Kαλώς ορίσατε !

Η φιλοξενία κάποιου, είναι πράξη ιερή. Αλλά όπως έχει καθήκον ο οικοδεσπότης προς τον φιλοξενούμενο, έτσι έχει και ο φιλοξενούμενος προς τον οικοδεσπότη. Σε αυτήν την προσωπική σελίδα, σας ζητώ τρία πράγματα.

1) Δεν θα προσβάλει κανείς κανέναν. Το σχόλιο θα διαγραφεί αμέσως.
2) Υποστηρίξετε οτιδήποτε θέλετε, όσο ανατρεπτικό, ή ριζοσπαστικό είναι, αλλά με επιχειρήματα.

Σε αυτό τον χώρο, σκοπός μου είναι να ποτίσουμε το δέντρο της δημοκρατίας μας.
Σάββατο 29 Μαΐου 2010

"Ο Σπύρος, ο αδερφός Κ) που επί χούντας αλώνιζε και έλυνε και έδενε (αχ, αυτό το έδενε) στην ΥΕΝΕΔ και στα κρατικά τότε κανάλια της TV.
Μια παράπλευρη ασχολία του ήταν και το να προτείνει σε διάφορα μουσικά συγκροτήματα της εποχής «να τους βγάλει στην τηλεόραση» (προφανώς για να δει ο κόσμος πως η νεολαία επικροτεί το δικτατορικό καθεστώς των...

καραβανάδων). Αυτή του την ασχολία, τη γνωρίζω, φευ, από πρώτο χέρι καθώς και τους, στην ουσία, εκβιασμούς που μετήρχετο για να «ισορροπιστούν τα πράγματα». Διότι τα γκρουπάκια τότε, ως γνωστόν, είχαν μακριά μαλλιά (τζιζ για τη χούντα), φοράγανε ενίοτε έξαλλα ρούχα κ.λπ. Οπότε, ερχότανε το άτομο και σου 'λεγε: «να κουρευτούμε όμως λιγάκι, να ξυριστούμε, να φορέσουμε και κάτι πιο σωστό, να 'μαστε κάπως σουλουπωμένοι» και διάφορα τέτοια, βασιζόμενος στη «λαχτάρα» των πιτσιρικάδων για «δόξα», στην τυχόν ματαιοδοξία μερικών, ασφαλώς και στην άγνοια μερικών απ' αυτούς, και σε κάποιο φόβο κιόλας (μη μας βάλουνε στο στόχαστρο αν τυχόν και δεν πάμε). Αυτά περί Kαρατζαfuhrer bros".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαγωνισμός emallers.com

Οι επισκέψεις μας

Free Hit Counter

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μοιραστείτε το...


Bookmark and Share

Εφημερίδες

Αρχειοθήκη ιστολογίου