Kαλώς ορίσατε !

Η φιλοξενία κάποιου, είναι πράξη ιερή. Αλλά όπως έχει καθήκον ο οικοδεσπότης προς τον φιλοξενούμενο, έτσι έχει και ο φιλοξενούμενος προς τον οικοδεσπότη. Σε αυτήν την προσωπική σελίδα, σας ζητώ τρία πράγματα.

1) Δεν θα προσβάλει κανείς κανέναν. Το σχόλιο θα διαγραφεί αμέσως.
2) Υποστηρίξετε οτιδήποτε θέλετε, όσο ανατρεπτικό, ή ριζοσπαστικό είναι, αλλά με επιχειρήματα.

Σε αυτό τον χώρο, σκοπός μου είναι να ποτίσουμε το δέντρο της δημοκρατίας μας.
Τρίτη 9 Μαρτίου 2010
Έχουμε καταλάβει πια σε αυτή την χώρα, ότι δεν είμαστε στο σύμπαν μόνοι μας? 

Δεν νομίζω. Από την μια, περάσαμε μια εποχή υπέρ καταναλωτισμού, όπου ο καθένας είχε μια κούρσα, Mercedes, ή BMW κατά προτίμηση, και ένα μικρό, ένα Honda, ή ένα Fiat , για την πόλη.  Φεύγαμε τα τριήμερα σε Καρπενήσι και Μονεμβάσια, και βγάζαμε από την τσέπη μας την χρυσή VISA για να πουλήσουμε και λίγη μούρη στον έτερο ήμισυ. Στο σπίτι να έχουμε μια plasma και μια LCD Full HD και οι 2 τηλεοράσεις, και να πληρώνουμε με σκληρό νόμισμα, MasterCard

Αλλά ας τα δούμε απλά τα πράγματα.

Ως ΑΕΠ η Ελλάδα είναι το 1/10 της Γερμανίας, αλλά ως κατά κεφαλήν εισόδημα, υπολείπετε ο Έλληνας κατά 30%. Και αυτά είναι τα νόμιμα χρήματα στην Ελλάδα, όχι τα μαύρα.

Μήπως αυτή η εικόνα λέει κάτι σε όλους μας? Τα συμπεράσματα δικά σας.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το πρώτο συμπέρασμα είναι ότι οι Γερμανοί δεν έχουν καλούς κυβερνήτες, αφού ενώ έχουν δεκαπλάσιο ΑΕΠ, δεν έχουν δεκαπλάσιους μισθούς. Μάλλον τους χρειάζεται ένας Γερμανός μάστορας των οικονομικών και της ευημερίας όπως ο δικός μας ο Μέγας Γεώργιος Αλογοσκούφης, και ένας εργατικός και αεικήνιτος καγγελλάριος σαν τον δικό μας τον αετονύχη Κώστα Καραμανλή.
Φίλοι Γερμανοί σας λυπάμαι !

ΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Ένα άλλο σχόλιο θα ήταν, ότι χωρίς ο έλληνας να εργάζεται, βγάζει σχεδόν τα ιδία με τον γερμανό. Φαντάσου να εργάζονταν! Η γερμάνια θα δανείζονταν από εμάς.

Νίκος είπε...

δεν το κατάλαβα αυτό...για πες!

Ανώνυμος είπε...

ενώ ως ΑΕΠ ειμαστε το 1/10 της Γερμανίας, ως εισόδημα ειμαστε το 70% της Γερμανίας. δεν είναι παράδοξο? Αφιερώσαμε περισσότερο χρόνο στο πως θα κλέψουμε τους ευρωπαίους, από ότι αν εργαζόμασταν και παράγαμε.

Δημοσίευση σχολίου

Διαγωνισμός emallers.com

Οι επισκέψεις μας

Free Hit Counter

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μοιραστείτε το...


Bookmark and Share

Εφημερίδες