Kαλώς ορίσατε !

Η φιλοξενία κάποιου, είναι πράξη ιερή. Αλλά όπως έχει καθήκον ο οικοδεσπότης προς τον φιλοξενούμενο, έτσι έχει και ο φιλοξενούμενος προς τον οικοδεσπότη. Σε αυτήν την προσωπική σελίδα, σας ζητώ τρία πράγματα.

1) Δεν θα προσβάλει κανείς κανέναν. Το σχόλιο θα διαγραφεί αμέσως.
2) Υποστηρίξετε οτιδήποτε θέλετε, όσο ανατρεπτικό, ή ριζοσπαστικό είναι, αλλά με επιχειρήματα.

Σε αυτό τον χώρο, σκοπός μου είναι να ποτίσουμε το δέντρο της δημοκρατίας μας.
Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Ο Σμηναγός (Ι) Ιωσήφ Αναστασάκης κατέληξε στη 01.20 π.μ. στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου Κρήτης όπου νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση μετά το σοβαρό Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα Κυριακή 29 Αυγούστου και ώρα 17.30 στον Ιερό Ναό Υπαπαντής του Χριστού στη Γέργερη Ηρακλείου Κρήτης.
Ο άτυχος σμηναγός έφερε συντριπτικά κατάγματα στη λεκάνη, αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν η εγκεφαλική λειτουργία που είχε υποστεί ανεπανόρθωτες βλάβες εξαιτίας των τριών ανακοπών που είχε υποστεί κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του στο νοσοκομείο.
Ο 36χρόνος πιλότος, ο οποίος καταγόταν από την Γέργερη Ηρακλείου, ήταν παντρεμένος και είχε ένα τρίχρονο κοριτσάκι, ενώ η σύζυγός του είναι έγκυος.
τραυματισμό του στο αεροπορικό δυστύχημα της 26ης Αυγούστου 2010.
Έθνος.

Καλό ταξίδι, φίλε, και εκεί ψιλά που θα πετάς, να συνεχίσεις να μας προσέχεις. Σε ευχαριστούμε που μας διέθεσες το πολυτιμότερο πράγμα στην ζωή σου. Τον κτύπο της καρδιάς σου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαγωνισμός emallers.com

Οι επισκέψεις μας

Free Hit Counter

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μοιραστείτε το...


Bookmark and Share

Εφημερίδες

Αρχειοθήκη ιστολογίου