Kαλώς ορίσατε !

Η φιλοξενία κάποιου, είναι πράξη ιερή. Αλλά όπως έχει καθήκον ο οικοδεσπότης προς τον φιλοξενούμενο, έτσι έχει και ο φιλοξενούμενος προς τον οικοδεσπότη. Σε αυτήν την προσωπική σελίδα, σας ζητώ τρία πράγματα.

1) Δεν θα προσβάλει κανείς κανέναν. Το σχόλιο θα διαγραφεί αμέσως.
2) Υποστηρίξετε οτιδήποτε θέλετε, όσο ανατρεπτικό, ή ριζοσπαστικό είναι, αλλά με επιχειρήματα.

Σε αυτό τον χώρο, σκοπός μου είναι να ποτίσουμε το δέντρο της δημοκρατίας μας.
Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010
αγορασε η συζυγος μου ενα σετ μπανιου απο το Τζαμπο Παιανιας 5,99 ευρω ,αφου πηγαμε σπιτι διαπιστωσαμε οτι δεν δουλευε η αντλια του του σκευους που μπαινει το απορρυπαντικο, πηγαμε να το αλλαξουμε και μας λενε οτι αλλαγες ελαττωματικων προιοντων γινονται μονο Δευτερα και Σαββατο 14:00 -18:00 ,παρ'ολες της προσπαθειες της συζυγου δεν εγινε η αλλαγη το πρωι και πηγα το απογευμα (18:01) εγω οπου και εγινε χαμος ,ρωτωντας και αλλους γνωστους διαπιστωσα οτι ειναι παγια τακτικη ,αγοραζεις κατι φτηνο δεν δουλευει και δεν μπορεις να το επιστρεψεις λογω του περιεργου ωραριου .

Ο τσακωμος εγινε διοτι θεωρω απαραδεκτο να υποβαλλεται ο πελατης σε ταλαιπωρια για να επιστρεψει κατι για το οποιο δεν φταιει ,ενω ο πελατης που απλα θελει να αλλαξει κατι μη ελαττωματικο μπορει να το κανει ολες τις ημερες της εβδομαδος (εκτος δευτερα και παρασκευης) .
Η αλλαγη εγινε με πολυ ζορι (λογω οτι πηγα 1 λεπτο αργοπορημενος)και μετα απο πολλες απειλες κατγγελιων στο 1520(η οποια εγινε) και ιντερνετ.

Θα σας παρακαλουσα να το προωθησετε σε ολα τα φορα .
Ευχαριστω πολυ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαγωνισμός emallers.com

Οι επισκέψεις μας

Free Hit Counter

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μοιραστείτε το...


Bookmark and Share

Εφημερίδες