Kαλώς ορίσατε !

Η φιλοξενία κάποιου, είναι πράξη ιερή. Αλλά όπως έχει καθήκον ο οικοδεσπότης προς τον φιλοξενούμενο, έτσι έχει και ο φιλοξενούμενος προς τον οικοδεσπότη. Σε αυτήν την προσωπική σελίδα, σας ζητώ τρία πράγματα.

1) Δεν θα προσβάλει κανείς κανέναν. Το σχόλιο θα διαγραφεί αμέσως.
2) Υποστηρίξετε οτιδήποτε θέλετε, όσο ανατρεπτικό, ή ριζοσπαστικό είναι, αλλά με επιχειρήματα.

Σε αυτό τον χώρο, σκοπός μου είναι να ποτίσουμε το δέντρο της δημοκρατίας μας.
Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Το άκουσα πριν λίγο σε ραδιόφωνο της Λάρισας (TRT) από ακροατές, εκνευρίστηκα και τα γράφω να ξεθυμάνω.
Ο προαστιακός Λάρισα-Θεσσαλονίκη συνδέει τη Λάρισα με τους Νέους Πόρους και τον Πλαταμώνα σε 20 και 25 λεπτά αντίστοιχα. Ο χρόνος που χρειάζεται να πας με το αυτοκίνητο είναι διπλάσιος ή και πολύ περισσότερο αν μπλοκάρουν τα Τέμπη.
Το εισιτήριο κοστίζει πήγαινε –έλα 4 ευρώ(!) και αν είσαι άνω των 60 ή κάτω των 20 ή φοιτητής 3 ευρώ(!). Αν πας με το αυτοκίνητο σου τα χρήματα αυτά δεν επαρκούν ούτε για διόδια.
Την Κυριακή λοιπόν όπως και κάθε Κυριακή χιλιάδες Λαρισαίοι πάνε για μπάνιο στα δύο αυτά θέρετρα.
Σε ένα από τα τραίνα τα απογευματινά από Πλαταμώνα προς Λάρισα ανεβαίνουν περίπου 400 άτομα (κυρίως νεαροί). Έλεγχος εισιτηρίων στο τραίνο ανύπαρκτος.
Στον σταθμό Λάρισας υπάρχουν ακυρωτικά μηχανήματα. Πόσοι ακύρωσαν τα εισιτήρια τους; Ούτε ένας!! Τρεις υπάλληλοι του ΟΣΕ (γαϊδούρια πρέπει να πω) διαβάζουν εφημερίδα και δεν δίνουν δεκάρα τσακιστή που κανείς δεν ακυρώνει το εισιτήριο του.
Στην συνέχεια στον σταθμό τηλεφωνεί άλλος ακροατής ο οποίος καταγγέλλει ότι αυτό είναι μόνιμο φαινόμενο και ότι κάποιος με ένα εισιτήριο κάνει όλο το καλοκαίρι μπάνιο. 

Έτσι εξηγείται άλλωστε ότι ο προαστιακός είναι γεμάτος κάθε μέρα.
Μετά τηλεφωνεί στον σταθμό εκπρόσωπος του ΚΤΕΛ Λάρισας (ιδιωτική επιχείρηση) ο οποίος καταγγέλλει ότι όλα αυτά είναι γνωστά ,αποτελούν αθέμιτο ανταγωνισμό για το ΚΤΕΛ και ότι τηλεφώνησαν στον αρμόδιο (υπεύθυνο κίνησης) στη Λάρισα ο οποίος δήλωσε …αναρμόδιος! 

Και μετά εσύ κορόιδο Έλληνα πλήρωνε τα ελλείμματα του ΟΣΕ!
Γιώργο αν δεν καταργήσεις την μονιμότητα τώρα το μπορδέλο αυτό δεν γίνεται κράτος!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαγωνισμός emallers.com

Οι επισκέψεις μας

Free Hit Counter

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μοιραστείτε το...


Bookmark and Share

Εφημερίδες

Αρχειοθήκη ιστολογίου