Kαλώς ορίσατε !

Η φιλοξενία κάποιου, είναι πράξη ιερή. Αλλά όπως έχει καθήκον ο οικοδεσπότης προς τον φιλοξενούμενο, έτσι έχει και ο φιλοξενούμενος προς τον οικοδεσπότη. Σε αυτήν την προσωπική σελίδα, σας ζητώ τρία πράγματα.

1) Δεν θα προσβάλει κανείς κανέναν. Το σχόλιο θα διαγραφεί αμέσως.
2) Υποστηρίξετε οτιδήποτε θέλετε, όσο ανατρεπτικό, ή ριζοσπαστικό είναι, αλλά με επιχειρήματα.

Σε αυτό τον χώρο, σκοπός μου είναι να ποτίσουμε το δέντρο της δημοκρατίας μας.
Τετάρτη 7 Απριλίου 2010
Αυτό που διακρίνω είναι ακόμα υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν πάρει χαμπάρι τι γίνεται.
Έχουμε πάρα πολλούς ΔΥ. Έχουμε πολλούς ΙΥ. Έχουμε πάρα πολλούς συνταξιούχους. Δεν έχουμε επιχειρηματίες. Με την υψηλή φορολογία, με τεραστία δικαιώματα από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς του κράτους εις βάρος των επιχειρηματιών, πχ, όποιο έξοδο δεν είναι παραγωγικό προς την επιχείρηση συμφώνα με την κρίση του εφοριακού ρίχνετε το τιμολόγιο, άρα ή λαδώνεις και γίνεται αποδεκτό το έξοδο, ή δεν λαδώνεις και σε σκίζει ο κοπρίτης ΔΥ για να παραδειγματιστείς για το μέλλον.

Γνώμη μου, να βοηθήσουμε την ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας, τις ΜμΕ.

1. Τζίρο έως
• 200.000€ και 10% αυτου κέρδη 5% εφορία, φλατ.
• 200.000€ - 500,000€ και 10% αυτου κέρδη 10% εφορία, φλατ
• 500.000€ - 1.000.000€ και 10% αυτου κέρδη 12,5% εφορία, φλατ
• 1,000.000€ - 10,000,000€ και 10% αυτου κέρδη 15% εφορία, φλατ
• 10,000.000€ και 10% αυτου κέρδη 17,5% εφορία, φλατ
• Οι εισηγμένες 20%

2. Αν η Γερμανία με ΑΕΠ 1,8 τρις € και η Ελλάδα με 240 δις €, και η Ελλάδα υπολείπετε 30% στους μισθούς, συμφώνα με στοιχεία του 2008, αυτό αντικατοπτρίζει το πρόβλημα. Πρέπει να μειωθεί το κόστος ζωής και οι μισθοί ανάλογα. Κατάργηση των ΓΣΣΕ. Ο αρχικός μισθός στην Ελλάδα δεν μπορεί να είναι 1000€ μεικτά και στην Γερμανία, μια οικονομία 20 φόρες πιο δυνατή από την Ελλάδα 1300€.

Επενδύσεις, και φορολογικά κίνητρα. Οι κινέζοι του ΟΛΠ πήραν αφορολόγητο για 32 χρόνια.

3.
• Όσοι επενδύσουν από αύριο 1 εκ € κανένα φόρο, πλην ΦΠΑ για 5 χρόνια
• Όσοι επενδύσουν από αύριο 1 – 10 εκ € κανένα φόρο, πλην ΦΠΑ για 7 χρόνια
• Όσοι επενδύσουν από αύριο 10- 100 εκ € κανένα φόρο, πλην ΦΠΑ για 10 χρόνια
• Όσοι επενδύσουν από αύριο 100 εκ -1 δις € κανένα φόρο, πλην ΦΠΑ για 15 χρόνια
• Όσοι επενδύσουν από αύριο 1 – 10 δις € κανένα φόρο, πλην ΦΠΑ για 20 χρόνια
• Όσοι επενδύσουν από αύριο άνω των 10 δις € κανένα φόρο, πλην ΦΠΑ για 25 χρόνια

4. Άρση της μονιμότητας και αν ο πολίτης αποδείξει ότι ΔΥ δεν εργάζεται, απόλυση του ΔΥ.

