Kαλώς ορίσατε !

Η φιλοξενία κάποιου, είναι πράξη ιερή. Αλλά όπως έχει καθήκον ο οικοδεσπότης προς τον φιλοξενούμενο, έτσι έχει και ο φιλοξενούμενος προς τον οικοδεσπότη. Σε αυτήν την προσωπική σελίδα, σας ζητώ τρία πράγματα.

1) Δεν θα προσβάλει κανείς κανέναν. Το σχόλιο θα διαγραφεί αμέσως.
2) Υποστηρίξετε οτιδήποτε θέλετε, όσο ανατρεπτικό, ή ριζοσπαστικό είναι, αλλά με επιχειρήματα.

Σε αυτό τον χώρο, σκοπός μου είναι να ποτίσουμε το δέντρο της δημοκρατίας μας.
Πέμπτη 1 Απριλίου 2010
Με μια αποκλειστική δήλωσή του στο «Έθνος», λίγο πριν από την εορτή του Πάσχα, ο τέως πρωθυπουργός κ. Κ. Καραμανλής «σπάει» τη σιωπή του και τοποθετείται για όλα τα ζητήματα που αφορούν στη διακυβέρνηση της χώρας, ενώ παράλληλα δίνει το στίγμα των προθέσεών του για το προσωπικό του πολιτικό μέλλον. Η δήλωση του τέως πρωθυπουργού έχει ως εξής: «Αναλαμβάνω πλήρως τις ευθύνες μου για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα και ειδικότερα η ελληνική οικονομία.

Και επειδή πάντα πίστευα ότι πρέπει οι ευθύνες να έχουν συγκεκριμένη μορφή, όπως ακριβώς συνέβη σε σειρά θεμάτων που απασχόλησαν την κοινή γνώμη κατά το παρελθόν, όπως το Βατοπέδι, ανακοινώνω την απόφασή μου να μην επιστρέψω στην Ελλάδα και να διαμείνω μόνιμα στην Ιταλία, παραιτούμενος της βουλευτικής μου έδρας. Θέλω να ευχαριστήσω όσους με στήριξαν σε αυτή την προσπάθεια και να ευχηθώ καλή δύναμη τόσο στον πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου, όσο και στον πρόεδρο της ΝΔ Αντ. Σαμαρά, και να τους διαβεβαιώσω ότι είμαι στο πλευρό τους, εάν χρειαστούν τις απόψεις μου για τα θέματα της οικονομίας και της επανίδρυσης του κράτους».

Ο αχρηστότερος πρωθυπουργός που πέρασε από την ελληνική ιστορία. Κανονικά θα έπρεπε να πάει φυλακή όχι στην Ιταλία, αυτός και αρκετοί υπουργοί της κυβέρνησης του, που ασχολήθηκαν δεν την κλοπή και κατάχρηση δημοσιου χρήματος.

Και το σχόλιο του « …εάν χρειαστούν τις απόψεις μου για τα θέματα της οικονομίας και της επανίδρυσης του κράτους…» καλύτερα να ρωτήσουν μια νεκρή κότα, γιατί η κυβέρνηση της ΝΔ 2004-2009 ήταν κατά την γνώμη μου η δεύτερη πιο διεφθαρμένη κυβέρνηση της ιστορίας της Ελλάδος, με μικρή διαφορά, μετά την κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ 2000-04

αχ και να ήταν αλήθεια!!!!!!!!

Πηγή http://www.ethnos.gr/default.asp?catid=11807

3 σχόλια:

Νίκος είπε...

Εξορία ..όπως και σεισάχθεια, ανήκουν στην αρχαιότητα!

Ανώνυμος είπε...

οι αρχαίοι είχαν και λίγο τσίπα, και έπιναν και λίγο κώνειο. αυτοί μας το ποτίζουν καθημερινώς σε μας.

Νίκος είπε...

Άρα όπως λέω πάντα έχουμε καταντήσει εντελώς ζώα...μόνο τα πρόβατα δεν αντιδρούν σε ένα κακό βοσκό...

Δημοσίευση σχολίου

Διαγωνισμός emallers.com

Οι επισκέψεις μας

Free Hit Counter

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μοιραστείτε το...


Bookmark and Share

Εφημερίδες