Kαλώς ορίσατε !

Η φιλοξενία κάποιου, είναι πράξη ιερή. Αλλά όπως έχει καθήκον ο οικοδεσπότης προς τον φιλοξενούμενο, έτσι έχει και ο φιλοξενούμενος προς τον οικοδεσπότη. Σε αυτήν την προσωπική σελίδα, σας ζητώ τρία πράγματα.

1) Δεν θα προσβάλει κανείς κανέναν. Το σχόλιο θα διαγραφεί αμέσως.
2) Υποστηρίξετε οτιδήποτε θέλετε, όσο ανατρεπτικό, ή ριζοσπαστικό είναι, αλλά με επιχειρήματα.

Σε αυτό τον χώρο, σκοπός μου είναι να ποτίσουμε το δέντρο της δημοκρατίας μας.
Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Αυτήν την στιγμή, η χώρα μας βάλλεται από παντού, κάνεις δεν συμπεριφέρεται όπως πρέπει.
Το ΠΑΣΟΚ προσπαθεί να φέρει το ΔΝΤ στην Ελλάδα, αλλά παράλληλα να εξασφαλίσει να μην χρειαστεί να απολύσουν ΔΥ, έτσι ώστε να χάσουν ψήφους.
Η ΝΔ, με μια αισχρή μικροκομματική προσέγγιση, προσπαθεί να καπηλευτεί την εποικημένη έλευση του ΔΝΤ και απόλυση ΔΥ προς όφελος της.
Η αριστερά στην κορμάρα της. Ο καρατζαφυρερ, αυτός και είναι έκτος τόπου.
Που είναι η εκκλησία του εκλεκτού των ΜΜΕ Ιερωνύμου?  Δεν θα έπρεπε να βγει, να προτείνει να λιώσει τα μισά τάματα των πιστών να βοηθήσει το χρέος, όπως έκανε στον Β ΠΠ. Γνώμη μου, μπορεί και να είναι και λάθος, αλλά όλοι πρέπει να βάλουν το χέρι στην τσέπη, για να δώσουν το παράδειγμα.
Οι πιστοί ζήτησαν βοήθεια από τον θεό, και Αυτός τους την έδωσε, και έκαναν τα τάματα τους. Τώρα η πατρίδα χρειάζεται βοήθεια, και μιας και οι πολιτικοί δεν είναι στο ύψος των περιστάσεων, πρέπει η εκκλησία να ηγηθεί αυτής της προσπάθειας συγκέντρωσης κεφαλαίων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαγωνισμός emallers.com

Οι επισκέψεις μας

Free Hit Counter

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μοιραστείτε το...


Bookmark and Share

Εφημερίδες

Αρχειοθήκη ιστολογίου