Kαλώς ορίσατε !

Η φιλοξενία κάποιου, είναι πράξη ιερή. Αλλά όπως έχει καθήκον ο οικοδεσπότης προς τον φιλοξενούμενο, έτσι έχει και ο φιλοξενούμενος προς τον οικοδεσπότη. Σε αυτήν την προσωπική σελίδα, σας ζητώ τρία πράγματα.

1) Δεν θα προσβάλει κανείς κανέναν. Το σχόλιο θα διαγραφεί αμέσως.
2) Υποστηρίξετε οτιδήποτε θέλετε, όσο ανατρεπτικό, ή ριζοσπαστικό είναι, αλλά με επιχειρήματα.

Σε αυτό τον χώρο, σκοπός μου είναι να ποτίσουμε το δέντρο της δημοκρατίας μας.
Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010
Η Κούβα θα καταργήσει περισσότερες από 500.000 θέσεις εργασίας στον δημόσιο τομέα μέχρι τον Μάρτιο του 2011 στο πλαίσιο μιας διαδικασίας...εξορθολογισμού της οικονομίας από τον πρόεδρο Ραούλ Κάστρο προκειμένου να αυξηθεί η παραγωγικότητα, ανακοίνωσε σήμερα η ομοσπονδία εργαζομένων της Κούβας. (CTC)
Το μέτρο θα εφαρμοστεί άμεσα μέχρι το πρώτο τρίμηνο του 2011, με τρόπο σταδιακό και προοδευτικό και θα έχει επίδραση σε όλους τους τομείς, ανέφερε το συνδικάτο σε ανακοίνωσή του.
«Το κράτος μας δεν μπορεί και δεν πρέπει να συνεχίσει να διατηρεί εταιρίες και υπηρεσίες, των οποίων τα άτομα είναι υπεράριθμα και όπου οι απώλειες είναι αντιπαραγωγικές», σημείωσε η ομοσπονδία.

Σύμφωνα με την Ομοπσπονδία, οι νέοι άνεργοι θα μπορούν να βρουν εργασία στον ιδιωτικό τομέα, σε συνεταιρισμούς ή ως ελεύθεροι επαγγελματίες.

Αυτό το μέτρο αποτελεί μέρος ενός προγράμματος οργάνωσης της εργασίας που δρομολογήθηκε από την κουβανική κυβέρνηση για την αύξηση της παραγωγικότητας, η οποία μειώθηκε κατά 1,1% το 2009

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαγωνισμός emallers.com

Οι επισκέψεις μας

Free Hit Counter

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μοιραστείτε το...


Bookmark and Share

Εφημερίδες

Αρχειοθήκη ιστολογίου