Kαλώς ορίσατε !

Η φιλοξενία κάποιου, είναι πράξη ιερή. Αλλά όπως έχει καθήκον ο οικοδεσπότης προς τον φιλοξενούμενο, έτσι έχει και ο φιλοξενούμενος προς τον οικοδεσπότη. Σε αυτήν την προσωπική σελίδα, σας ζητώ τρία πράγματα.

1) Δεν θα προσβάλει κανείς κανέναν. Το σχόλιο θα διαγραφεί αμέσως.
2) Υποστηρίξετε οτιδήποτε θέλετε, όσο ανατρεπτικό, ή ριζοσπαστικό είναι, αλλά με επιχειρήματα.

Σε αυτό τον χώρο, σκοπός μου είναι να ποτίσουμε το δέντρο της δημοκρατίας μας.
Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010
Μέσα σε αυτήν την αναμπουμπούλα, σε αυτόν τον κακό χαμό, έχουν αποδεικτή αρκετά πράγματα.
·         Τα συμφέροντα μιας χωράς μέλους της ΕΕ ή της ΟΝΕ δεν συμπίπτουν πάντα με τα συμφέροντα της ένωσης. Όπως και τα συμφέροντα της Καλιφορνίας δεν συμπίπτουμε τα συμφέροντα των ΗΠΑ.
·         Οι έλληνες πολιτικοί, άσχετα το τι κάνουν και σε ποιους, οι συνάδελφοι τους ανεξάρτητου κόμματος, δεν τους τιμωρούν άλλα και ούτε επιστρέφουν κλεμμένα χρήματα πίσω. Συναδελφικότητα πάνω από όλα.
·         Οι συνδικαλιστές κοιτούν μόνο την πάρτη τους.
·         Όλοι οι έλληνες κοιτούν την πάρτη τους μόνο. Οι ΔΥ την πάρτη τους, οι ΙΥ, οι εε, οι πολιτικοί, οι παπάδες, όλοι.
·         Ο έλληνας μόνιμα νομίζει ότι όλοι οι άλλοι λαοί του χρωστούν.
·         Οι δημοσιογράφοι αποτελούν κατάπτυστα όργανα των νταβατζήδων και του συστήματος, καθώς κάνουν οτιδήποτε τα ανήθικα αφεντικά τους άλλα και το σύστημα τους ζητά.
·         Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, κοιτούν τα παιδιά τους πρώτα και μετά οι αριστερές θεωρίες περί δικαιοσύνης και λοιπών ηλιθιοτήτων. http://troktiko.blogspot.com/2010/03/blog-post_4693.html
·         Κανείς δεν θέλει να θυσιάσει τίποτε γι’ αυτήν την χώρα.
·         Τα πάντα ξεχνιούνται σε αυτή τη χώρα. Όπως ξεχάστηκε ότι η κυβέρνηση του Σημίτη έδινε πλαστά στοιχεία, έτσι θα ξεχαστεί και ότι η κυβέρνηση Καραμανλή έδινε πλαστά στοιχεία.
Άρα μήπως θα πρέπει να καταλάβει και η Ελλάδα ότι τα συμφέροντα της δεν ταυτίζονται πάντοτε με τα συμφέροντα της ΕΕ? Τουλάχιστον σε διαφορά θέματα ας πουλάμε την ψήφο μας, μην πεθάνουμε και εμείς ως την τελευταία πόντια πόρνη!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαγωνισμός emallers.com

Οι επισκέψεις μας

Free Hit Counter

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μοιραστείτε το...


Bookmark and Share

Εφημερίδες