Kαλώς ορίσατε !

Η φιλοξενία κάποιου, είναι πράξη ιερή. Αλλά όπως έχει καθήκον ο οικοδεσπότης προς τον φιλοξενούμενο, έτσι έχει και ο φιλοξενούμενος προς τον οικοδεσπότη. Σε αυτήν την προσωπική σελίδα, σας ζητώ τρία πράγματα.

1) Δεν θα προσβάλει κανείς κανέναν. Το σχόλιο θα διαγραφεί αμέσως.
2) Υποστηρίξετε οτιδήποτε θέλετε, όσο ανατρεπτικό, ή ριζοσπαστικό είναι, αλλά με επιχειρήματα.

Σε αυτό τον χώρο, σκοπός μου είναι να ποτίσουμε το δέντρο της δημοκρατίας μας.
Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Kρούσμα ατιμωρησίας με δυο επίορκους εφοριακούς υπαλλήλους, στους οποίους επιβλήθηκαν ποινές-χάδι από τα πειθαρχικά συμβούλια, ανέδειξε ο γενικός επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρος Ρακιντζής.

Όπως αποκαλύψε το Μega, δύο εφοριακοί, οι οποίοι -παρότι εμπλέκονταν σε σοβαρά παραπτώματα- έπεσαν "στα μαλακά" σε σχέση με τη σοβαρότητα των ατασθαλιών τους . 

Ειδικότερα, ένας ελεγκτής εφορίας και ένας εφοριακός υπάλληλος στην περιοχή της Λαμίας κατηγορούνταν για παράβαση καθήκοντος, επειδή προσδιόριζαν χαμηλότερες τιμές σε ακίνητα σε σύγκριση με τις πραγματικές. Αποτέλεσμα ήταν οι φορολογούμενοι να γλιτώνουν την πληρωμή φόρου ενώ σε κάποια περίπτωση πήραν και επιστροφή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Ρακιντζής ζήτησε από το Συμβούλιο της Επικρατείας να ακυρωθούν οι αποφάσεις του Δευτεροβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου του υπουργείου Εσωτερικών, με τις οποίες απαλλάχθηκαν από πειθαρχικές κατηγορίες. 

Σημειώνεται ότι με βάση τις πειθαρχικές αποφάσεις, θεωρήθηκε ότι οι ενέργειες των δύο εφοριακών υπαλλήλων δεν ζημίωσαν το ελληνικό Δημόσιο, ενώ το πειθαρχικό συμβούλιο δεν έλαβε υπόψη του ότι σε βάρος του εφοριακού υπαλλήλου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη.
real

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαγωνισμός emallers.com

Οι επισκέψεις μας

Free Hit Counter

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μοιραστείτε το...


Bookmark and Share

Εφημερίδες

Αρχειοθήκη ιστολογίου