Kαλώς ορίσατε !

Η φιλοξενία κάποιου, είναι πράξη ιερή. Αλλά όπως έχει καθήκον ο οικοδεσπότης προς τον φιλοξενούμενο, έτσι έχει και ο φιλοξενούμενος προς τον οικοδεσπότη. Σε αυτήν την προσωπική σελίδα, σας ζητώ τρία πράγματα.

1) Δεν θα προσβάλει κανείς κανέναν. Το σχόλιο θα διαγραφεί αμέσως.
2) Υποστηρίξετε οτιδήποτε θέλετε, όσο ανατρεπτικό, ή ριζοσπαστικό είναι, αλλά με επιχειρήματα.

Σε αυτό τον χώρο, σκοπός μου είναι να ποτίσουμε το δέντρο της δημοκρατίας μας.
Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Ένα από τα προβλήματα της χωράς μας  είναι ότι νομίζουμε ότι δεν ειμαστε υποκριτές.
Σε αυτήν την χώρα, έχουμε γεμίσει, δήθεν, ψευτοκουλτούρα,  παπάρα.

Ο Μάκης από πολέμιος των πλουσίων, ρευστοποίησε τα πιστεύω του, και τα αντάλλαξε με Πόρσε και βίλα στην Εκάλη, και πουράκια, και μπάτσο να τον φιλάει.

Ο πρωτόπαπας και ο Κανελλόπουλος και Πολυζωγόπουλος όπως σίγουρα θα κάνουν και οι τωρινοί Παπασπύρου της ΑΔΕΔΥ και Παναγόπουλος της ΓΣΕΕ, με τα κομματικά δοσμένα προνόμια του και με τους τεράστιους μισθούς τους, λένε 5 παπάρες στους κομματικούς εγκαθέτους, και θέλουν θεσούλες στο κτήριο της βουλής.

Τι έγινε με τα 50 εκ € πρόστιμο στο ALTER για τα πλαστά και εικονικά τιμολόγια του Αθανασούλη, και τον Κουρή? Σβήστηκε πριν 1 μήνα. Γαργάρα η κυβέρνηση.
Το ότι ήρθε η UEFA και μας είπε ότι 13 από τις 18 ομάδες της Β εθνικής ποδόσφαιρου, εμπλέκονται σε στημένα παιχνίδια, είναι έκπληξη?

Κάθομαι μπρος στην τηλεόραση μου, και βλέπω όλους τους υποκριτές να προσπαθούν να με πείσουν ότι δεν είναι υποκριτές.  Ρε Ουστ από δω, Ουστ, κοπρίτες.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σε αυτή τη χώρα, πληρώνουμε 10 φορές περισσότερα για ένα προϊόν σε σχέση με οποιονδήποτε ευρωπαίο, και απολαμβάνουμε το 1/10 της ποιότητας που απολαμβάνει ο ίδιος ευρωπαίος.
Ο κύριος ΓΣΕΕ παίρνει εκ του νομού εκτός του μισθού του εργατοπατέρα-συνδικαλιστή-μέλος ΠΑΣΟΚ-και τον μισθό του ΔΥ από εκεί που δούλευε, και μισθό από την ΕΤΕ που είναι μέλος του ΔΣ εκ του νομού. Ειμαστε σοβαροί, με όλα αυτά γίνεται να μην πτωχεύσει μια χώρα? Και την Σ. Αραβία να είχαμε σε πετρέλαιο από κάτω μας, πάλι θα την αφήναμε πανί με πανί.

Ανώνυμος είπε...

Και οι Δικαστικοί τι κάνουν? Μα και αυτοί γαργάρα! Μέρος του ίδιου συστήματος βλέπετε, της ίδιας οικογένειας των τρωκτικών.

Ρία

Δημοσίευση σχολίου

Διαγωνισμός emallers.com

Οι επισκέψεις μας

Free Hit Counter

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μοιραστείτε το...


Bookmark and Share

Εφημερίδες