Kαλώς ορίσατε !

Η φιλοξενία κάποιου, είναι πράξη ιερή. Αλλά όπως έχει καθήκον ο οικοδεσπότης προς τον φιλοξενούμενο, έτσι έχει και ο φιλοξενούμενος προς τον οικοδεσπότη. Σε αυτήν την προσωπική σελίδα, σας ζητώ τρία πράγματα.

1) Δεν θα προσβάλει κανείς κανέναν. Το σχόλιο θα διαγραφεί αμέσως.
2) Υποστηρίξετε οτιδήποτε θέλετε, όσο ανατρεπτικό, ή ριζοσπαστικό είναι, αλλά με επιχειρήματα.

Σε αυτό τον χώρο, σκοπός μου είναι να ποτίσουμε το δέντρο της δημοκρατίας μας.
Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Χθες έπαιξε Παναθηναϊκός  Ολυμπιακός, και κέρδισε ο Ολυμπιακός 1-0. Αν και Ολυμπιακός, νομίζω  ότι οι πράσινοι είχαν πολλές ευκαιρίες.
Όμως αν ήμουν βάζελος, όταν θα έβλεπα οποιονδήποτε παίκτη ή παράγοντα του ΠΑΟ θα τον λιθοβολούσα. Δεν γίνεται ρε παιδιά, χθες ο Ολυμπιακός να είναι 6 παίκτες και ο ΠΑΟ 12 και να μην κερδίσει? Άσε που αν αυτοί οι κοπρίτες του ολυμπιακού ήταν πιο σοβαροί θα έφευγε με 3 μπαλάκια.
Χθες ο τερματοφύλακας του ολυμπιακού, ήταν τροχαία αττικής, ο Μαρεσκα αλλού, ο Στολτιδης δεν μπορούσε, ο Ντατολο αλλού, Παπαδόπουλος, του λείπουν παιχνίδια, άστα η μισή ομάδα ήταν διακοπές.
Από την άλλη είχες τους παναθηναϊκούς, που σπρώχτηκαν λίγο και από τον δαλουκα, να είναι εντος έδρας και να μην μπορούν να βάλουν τίποτα. Ήταν και η τύχη, γένους θηλυκού, γαρ…
Γι’ αυτό αν ήμουν βάζελος θα έκλαιγα με μαύρο δάκρυ ύστερα από το χθεσινό κάζο. Δεν γίνεται να παίζεις με 11+ τον κόσμο + τον δαλουκα, ενάντια σε 6 και να χάνεις.

6 σχόλια:

Ηλιάς Διαμαντώνη είπε...

αν ημουν φιλαθλος δεν θα τολμουσα να μιλησω καν για την επιτυχια/αποτυχια της ομαδας μου μετα το ατυχημα της ατυχης υπαλληλου στο ΟΑΚΑ.
θλιβομαι που ολοι συνεχιζετε να στηριζετε ομαδες με τετοιους οπαδους. πρασινους, κοκκινους, κιτρινους ...

Νίκος είπε...

Δεν το έπιασα αυτό..για ενημερώστε

κουρκουλος είπε...

φίλτατη Ηλιάδα,
σκοπός του σχολίου μου δεν ήταν η τραγική κατάπτωση του αθλητισμού στην Ελλάδα, αλλά το ποδοσφαιρικό γεγονός του αγώνα. δηλαδή ότι ο ΠΑΟ έπαιζε με μια πεθαμένη ομάδα, που τουλάχιστον 5 από τους 11 παίκτες της δεν ήθελαν να τρέξουν πάνω από 1 μέτρο και κατάφεραν και κέρδισαν, ενώ θα έπρεπε να φύγουν με 5 μπαλάκια.
τώρα ως προς το θλιβερό γεγονός, δεν είναι θέμα νόμων, είναι θέμα εφαρμογής των νόμων. αν και ολυμπιακός, το δηλώνω ευθαρσώς, ότι παράγκες κάναμε, διαιτητές και επόπτες είχαμε στο τσεπάκι μας, είχαμε τα 1000 άσχημα, αλλά είχαμε και 5 εκ φίλαθλους και Κόκκαλη για πρόεδρο. ποιος λοιπόν πολίτικος θα τα έβαζε με αυτό το παντοδύναμο κοκτέιλ? μονό ένας τίμιος, ή ένας τρελός. Όμως δεν έχουμε τίποτα από τα δυο.

Ηλιαδα Διαμαντωνη είπε...

Νικο μια υπαλληλος σεκουριτι στο ΟΑΚΑ εχασε τα δυο δαχτυλα του δεξιου χεριου της απο φωτοβολιδα την οποια εριξαν φιλαθλοι του Παναθηναικου και μαλιστα σε συνεντευξη της ειπε οτι την εβλεπαν τραυματισμενη και γελουσαν!!!!!
Γι αυτο ειμαι οργισμενη με οποιον ακομη δινει ακροαματικοτητα στο ελληνικο ποδοσφαιρο.
Μαλλον θα πρεπει να δειξετε με καποιο τροπο την αποστροφη σας στην καταντια αυτη.
Μηπως και καποια στιγμη μπορεσουμε και εμεις να παμε με τα παιδια μας στο γηπεδο...
Ευχαριστω για την φιλοξενια και την ανοχη στην γκρινια μου. Καλημερα σας.

Νίκος είπε...

Α ναι το άκουσα το περιστατικό...Συμφωνώ Ηλιάδα και γι αυτό δεν πατάω κι εγώ στο γήπεδο. Και να τους βοηθάμε να ξεπλένουν χρήματα και να μην αισθανόμαστε ασφαλείς; Εεεε πάει πολύ

Ανώνυμος είπε...

Ηλιάδα
είδες και σήμερα τι έγινε στην καβάλα? δεν υπάρχει 1 εισαγγελέας να πάρει τα βίντεο των επεισοδίων.

Δημοσίευση σχολίου

Διαγωνισμός emallers.com

Οι επισκέψεις μας

Free Hit Counter

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μοιραστείτε το...


Bookmark and Share

Εφημερίδες