Kαλώς ορίσατε !

Η φιλοξενία κάποιου, είναι πράξη ιερή. Αλλά όπως έχει καθήκον ο οικοδεσπότης προς τον φιλοξενούμενο, έτσι έχει και ο φιλοξενούμενος προς τον οικοδεσπότη. Σε αυτήν την προσωπική σελίδα, σας ζητώ τρία πράγματα.

1) Δεν θα προσβάλει κανείς κανέναν. Το σχόλιο θα διαγραφεί αμέσως.
2) Υποστηρίξετε οτιδήποτε θέλετε, όσο ανατρεπτικό, ή ριζοσπαστικό είναι, αλλά με επιχειρήματα.

Σε αυτό τον χώρο, σκοπός μου είναι να ποτίσουμε το δέντρο της δημοκρατίας μας.
Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Να προχωρήσουν σε μείωση της χωρητικότητας του εναέριου χώρου κατά 30% μελετούν οι Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας, με αφορμή το μπλακ άουτστις τηλεπικοινωνίες των αεροδρομίων που σημειώθηκε την Κυριακή. 

Κάτι τέτοιο θα προκαλέσει καθυστερήσεις στις αφίξεις και αναχωρήσεις πτήσεων 

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο Στασινός Αλεβιζόπουλος, μέλος του ΔΣ της Ένωσης είπε ότι δεν έχει εντοπισθεί η αιτία της βλάβης και υπάρχει το ενδεχόμενο το σύστημα να πέσει εκ νέου. 

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ένωσης Ηλεκτρονικών Μηχανικών Ασφάλειας της Εναέριας κυκλοφορίας Θόδωρος Καλογερόπουλος είπε στο σταθμό μας ότι το μπλακ άουτ της Κυριακής προκλήθηκε από λάθος χειρισμό και δεν έχει σχέση με το ίδιο το σύστημα, το οποίο είναι απόλυτα ασφαλές 

«Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας είναι διαλυμένη υπηρεσία» ανέφερε στο ΣΚΑΪ ο γενικός γραμματέας των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Γιάννης Κουρμουλάκης, καταγγέλλοντας ότι τα τελευταία χρόνια έχει σημειωθεί μερική ή ολική πτώση των συστημάτων και ότι το περιστατικό της Κυριακής δεν είναι μοναδικό. 

«Έχουμε επισημάνει το ζήτημα επανειλημμένα και έχουμε καταθέσει μηνυτήρια αναφορά, αλλά με το ν/σ (σ.σ για την αναδιοργάνωση της ΥΠΑ) το υπουργείο Μεταφορών αφήνει τα πράγματα όπως είναι. Είχαμε κάνει κινητοποιήσεις τον προηγούμενο μήνα για την πτώση του συστήματος στη Θεσσαλονίκη, πιθανόν να κάνουμε και τώρα» σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Κουρμουλάκης. 

Όπως σημείωσε ο γγ. των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας τα περίπου 80 εκατ. ευρώ που προορίζονται για την ΥΠΑ από τα τέλη υπερπτήσης πάνε για άλλους σκοπούς, όπως την εξυπηρέτηση χρεών, και όχι για την αναβάθμιση των υποδομών της Υπηρεσίας.
skai

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαγωνισμός emallers.com

Οι επισκέψεις μας

Free Hit Counter

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μοιραστείτε το...


Bookmark and Share

Εφημερίδες

Αρχειοθήκη ιστολογίου