Kαλώς ορίσατε !

Η φιλοξενία κάποιου, είναι πράξη ιερή. Αλλά όπως έχει καθήκον ο οικοδεσπότης προς τον φιλοξενούμενο, έτσι έχει και ο φιλοξενούμενος προς τον οικοδεσπότη. Σε αυτήν την προσωπική σελίδα, σας ζητώ τρία πράγματα.

1) Δεν θα προσβάλει κανείς κανέναν. Το σχόλιο θα διαγραφεί αμέσως.
2) Υποστηρίξετε οτιδήποτε θέλετε, όσο ανατρεπτικό, ή ριζοσπαστικό είναι, αλλά με επιχειρήματα.

Σε αυτό τον χώρο, σκοπός μου είναι να ποτίσουμε το δέντρο της δημοκρατίας μας.
Τετάρτη 12 Μαΐου 2010


Αφού το καθεστώς έχει σαμποτάρει κάθε επένδυση φιλοδυτικού κεφαλαίου εδώ και χρόνια ώστε να οδηγήσει την χώρα συνειδητά -μακριά από το Ευρωπαϊκό γίγνεσθαι- στην οικονομική εξαθλίωση και στον αντιευρωπαϊσμό -απαραίτητη προϋπόθεση για να αγοράσουν φτηνά οι Ρωσοκινεζοσιτες φασίστες- και με την σύμφωνη γνώμη της κεντροαριστερής και της ψευτοπατριωτικής συνιστώσας του αντιευρωπαϊκού ψευδοπολυκομματικού δοσιλογικού καθεστώτος των Ρωσοκινεζοτσολιάδων..
http://liberalcreta.pblogs.gr/2010/05/o-syriza-heri-heri-me-ton-karatzaferh-se-antiefrwpa-smo-kai-rwso.html
Το καθεστώς αναγγέλλει την πρόσδεση της χώρας στον Ρωσοκινεζοσιιτικό νεοναζιστικό άξονα και ταυτόχρονα ξεκινάει πολιτικές εκκαθαρίσεις με πρόσχημα την διαφθορά.
Η ομιλία του Πρωθυπουργού στο ΣΕΒ ήταν αποκαλυπτική
όπως είπε ο κ. Παπανδρέου, έχουν ήδη προηγηθεί επαφές για επενδύσεις από αραβικές χώρες, όπως το Άμπου Ντάμπι, το Κατάρ και η Λιβύη καθώς και από τα λεγόμενα BRIC. Μας ενδιαφέρουν κοινοπραξίες και συνεργασίες, σημείωσε ο πρωθυπουργός
Όπου BRIC=Brazil, Russia, India, China ...;.
παράλληλα ο κ. Παπανδρέου προανήγγειλε παρεμβάσεις για τη δήμευση περιουσιών υπαλλήλων και πολιτικών προσώπων που βρέθηκαν να κατέχουν παράνομα δημόσιο χρήμα ή προϊόντα διαφθορά
Για όσους δεν το κατάλαβαν αρχίζει η φασιστική εκκαθάριση των φιλοευρωπαιων πολιτικών, καθώς οι διώξεις θα είναι φυσικά επιλεκτικότατες.
Κανείς δεν θα ασχοληθεί με τις μίζες της Siemens που πήγαν στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ, κανείς δεν θα ασχοληθεί με την παραχώρηση των ορυχείων Κασσάνδρας στον Μπόμπολα, καθώς και στις απευθείας αναθέσεις και στην παραχώρηση του Καραϊσκάκη στον πρώην πράκτορα της Stazi Κόκκαλη.
Οι αρχι - διεφθαρμένοι δοσίλογοι θα κάνουν ''κάθαρση'' με επιλεκτικά ή και στημένα σκάνδαλα εναντίων των φιλοευρωπαϊκών πολιτικών ....
Η Ελλάδα γίνεται μια ναζιστική χώρα και ο κόσμος δεν έχει καταλάβει τίποτα...
http://www.capital.gr/gmessages/showTopic.asp?id=1683800
Όποιος κατάλαβε - κατάλαβε και όποιος δεν κατάλαβε θα καταλάβει... σύντομα Πηγή http://liberalcreta.pblogs.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαγωνισμός emallers.com

Οι επισκέψεις μας

Free Hit Counter

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μοιραστείτε το...


Bookmark and Share

Εφημερίδες

Αρχειοθήκη ιστολογίου