Kαλώς ορίσατε !

Η φιλοξενία κάποιου, είναι πράξη ιερή. Αλλά όπως έχει καθήκον ο οικοδεσπότης προς τον φιλοξενούμενο, έτσι έχει και ο φιλοξενούμενος προς τον οικοδεσπότη. Σε αυτήν την προσωπική σελίδα, σας ζητώ τρία πράγματα.

1) Δεν θα προσβάλει κανείς κανέναν. Το σχόλιο θα διαγραφεί αμέσως.
2) Υποστηρίξετε οτιδήποτε θέλετε, όσο ανατρεπτικό, ή ριζοσπαστικό είναι, αλλά με επιχειρήματα.

Σε αυτό τον χώρο, σκοπός μου είναι να ποτίσουμε το δέντρο της δημοκρατίας μας.
Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Ποινή φυλάκισης 12 μηνών σεπρώην στέλεχος βρετανικής φαρμακευτικής εταιρείας

Ποινή φυλάκισης 12 μηνών, επέβαλε πρωτοδικείο του Λονδίνου στον Ρόμπερτ Τζον Ντούγκαλ πρώην στέλεχος της βρετανικής φαρμακευτικής εταιρείας Depuy international.

Στην απολογία του παραδέχθηκε ότι έδινε χρήματα σε γιατρούς δημόσιων νοσοκομείων στην Ελλάδα και εξασφάλιζε παραγγελίες υπερκοστολογημένων προϊόντων.

Η εταιρεία, που είναι θυγατρική του αμερικανικού κολοσσού Johnson & Johnson, διέθεσε την τετραετία 2002 - 2005 ορθοπεδικά υλικά σε γιατρούς ελληνικών νοσοκομείων, οι οποίοι φέρονται να έλαβαν συνολικές προμήθειες άνω των πέντε εκατομμυρίων ευρώ, με τη μεσολάβηση ελληνικής εταιρείας διάθεσης ιατρικού εξοπλισμού.

Η δίωξη σε βάρος του 45χρονου Ντούγκαλ ασκήθηκε από το αντίστοιχο βρετανικό Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, μετά από πληροφορίες των αμερικανικών αρχών που ερευνούσαν καταγγελίες της Johnson & Johnson.

Κατά την ακροαματική διαδικασία του Λονδίνου οι δικηγόροι της κατηγορούσας αρχής χαρακτήρισαν τους Έλληνες πολίτες ως τον «μεγάλο χαμένο» της υπόθεσης. Όπως έχει αποκαλύψει ο ΣΚΑΪ και η «Καθημερινή», η υπόθεση και οι εξελίξεις είναι εν γνώσει των ελληνικών αρχών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαγωνισμός emallers.com

Οι επισκέψεις μας

Free Hit Counter

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μοιραστείτε το...


Bookmark and Share

Εφημερίδες

Αρχειοθήκη ιστολογίου