Kαλώς ορίσατε !

Η φιλοξενία κάποιου, είναι πράξη ιερή. Αλλά όπως έχει καθήκον ο οικοδεσπότης προς τον φιλοξενούμενο, έτσι έχει και ο φιλοξενούμενος προς τον οικοδεσπότη. Σε αυτήν την προσωπική σελίδα, σας ζητώ τρία πράγματα.

1) Δεν θα προσβάλει κανείς κανέναν. Το σχόλιο θα διαγραφεί αμέσως.
2) Υποστηρίξετε οτιδήποτε θέλετε, όσο ανατρεπτικό, ή ριζοσπαστικό είναι, αλλά με επιχειρήματα.

Σε αυτό τον χώρο, σκοπός μου είναι να ποτίσουμε το δέντρο της δημοκρατίας μας.
Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010
Πριν από λίγο συνέβη μια έκρηξη, και ως συνήθως τα ΜΜΕ έβγαιναν και έλεγαν ότι τους ερχόταν στο κεφάλι.

Ο ένας έλεγε «Ελαφρά τραυματισμένο το κοριτσάκι και η μητέρα του»

Ο άλλος «Ένας νεκρός και ένας τραυματίας από τη βόμβα στο Γαλάτσι;»

Άλλος «Ο νεκρός δεν πρόλαβε να πάρει τηλέφωνο για να προειδοποιήσει επειδή δεν την είχε τοποθετήσει»

Σε περίπτωση που δεν το ξέρετε είσαστε για να μας ενημερώνεται, ούτε για να λέτε ότι βλακεία σας έρθει στο κεφάλι, ούτε να μας δημιουργείτε πανικό. Αν δεν είστε σίγουροι για το τι να πείτε, πείτε απλά «έκρηξη σημειώθηκε στο Γαλάτσι, θα σας ενημερώσουμε με νέο έκτακτο δελτίο τι συμβαίνει.» Το είναι κάποιος ηλίθιος είναι δικαίωμα του, το να μας αναγκάζει να του φερόμαστε ως κάτι το εκλεκτό, είναι ευγενείς πόθος, κατ ‘ εμέ αδικαιολόγητος.

3 σχόλια:

Χ όπως Χρηματιστήριο είπε...

Καλημέρα φίλε Κούρκουλε.
Κακά τα ψέματα φίλε μου, αλλά ο βασικός "πονοκέφαλος" του δημοσιογράφου είναι το "πως θα γεμίσω την σελίδα μου ή την 2ωρη εκπομπή μου" και όταν δεν φτάνουν οι λέξεις σου (εφημερίδα) ή ο λόγος σου (ράδιο - τηλεόραση) αρχίζεις τις εφευρέσεις, τις προσωπικές σου ιδέες ή.....πολιτικές πεποιθήσεις και λοιπές μπούρδες. Και καλά όταν όλα αυτά γίνονται χωρίς να..."ανοίγει" ρουθούνι, τι γίνεται όμως όταν για παράδειγμα, εξαιτίας μιας λανθασμένης άποψης προκαλείς ζημιές σε χαρτοφυλάκια (αν πρόκειται για χρηματιστηριακές ειδήσεις) ή παραπληροφορείς γενικότερα, όταν πρόκειται για άλλα γεγονότα;
Άσε δε το άλλο... ΄έχω πάθει πλάκα με ορισμένα κανάλια που βγάζουν κάποια "μικρά γεγονότα" τα οποία έγιναν.....προ 5 χρόνια, και τα ξανα-λένε για να γεμίσουν την ώρα του...τέλος πάντων δελτίου ειδήσεων.
Επίσης το γεγονός ότι μας ΨΑΛΟΥΝ το ίδιο γεγονός ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ... πχ, τώρα η οικονομική κρίση, μας λένε τα ίδια και τα ίδια, μιας και δεν υπάρχει πραγματική εξέλιξη στο γεγονός, ακριβώς με τον ίδιο τρόπου που μας έψαλλαν την γρίπη Η1Ν1...ναι...την θυμάσαι φίλε μου; Αυτή που κάθε μέρα είχαμε τον...καταμετρητή ΝΕΚΡΩΝ;;;;;; Είδες πως το ξεχάσαμε; Γιατί; Τι έγινε ρε παιδιά; Δεν έχουμε τώρα νεκρούς στην Ελλάδα ή στον κόσμο από την γρίπη; Σωστά...η γρίπη παραμέρισε για να κάνει χώρο στην οικονομική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΙΠΗ!!!
Καλημέρα, καλή Μεγάλη Εβδομάδα και....ο Θεός να μας φωτίσει... το έχουμε όλοι μας ανάγκη!

κουρκουλος είπε...

φίλε Χ όπως Χρηματιστήριο,
νομίζω ότι έτσι που πάμε και ο Θεός θα σηκώσει τα χέρια ψιλά.

Νίκος είπε...

Kourkoulos τα ψιλά δε μας σώζουν πια...αλλά τώρα που το σκέφτομαι και για τα χοντρά αμφιβάλλω

Δημοσίευση σχολίου

Διαγωνισμός emallers.com

Οι επισκέψεις μας

Free Hit Counter

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μοιραστείτε το...


Bookmark and Share

Εφημερίδες