Kαλώς ορίσατε !

Η φιλοξενία κάποιου, είναι πράξη ιερή. Αλλά όπως έχει καθήκον ο οικοδεσπότης προς τον φιλοξενούμενο, έτσι έχει και ο φιλοξενούμενος προς τον οικοδεσπότη. Σε αυτήν την προσωπική σελίδα, σας ζητώ τρία πράγματα.

1) Δεν θα προσβάλει κανείς κανέναν. Το σχόλιο θα διαγραφεί αμέσως.
2) Υποστηρίξετε οτιδήποτε θέλετε, όσο ανατρεπτικό, ή ριζοσπαστικό είναι, αλλά με επιχειρήματα.

Σε αυτό τον χώρο, σκοπός μου είναι να ποτίσουμε το δέντρο της δημοκρατίας μας.
Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010
Κατηγορίες για δωροδοκία απήγγειλαν Αμερικανοί εισαγγελείς εναντίον της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας Daimler, καταγγέλλοντας την προσφορά πολυτελών δώρων και εκατομμυρίων δολαρίων σε ξένους αξιωματούχους σε τουλάχιστον 22 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας, προκειμένου να εξασφαλίσει κρατικά συμβόλαια.

Σύμφωνα με πηγή προσκείμενη στην υπόθεση που επικαλείται το πρακτορείο Reuters, η Daimler σχεδιάζει να καταβάλει 185 εκατ. δολάρια ως πρόστιμο στο πλαίσιο συμφωνίας με την αμερικανική δικαιοσύνη για να κλείσει η υπόθεση.

Η συμφωνία έχει ως στόχο τον τερματισμό τη ποινικής έρευνας της αμερικανικής δικαιοσύνης, καθώς και της παράλληλης έρευνας των χρηματιστηριακών αρχών, για τις κατηγορίες σύμφωνα με τις οποίες η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία κατέβαλε μίζες σε 22 χώρες.

Το κατηγορητήριο αναφέρει ότι η επιχείρηση «ήταν αναμεμειγμένη σε μία μακρόχρονη πρακτική δωροδοκιών» προκειμένου να εξασφαλίζει συμφωνίες στη Ρωσία, την Κίνα, την Τουρκία, την Αίγυπτο, τη Νιγηρία, το Ιράκ, την Ουγγαρία, την Ελλάδα, τη Λετονία, τη Σερβία, το Μαυροβούνιο και τουλάχιστον άλλες 6 χώρες μεταξύ 1998 και 2008.

Τόσο το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης, όσο και η Daimler αρνήθηκαν να σχολιάσουν τις πληροφορίες.

Όπως βλέπουμε, οι τίμιοι γερμανοί μιζάρουν, και οι τίμιοι έλληνες τα παίρνουν , για να μην τους προσβάλουν. υπάρχει κανείς που πιστεύει ότι θα δουμε ονόματα για το ποιοι είναι αυτοί τέλος πάντων που τα άρπαξαν στην Ελλάδα?

Πηγή http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1794282

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαγωνισμός emallers.com

Οι επισκέψεις μας

Free Hit Counter

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μοιραστείτε το...


Bookmark and Share

Εφημερίδες