Kαλώς ορίσατε !

Η φιλοξενία κάποιου, είναι πράξη ιερή. Αλλά όπως έχει καθήκον ο οικοδεσπότης προς τον φιλοξενούμενο, έτσι έχει και ο φιλοξενούμενος προς τον οικοδεσπότη. Σε αυτήν την προσωπική σελίδα, σας ζητώ τρία πράγματα.

1) Δεν θα προσβάλει κανείς κανέναν. Το σχόλιο θα διαγραφεί αμέσως.
2) Υποστηρίξετε οτιδήποτε θέλετε, όσο ανατρεπτικό, ή ριζοσπαστικό είναι, αλλά με επιχειρήματα.

Σε αυτό τον χώρο, σκοπός μου είναι να ποτίσουμε το δέντρο της δημοκρατίας μας.
Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010


Live: Ουρουγουάη-Ολλανδία 2-3 (Τελικό)
Οι «οράνιε» αποδεικνύονται επιτέλους αντάξιοι της παράδοσης του «ιπτάμενου Ολλανδού» και της παρέας του και ξεπερνώντας με 3-2 το εμπόδιο της Ουρουγουάης, βρίσκονται μετά από 32 χρόνια στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Το γκολ-ποιήμα του Φαν Μπρονκχορστ βρήκε «απάντηση» από τον Φορλάν, ωστόσο ο θρίαμβος που δημιούργησαν Σνάιντερ (70’) και Ρόμπεν (74’) απλά αμφισβητήθηκε… στιγμιαία από τον Περέιρα στις καθυστερήσεις.

90+ 5' Λήξη της αναμέτρησης

90+1 ΓΚΟΛ 3-2 η Ουρουγουάη. Ο Μ. Περέιρα έστειλε την μπάλα με σουτ στην αριστερή γωνία του Στεκέλενμπουργκ και μείωσε το σκορ

Τρία θα είναι τα λεπτά των καθυστερήσεων

90’ Αλλαγή για την Πλλανδία. Στη θέση του Ρόμπεν ο Ελία

86' Μεγάλη ευκαιρία για την Ολλανδία. Ο Ρόμπεν βρέθηκε απέναντι από τον Μουσλέρα, αλλά δεν κατάφερε να τον νικήσει.

84’ Αλλαγή για την Ουρουγουάη. Στη θέση του Φορλάν ο Ερνάντες

78’ Κίτρινη κάρτα στον Μπουλαρούζ.

78’ Αλλαγή για την Ουρουγουάη. Στη θέση του Α. Περέιρα ο Σεμπαστιάν Αμπρέου.

74' ΓΚΟΛ 3-1 η Ολλανδία. Ο Κούιτ έβγαλε τη σέντρα από αριστερά, ο Ρόμπεν πήρε την κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας της Ουρουγουάης και έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Μουσλέρα που ήταν ανήμπορος να αντιδράσει.

70' ΓΚΟΛ 2-1 η Ολλανδία. Ο Σνάιντερ σούταρε από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε μπερδεύοντας τον Μουσλέρα και κατέληξε στα δίχτυα

68’ Μεγάλη ευκαιρία για την Ολλανδία. Ο Φαν Πέρσι έστρωσε στον Φάν Ντε Φάαρτ, το σουτ του οποίου απέκρουσε Μουσλέρα. Ο Ρόμπεν πήρε το ριμπάουντ, αλλά το σουτ που επιχείρησε, έστειλε την μπάλα απευθείας άουτ.

67’ Καλή εκτέλεση φάουλ του Φορλάν, ο Στεκέλενμπουργκ απέκρουσε με υπερένταση στη δεξιά του γωνία.

65’ Τίποτα το αξιοσημείωτο δεν έχει συμβεί στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Οι δύο ομάδες δεν έχουν ξεκλειδωθεί στο δεύτερο ημίχρονο και παίρνουν ρίσκο με το σταγονόμετρο.

50 Ύστερα από λανθασμένη έξοδο του Στεκέλενμπουργκ, ο Άλβαρο Περέιρα δοκίμασε από μακριά να σκοράρει, αλλά πάνω στη γραμμή, ο Φαν Μπρόνκχορστ έδιωξε με κεφαλιά κόρνερ.

46’ Αλλαγή για την Ολλανδία. Στη θέση του Ντε Ζέου ο Φαν Ντε Φάαρτ

46' Έναρξη δεύτερου ημιχρόνου

45+2' Λήξη πρώτου ημιχρόνου




41’ ΓΚΟΛ 1-1 η Ουρουγουάη. Οι Ουρουγουανοί «πλήρωσαν» με το ίδιο νόμισμα! Ο Φορλάν αφού ελευθερώθηκε, σούταρε δυνατά εκτός περιοχής, νικώντας τον Στεκέλενμπουργκ και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.

36’ Σουτ μακρινό του Μ. Περέιρα, ο Στεκέλενμπουργκ μπλόκαρε εύκολα την μπάλα.

29' Κίτρινη κάρτα στον Σνάιντερ

29' Κίτρινη κάρτα στον Κάσερες

26’ Ένταση στον αγωνιστικό χώρο. Λίγο ήθελε για να... ανάψουν τα αίματα μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Κάσερες δοκίμασε ένα ανάποδο ψαλίδι, αλλά αντί για την μπάλα, κλότσησε στο πρόσωπο τον Ντε Ζέου.

21' Κίτρινη κάρτα στον Μ. Περέιρα

18’ ΓΚΟΛ 1-0 η Ολλανδία. Τι ΓΚΟΛΑΡΑ ήταν αυτή! Ο Φαν Μπρόνκχορστ δοκίμασε ένα ξερό σουτ από διαγώνια θέση αριστερά, από περίπου 30 μέτρα απόσταση και έστειλε την μπάλα «καρφί» στο αριστερό παραθυράκι του Μουσλέρα.

10’ Παιχνίδι αναγνωριστικού χαρακτήρα παρακολουθούμε στο πρώτο δεκάλεπτο. Καμία ομάδα μέχρι στιγμής δεν έχει πάρει τον έλεγχο στον αγώνα.

4’ Το πρώτο καλό σουτ της αναμέτρησης έγινε από τον Κάουτ για την Ολλανδία. Η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μουσλέρα

1’ Έναρξη της αναμέτρησης

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ (Όσκαρ Ταμπάρεζ): Μουσλέρα, Γκοντίν, Γκαργκάνο, Βικτορίνο, Καβάνι, Φορλάν (84' Φερνάντες), Α. Περέιρα (78' Αμπρέου), Πέρεζ, Μ. Περέιρα, Ρίος, Κάσερες

ΟΛΛΑΝΔΙΑ (Μπερτ Φαν Μάαρβαϊκ): Στεκέλενμπουργκ, Χάιτινχα, Ματάισεν, Φαν Μπρόνκχορστ, Φαν Μπόμελ, Κάουτ, Φαν Πέρσι, Σνάιντερ, Ρόμπεν (90' Ελία), Μπουλαρούζ, Ντε Ζέου (46' Φαν Ντε Φάαρτ)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ραβσάν Ιρμάτοφ (Ουζμπεκιστάν)
ΣΤΑΔΙΟ: «Green Point», Κέιπ Τάουν

www.sport-fm.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαγωνισμός emallers.com

Οι επισκέψεις μας

Free Hit Counter

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μοιραστείτε το...


Bookmark and Share

Εφημερίδες

Αρχειοθήκη ιστολογίου