Kαλώς ορίσατε !

Η φιλοξενία κάποιου, είναι πράξη ιερή. Αλλά όπως έχει καθήκον ο οικοδεσπότης προς τον φιλοξενούμενο, έτσι έχει και ο φιλοξενούμενος προς τον οικοδεσπότη. Σε αυτήν την προσωπική σελίδα, σας ζητώ τρία πράγματα.

1) Δεν θα προσβάλει κανείς κανέναν. Το σχόλιο θα διαγραφεί αμέσως.
2) Υποστηρίξετε οτιδήποτε θέλετε, όσο ανατρεπτικό, ή ριζοσπαστικό είναι, αλλά με επιχειρήματα.

Σε αυτό τον χώρο, σκοπός μου είναι να ποτίσουμε το δέντρο της δημοκρατίας μας.
Δευτέρα 26 Απριλίου 2010


Παρακολουθώντας τις δηλώσεις όλων των πολιτικών, όλες αυτές τις μέρες, και ανατρέχοντας σε παλαιότερες δηλώσεις τον ίδιων ανθρώπων, βλέπω ότι παρόλο που ορθώς διαπιστώνουν τα προβλήματα της ελληνικής οικονομίας, παρόλο που ορθώς αναγνωρίζουν τις επιπολαιότητες και τις κομματικές μικρότητες που μπολιάζουν όλους που τοποθετούν τα πισινά τους στις χρυσές καρέκλες των καθισμάτων της βουλής ή των υπουργείων, μόλις οι ίδιοι καθίσουν σε αυτές τις καρέκλες, συνεχίζουν να κάνουν τα ίδια λάθη.

Εφόσον είναι έτσι, το πρόβλημα είναι η δυσκόλευα στις αποφάσεις και στην εφαρμογή όλων σωστών μέτρων που συμβουλεύει η ΕΕ, το ΔΝΤ, και οι διεθνείς οργανισμοί.

Αναρωτιέμαι, δεν θα ήταν καλυτέρα τότε, να πούμε σε όλους αυτούς τους οργανισμούς, να διορίσουν πρωθυπουργό, υπουργούς υφυπουργούς, μη έλληνες, και να παύσουμε το κοινοβούλιο για μια περίοδο 5 ετών?

Έτσι και τα μέτρα θα παίρνονται απευθείας από αυτούς που τώρα τα υπαγορεύουν, αλλά και τους πολιτικούς μας θα βγάλουμε από την δύσκολη θέση να εκτελούν εντολές, αλλά και να κάνουν πράγματα που διαφωνούν, και θα γλυτώναμε χρήματα, μιας και για 5 χρόνια δεν θα λειτουργούσε κοινοβούλιο, βουλευτές, ΔΥ στην βουλή.

 Ας βάζαμε 20 υπουργούς, άγγλους, γερμανούς, γάλλους, αυστριακούς, αμερικανούς, και τελειώνουμε

2 σχόλια:

Νίκος είπε...

Καλά την παλεύεις; Δεν έχουμε άξιους ανθρώπους Έλληνες; Απλά έχουμε ανάξιους ανθρώπους, πολιτικούς. Να μην επεκταθώ άλλο στην πρόταση...

κουρκουλος είπε...

φίλε Νίκο,
το θέμα είναι ότι με αυτό τον τρόπο, και βγάζουμε τους κακούς πολιτικούς μας από την δύσκολη θέση να πάρουν μέτρα με μεγάλο πολιτικό κόστος, και γλυτώνουμε λεφτά από το κλείσιμο της βουλής, και αναγκαστικά θα πιστεύουν πλέων τα στοιχεία που θα δίνονται, μιας και θα τα δίνουν δικοί τους άνθρωποι, και αυτοί οι ξένοι θα πάρουν τα μέτρα, μιας και δεν λογαριάζουν πολιτικό κόστος.

Δημοσίευση σχολίου

Διαγωνισμός emallers.com

Οι επισκέψεις μας

Free Hit Counter

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μοιραστείτε το...


Bookmark and Share

Εφημερίδες

Αρχειοθήκη ιστολογίου