Kαλώς ορίσατε !

Η φιλοξενία κάποιου, είναι πράξη ιερή. Αλλά όπως έχει καθήκον ο οικοδεσπότης προς τον φιλοξενούμενο, έτσι έχει και ο φιλοξενούμενος προς τον οικοδεσπότη. Σε αυτήν την προσωπική σελίδα, σας ζητώ τρία πράγματα.

1) Δεν θα προσβάλει κανείς κανέναν. Το σχόλιο θα διαγραφεί αμέσως.
2) Υποστηρίξετε οτιδήποτε θέλετε, όσο ανατρεπτικό, ή ριζοσπαστικό είναι, αλλά με επιχειρήματα.

Σε αυτό τον χώρο, σκοπός μου είναι να ποτίσουμε το δέντρο της δημοκρατίας μας.
Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Για υπεξαίρεση και νόθευση κατηγορούνται τρεις υπάλληλοι Τελωνείου της Αττικής με τους διαφυγόντες φόρους για το Δημόσιο να αναλογούν στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Υπάλληλοι του Τελωνείου Αττικής αντί να καταστρέφουν λαθραία τσιγάρα, τα οποία ήταν κατασχεμένα, τα διοχέτευαν στην «αγορά», συντάσσοντας ψευδή πρωτόκολλα καταστροφής.

Οι υπάλληλοι διακίνησαν ποσότητα 860.390 πακέτων τσιγάρων σε 1.712 χαρτοκιβώτια, τα οποία προορίζονταν για καταστροφή. 

Από την άλλη, η ΔΕΗ μετά το ανώτατο πλαφόν στους μισθούς από τον Παπανδρέου, εξοικονόμησε περί των 67 εκ €, τα οποία θα τα δίνει στο ταμείο των εργαζομένων της ΔΕΗ. Δηλαδή ότι γλυτώνουμε από τα μεν καλοπληρωμένα κοπροσκυλά θα τα δίνουμε στα δε συνταξιοδοτημένα κοπροσκυλά. Και ύστερα λέτε και γκρινιάζετε για το ΔΝΤ. Ρε όχι μετρά, αλλά 10 εκ απογόνους των SS πρέπει να φέρουν στην Ελλάδα και να δέρνουν όλους τους Έλληνες, 18 και άνω, μέχρι να τους πρηστούν τα χέρια!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαγωνισμός emallers.com

Οι επισκέψεις μας

Free Hit Counter

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μοιραστείτε το...


Bookmark and Share

Εφημερίδες

Αρχειοθήκη ιστολογίου