit Counter

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μοιραστείτε το...


Bookmark and Share

Εφημερίδες

Αρχειοθήκη ιστολογίου