Kαλώς ορίσατε !

Η φιλοξενία κάποιου, είναι πράξη ιερή. Αλλά όπως έχει καθήκον ο οικοδεσπότης προς τον φιλοξενούμενο, έτσι έχει και ο φιλοξενούμενος προς τον οικοδεσπότη. Σε αυτήν την προσωπική σελίδα, σας ζητώ τρία πράγματα.

1) Δεν θα προσβάλει κανείς κανέναν. Το σχόλιο θα διαγραφεί αμέσως.
2) Υποστηρίξετε οτιδήποτε θέλετε, όσο ανατρεπτικό, ή ριζοσπαστικό είναι, αλλά με επιχειρήματα.

Σε αυτό τον χώρο, σκοπός μου είναι να ποτίσουμε το δέντρο της δημοκρατίας μας.
Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Βολές κατά του Γιώργου Παπανδρεου και όσων τον έθεσαν εκτός ΠΑΣΟΚ και αιχμές κατά της δικαιοσύνης αφήνει ο Θόδωρος Τσουκάτος στο υπόμνημα που κατέθεσε στην εξεταστική της Βουλής για την Siemens.

Καταλογίζει έλλειψη θάρρους στον κομματικό του χώρο που δεν αναγνωρίζει την αντικειμενική πραγματικότητα του τρόπου χρηματοδότησης των εκλογικών δαπανών επί σειρά ετών.

Υποστηρίζει ότι ψεύδονται συνειδητά όσοι εκπρόσωποι μεγάλων κομμάτων βεβαιώνουν πως το δικό τους δεν έχει χρηματοδοτηθεί απο ιδιώτες καθ' υπέρβαση της νομοθεσίας.

Αναφέρει ότι ο ίδιος ανέλαβε ποινικές ευθύνες γιατί άλλοι απέφυγαν να αναλάβουν τις πολιτικές τους και επισημαίνει οτι η τακτική δικαιοσύνη τον κατηγορεί με αβάσιμες κατηγορίες που αγγίζουν τα όρια της κατάχρησης εξουσίας.

Παράλληλα ο κ. Τσουκάτος εξουσιοδότησε την επιτροπή με συμβολαιογραφική πράξη να ανοίξει τραπεζικούς λογαριασμούς του και κάνει έλεγχο για το αν έχει συμμετοχή σε off shore εταιρίες ο ίδιος ή μέλος της οικογένειας του.

Την Τετάρτη θα καταθέσει η κα. Μπακογιάννη.

Στο μεταξύ με επιστολή του ο αρμόδιος αντιπρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Αργυρής ενημέρωσε την εξεταστική ότι δεν μπόρεσε να γίνει η διενέργεια περαιτέρω έλεγχου των πόθεν έσχες των κυρίων Αλογοσκούφη, Βουλγαράκη και Μαρκογιαννάκη.

Όπως σημειώνει δεν προσκομίσθηκαν πρόσφατα στοιχεία απο τις κινήσεις των τραπεζικών λογαριασμών τους και των μελών των οικογενειών τους.
σκαι

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαγωνισμός emallers.com

Οι επισκέψεις μας

Free Hit Counter

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μοιραστείτε το...


Bookmark and Share

Εφημερίδες

Αρχειοθήκη ιστολογίου