Kαλώς ορίσατε !

Η φιλοξενία κάποιου, είναι πράξη ιερή. Αλλά όπως έχει καθήκον ο οικοδεσπότης προς τον φιλοξενούμενο, έτσι έχει και ο φιλοξενούμενος προς τον οικοδεσπότη. Σε αυτήν την προσωπική σελίδα, σας ζητώ τρία πράγματα.

1) Δεν θα προσβάλει κανείς κανέναν. Το σχόλιο θα διαγραφεί αμέσως.
2) Υποστηρίξετε οτιδήποτε θέλετε, όσο ανατρεπτικό, ή ριζοσπαστικό είναι, αλλά με επιχειρήματα.

Σε αυτό τον χώρο, σκοπός μου είναι να ποτίσουμε το δέντρο της δημοκρατίας μας.
Δευτέρα 17 Μαΐου 2010


Νομίζω ότι το επίκαιρο θέμα της οικονομικής μετανάστευσης, είναι ένα καυτό κάρβουνο. Οι λύσεις που απαιτούνται να γίνουν για να αναστραφεί αυτό το χαλί στην Ελλάδα, απαιτούν η δικαιοσύνη να σηκωθεί και να ασχοληθεί. Τι έγινε με τα καρτέλ? Τίποτα. Απλά κάποιοι επιχειρηματίες και πολιτικοί πλούτισαν. Τι έγινε με το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου? Τίποτα. Απλά κάποιοι επιχειρηματίες και πολιτικοί πλούτισαν. Τι έγινε μα το σαμινα και το Δύστος? Τίποτα. Απλά κάποιοι επιχειρηματίες και πολιτικοί πλούτισαν. Τι έγινε με τα κατασκευαστικά σκάνδαλα, με τα εξοπλιστικά, με τα σκάνδαλα του ΟΤΕ, ΔΕΗ, και λοιπών δημοσίων οργανισμών? Τίποτα. Απλά κάποιοι επιχειρηματίες και πολιτικοί πλούτισαν.

Η διαφορά της Αμερικής με την Ελλάδα είναι ότι εκεί υπάρχει μια ελπίδα, αν σε αδικούν να βρεις το δίκιο σου. Εδώ δεν υπάρχει περίπτωση. Τόσους μήνες οι ευρωπαίοι μας βρίζουν ότι δίναμε πλαστά στοιχεία από το 1999 – 2009, και ένας ρημάδι εισαγγελέας δεν κάλεσε ούτε τον Αλογοσκούφη που είναι πολίτης πλέον να των ρωτήσει. Στην Ελλάδα όλα κουκουλώνονται, όλα καλύπτονται. Ποσά ΜΜΕ είπαν ότι σβήστηκε το πρόστιμο στο ΑΛΤΕΡ των 50 εκ € για τα πλαστά τιμολόγια? Ίσως 5. 

Όταν ένας Έλληνας πάει έξω, φοβάται τον νόμο και τις συνέπειες του. Εδώ ο νομός εξαγοράζεται. Έχεις λεφτά, ότι και να κάνεις, και φόνο, την γλυτώνεις. Θυμάστε τον γιο ενός μεγαλοδικηγόρου, που διέλυσε με μια Πόρσε στην παραλιακή μια κοπέλα? Με αναστολή τιμωρήθηκε. Τι έγινε στο σαμινα? 

Η δικαιοσύνη, το τελευταίο αποκούμπι του έλληνα, έχει διαλυθεί. Ειμαστε μια κοινωνία που αποτελούμαστε από πολλά σαπρόφυτα. Όποιος πάει να κάνει μια δουλειά εδώ, αμέσως τρέχουν, να εκβιάσουν, τοπικοί άρχοντες, υπηρεσίας, κόμματα, ζητώντας μερίδιο από τον κόπο και την προσπάθεια του άλλου. Αυτό μας έχει οδηγήσει, να αιμορραγούμε, ακατάπαυστα. 

Κάθε χώρα είναι ένα μποστάνι που παράγετε κάτι. Η Ελλάδα είναι το μποστάνι του διάολου, και δεν φυτρώνει τίποτα. Η μόνη παραγωγή της είναι διαφθορά, φραπέ, και συνδικαλισμός.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαγωνισμός emallers.com

Οι επισκέψεις μας

Free Hit Counter

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μοιραστείτε το...


Bookmark and Share

Εφημερίδες

Αρχειοθήκη ιστολογίου