Kαλώς ορίσατε !

Η φιλοξενία κάποιου, είναι πράξη ιερή. Αλλά όπως έχει καθήκον ο οικοδεσπότης προς τον φιλοξενούμενο, έτσι έχει και ο φιλοξενούμενος προς τον οικοδεσπότη. Σε αυτήν την προσωπική σελίδα, σας ζητώ τρία πράγματα.

1) Δεν θα προσβάλει κανείς κανέναν. Το σχόλιο θα διαγραφεί αμέσως.
2) Υποστηρίξετε οτιδήποτε θέλετε, όσο ανατρεπτικό, ή ριζοσπαστικό είναι, αλλά με επιχειρήματα.

Σε αυτό τον χώρο, σκοπός μου είναι να ποτίσουμε το δέντρο της δημοκρατίας μας.
Δευτέρα 26 Απριλίου 2010


ο κ. Αλαβάνος, δήλωσε
"Λυπάμαι που το λέω αυτό, αλλά πιστεύω ότι θα έπρεπε να απαγορευτεί η έξοδος από τη χώρα τόσο στον κ. Παπανδρέου όσο και στον κ. Παπακωνσταντίνου. Διότι αυτή η συμφωνία υποδούλωσης στην ΕΕ και στο ΔΝΤ, για πάρα πολλά χρόνια, της Ελλάδας και του ελληνικού λαού είναι απαράδεκτη. Και θέλω να ελπίζω ότι όχι πια μόνο οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο αλλά σε κοινό μέτωπο με τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα, που ήδη καταλαβαίνουν ότι τους πιάνουν οι ρυθμίσεις, θα την ακυρώσουν πολύ γρήγορα στην πράξη".
Το πολίτικο μήνυμα δεν με απασχολεί, διότι νομίζω ότι ο σύριζα επαναλαμβάνει το ιδία και τα ιδία ανέφικτα πράγματα.
Όμως το να λέει κάποιος άνθρωπος ότι «  πιστεύω ότι θα έπρεπε να απαγορευτεί η έξοδος από τη χώρα τόσο στον κ. Παπανδρέου όσο και στον κ. Παπακωνσταντίνου » είναι απλά φασιστικό, ολικής. Δηλαδή κάποιοι έλληνες, 2.5 εκ έλληνες πολίτες ψηφίσαν κάτι που ο κύριος Αλαβάνος δεν εγκρίνει, άρα ακυρώνουμε τις εκλογές και απαγορεύουμε της επαναπατρισμό αυτών των ανθρώπων? Τι ιδιότυπος φασισμός είναι αυτό?
Φωνάζουμε όταν διάφοροι δεξιοί λένε ότι τους έρθει στο κεφάλι, και τους λέμε φασίστες, άλλα όταν το λέει η αριστερά, δεν θα το πούμε φασιστικό? Μωρέ φασιστικό του κέρατα είναι.
Έλεος πια, έλεος!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαγωνισμός emallers.com

Οι επισκέψεις μας

Free Hit Counter

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μοιραστείτε το...


Bookmark and Share

Εφημερίδες

Αρχειοθήκη ιστολογίου