Kαλώς ορίσατε !

Η φιλοξενία κάποιου, είναι πράξη ιερή. Αλλά όπως έχει καθήκον ο οικοδεσπότης προς τον φιλοξενούμενο, έτσι έχει και ο φιλοξενούμενος προς τον οικοδεσπότη. Σε αυτήν την προσωπική σελίδα, σας ζητώ τρία πράγματα.

1) Δεν θα προσβάλει κανείς κανέναν. Το σχόλιο θα διαγραφεί αμέσως.
2) Υποστηρίξετε οτιδήποτε θέλετε, όσο ανατρεπτικό, ή ριζοσπαστικό είναι, αλλά με επιχειρήματα.

Σε αυτό τον χώρο, σκοπός μου είναι να ποτίσουμε το δέντρο της δημοκρατίας μας.
Πέμπτη 29 Απριλίου 2010





Το τελευταίο διάστημα, ενώ γίνεται μια προσπάθεια να σωθεί η χώρα από την οικονομική καταστροφή, η δικαιοσύνη παρουσιάζεται κατώτερη των προσδοκιών της κοινωνίας.

Παραθέτω θέματα, σκάνδαλα, ή δικαστικές αποφάσεις που έχουν απασχολήσει άλλες χώρες και αφορούν την Ελλάδα τις τελευταίες 40 ημέρες.
· Πρόστιμο στη Ferrostaal αφόρα τα υποβρύχια. Στις 28/4/10. http://kourkoulos-kostos.blogspot.com/2010/04/ferrostaal.html
· Νέο σκάνδαλο με μίζες! Αφόρα γερμανικού σιδηροδρομικού οργανισμού Deutsche Bahn, DB International στις 25/4/10. http://kourkoulos-kostos.blogspot.com/2010/04/blog-post_25.html
· Βρετανία: Μίζες για προμήθειες σε ελληνικά νοσοκομεία αφόρα Ποινή φυλάκισης 12 μηνών, επέβαλε πρωτοδικείο του Λονδίνου στον Ρόμπερτ Τζον Ντούγκαλ πρώην στέλεχος της βρετανικής φαρμακευτικής εταιρείας Depuy international. Στις 14/4/10. http://kourkoulos-kostos.blogspot.com/2010/04/blog-post_6298.html
· Για δωροδοκίες σε 22 χώρες κατηγορείται η Daimler, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας στις 24/3/10. http://kourkoulos-kostos.blogspot.com/2010/03/22-daimler.html
· Προχθές το ΠΑΜΕ φασιστικά έκλεισε τουρίστες στο λιμάνι του Πειραιά.
http://kourkoulos-kostos.blogspot.com/2010/04/blog-post_9881.html

Όλο αυτό το χάλι, όλη αυτήν την κατάντια της χώρας, ήθελα και να' ξερα δεν την βλέπουν οι δικαστικοί λειτουργοί του ελληνικού κράτους?
Σε κανέναν εισαγγελέα δεν πέρασε από το μυαλό να μεταβεί σε αυτές τις χώρες και να αναζητήσει τους ανθρώπους που εμπλέκονται, ή καταδικαστήκαν, να τους προσφέρει πλήρη νομική αμνηστία, και να βρούμε ποιοι έλληνες τα πήραν, και τουλάχιστον να τους επιβάλουμε τους διαφυγόντες, φόρους? Κανονικά φυλακή θέλουν και δήμευση περιούσιας, αλλά λέω έστω και φόρους, τώρα που καλούνται οι λοιποί έλληνες να βάλουν το χέρι βαθειά στην τσέπη?
Τους εργατοπατέρες του ΠΑΜΕ δεν μπορούσε κάνεις να τους ζητήσει στην αρχή ευγενικά, να μην παρεμποδίζουν τον κόσμο, και μετά αν δεν υποχωρούσαν να επιβάλει τον νόμο και την τάξη?
Καλός η κακός, αυτή η κατασκευή που ονομάζεται κράτος, οφείλει να στηρίζεται σε κολώνες. Μια από αυτές τις κολώνες είναι η δικαιοσύνη και ο νομός. Χάνοντας αυτό, το κατασκεύασμα είναι καταδικασμένο να πέσει.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαγωνισμός emallers.com

Οι επισκέψεις μας

Free Hit Counter

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μοιραστείτε το...


Bookmark and Share

Εφημερίδες

Αρχειοθήκη ιστολογίου