Kαλώς ορίσατε !

Η φιλοξενία κάποιου, είναι πράξη ιερή. Αλλά όπως έχει καθήκον ο οικοδεσπότης προς τον φιλοξενούμενο, έτσι έχει και ο φιλοξενούμενος προς τον οικοδεσπότη. Σε αυτήν την προσωπική σελίδα, σας ζητώ τρία πράγματα.

1) Δεν θα προσβάλει κανείς κανέναν. Το σχόλιο θα διαγραφεί αμέσως.
2) Υποστηρίξετε οτιδήποτε θέλετε, όσο ανατρεπτικό, ή ριζοσπαστικό είναι, αλλά με επιχειρήματα.

Σε αυτό τον χώρο, σκοπός μου είναι να ποτίσουμε το δέντρο της δημοκρατίας μας.
Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Σήμερα 21 Απριλίου, γιορτάζουν αρκετοί στην Ελλάδα και τους εύχομαι χρόνια πολλά.
Σήμερα 21 Απριλίου, γιορτάζουν  οι φασίστες συνδικαλιστές μας. Αυτοί οι καλόαμειβόμενοι λαμόγαροι, που δεν ασχολούνται με τις πραγματικές ανάγκες του εργαζομένου, άλλα το μονό που θέλουν είναι να λένε παπαρες, να γίνουν βουλευτές, να βγάζουν χιλιάδες €, και μες τα Αρμάνι τους να φανίζου για το δίκιο την εργατικής τάξης. Συνδικαλιστές φασίστες, που όταν κάνουν απεργία, σου ζητούν ευγενικά είτε να συμμετέχεις σε απεργία επειδή το θες, είτε επειδή θα σου σπάσουν το μαγαζί.
Σήμερα 21 Απριλίου, γιορτάζουν  οι φασίστες δημοσιογράφοι μας, επίπεδου Σπύρου καρατζαφέρη, Τριανταφυλλόπουλου, Χατζηνικολάου, ταγκά, και λοιπών φασιστών που θεωρούν ότι υπάρχει μόνο μια γνώμη σωστή η δική τους, και οποίος τολμήσει να πει άλλη λυσουν ενάντιων του. Που μιλούν για τον εαυτό τους στο τρίτο πρόσωπο, ο δημοσιογράφος, το Α το Β… που μοντάρουν εσκεμμένα βίντεο  για να διαστρεβλώσουν την αλήθεια, και το καταφέρνουν άνετα. Που χρηματίζονται που συκοφαντούν τόσο εύκολα, και μετά τα ρίχνουμε ότι ήθελαν με υπερβολικό τρόπο να τονίσουν το Α το Β. που εκβιάζουν λχ αστυνομικούς ότι θα τους καρφώσουν στους τσάτσους αρχηγούς της ΕΛΑΣ αν δεν τους δώσουν πληροφορίες, κλπ
Σήμερα 21 Απριλίου, γιορτάζουν  οι φασίστες του δημοσιου τομέα, που τόσα χρόνια δεν παράγουν, δεν εργάζονται, άλλα τυραννούν, και εκβιάζουν τον πολίτη. Που έκλιναν τα αεροδρόμια οι κύριοι της ΟΑ για συμπαράσταση στους σαντινίστας, και τώρα θέλουν να τους επαναπροσλάβει το δημόσιο, και κλείνουν δρόμους, κλπ. Οι εφοριακοί μας, που ορμάνε στον βιοπαλαιστή και του λένε τόσα και όλα καλά ή σε σκίζω, και από τον φόβο ο κακομοίρης ότι ίσως βρουν κάτι, άλλα και να μην βρουν θα φτιάξουν στοιχεία, αρμέγουν τον κοσμάκη, και βρίσκονται με πολυκατοικίες, και οικόπεδα, καμωμένα με τον ταπεινό μισθό ενός ΔΥ. Των ΔΥ, σε όλους τους τομείς, πολεοδομίες, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, νοσοκομεία, κλπ δημόσιο.
Σήμερα 21 Απριλίου, γιορτάζουν  οι φασίστες εε, που ανεβάζουν τις τιμές 100%, που ψωνίζουν τις ντομάτες από το χωράφι 0.10€ και μας τις  χώνουν 2 € το κιλό. Που κλέβουν με τεράστιο ποσοστό.
Σήμερα 21 Απριλίου, γιορτάζουν  οι φασίστες πολιτικοί μας, στυλ Σηφουνάκη, Λαλιώτη, Μητσοτάκη, Ντόρας, Τσουκάτου, κλπ.


Σήμερα 21 Απριλίου, γιορτάζουν  οι φασίστες στρατιωτικοί μας, που όταν πάει ένας έφεδρος και κάνει αυτό που απαιτεί ο νόμος ή η συνείδηση του, του φέρονται σαν να είναι δούλα τους. Σε ένα στρατό που όλοι βάζουν μέσο να μην πάνε εκεί που είναι ο εχθρός, στα σύνορα, άλλα αραχτοί και που όμως με ευκολία τα χώνουν σε άλλους ΔΥ που το κάνουν.
Σήμερα 21 Απριλίου, γιορτάζουν  οι φασίστες αγρότες μας, που φωνάζουν για το δίκιο του αγρότη, και την αριστερή τους καταβολή, άλλα τον πακιστανό τον θέλουν 15 ώρες στο χωράφι με 5€, και τις επιδοτήσεις της κακιάς ΕΟΚ της  τσεπώνουν. Που ζητούν τους λοιπούς έλληνες να τους συντηρήσουν.
Σήμερα 21 Απριλίου, γιορτάζουν  οι φασίστες έλληνες πολίτες που όλα τα ξέρουν, για όλα εκφράζουν γνώμη, που δεν κάνουν τίποτα για να αλλάξει αυτός ο τόπος. Χρόνια μας πολλά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαγωνισμός emallers.com

Οι επισκέψεις μας

Free Hit Counter

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μοιραστείτε το...


Bookmark and Share

Εφημερίδες

Αρχειοθήκη ιστολογίου