5. Όσες ελλειμματικές δημοσιές εταιρείες υπάρχουν, ιδιωτικοποίηση, και απόλυση των ΔΥ

6. Σε όλες τις Δ. Υπηρεσίες, πλην ΥΠ Συμβουλίου, και συνεδριάσεις της ΤτΕ, και τουαλέτες και χειρουργεία , μπορεί πολίτης να κυκλοφορεί με καταγραφικά μέσα, χωρίς άδεια

Τέτοια μέτρα πρέπει να πάρουμε. Επίσης, πρέπει να αρχίσουμε το κάρφωμα επιχειρήσεων που κάνουν ατασθαλίες, οικονομικές, λογιστικές, εργατικές, οτιδήποτε είναι παράλογο, ή ασυνεπές, πχ άλλη τιμή στο ράφι και άλλη στο ταμείο, ο πολίτης θα εισπράττει 1% του προστίμου. Όλα τα αποδεικτικά στοιχεία είναι αποδεκτά, κάμερες, βίντεο. Αφού δεν φτιάχνει ο Έλληνας, ας δώσουμε οικονομικά κίνητρα στον έλληνα. Προϋπόθεση να είναι επώνυμη η καταγγελία. Εγώ θα την έστηνα σε συγκεκριμένους δρόμους που όλοι κάνουν παρανομίες και θα έβγαζα μεροκάματο χοντρό. Ή σκάφτατε έναν πολίτη στην Μύκονο ή στον Παρνασσό τι θα έβγαζε αν κατάγγελλε. Κίνητρα για εσοδα στο κράτος. Έχεις σε κάμερα ένα ΔΥ που λουφάρει, απόλυση. Έχεις πολίτικο που οδηγεί σε λεωφορειόδρομο, πρόστιμο ΚΟΚ.

Τέτοια μέτρα χρειαζόμαστε και άλλα τόσα.

3 σχόλια:

Νίκος είπε...

Ενώ είμαι ΙΥ αυτό για απολύσεις των ΔΥ το αναφέρεις λες και ψυχαρμενίζεις. Εγώ σου λέω αύριο τους απολύουμε όλους τους ΔΥ. Έχεις αντιληφθεί ότι αυτή η χώρα δεν έχει που να τους απορροφήσει; Θα την βγάλουν ένα μήνα και τον επόμενο θα έχεις κοινωνική επανάσταση; Κεφάλια θα πέσουν.

Αλλαγή κατάστασης δεν γίνεται με τέτοια μέτρα ούτε απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων γι αυτούς τους λόγους που αναφέρεις χωρίς σχέδιο ανάσχεσης των αντιδράσεων και της ανεργίας.

Εν τω μεταξύ για πιο ιδιωτικό τομέα μιλάς; Για τα παρτάλια που έτρωγαν τις επιδοτήσεις τόσο χρόνια και μόλις στράγκιξαν σουτάραν τον κοσμάκι και πήγαν Ρουμανίες και Βουλγαρίες; Για τους "αγρότες" που θα μας κάνουν εμάς τους μισθωτούς να επωμιστούμε άλλο 1.1δις σε επιστροφές επιδοτήσεων; Για τους μεγαλοκατασκευαστές και εργολάβους που τόσα χρόνια ήταν κρατικοδίαιτοι με απαράδεκτο έργο; Ή μήπως για τους μεσάζοντες, επαγγελματίες μειζαδώρους και αεριτζήδες που ανάθεμα αν παρήγαγαν ποτέ έργο για αυτή τη χώρα;

Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι λέει ο λαός. Δίκιο έχει. Επίσης όμως λέει πονεί κεφάλι, κόβει κεφάλι...αυτό το δεύτερο δυστυχώς δεν το έκανε κανείς μας και τώρα βρωμάμε όλοι μας.

Άσε λοιπόν κατά μέρος τους ΔΥ, γιατί και αυτοί άνθρωποι είναι...απλά τους κακομάθαμε γιατί μας βόλευε κι εμάς. Άλλαξέ τους τη δομή και θα προσαρμοστούν και αυτοί, δεν είναι ανάγκη να τους εξοντώσεις ... δεν πετυχαίνεις και τίποτα με αυτό στην τελική

κουρκουλος είπε...

φίλε νικο,
αν γίνουν επενδύσεις, όλοι αυτοί θα απορροφηθούν. σίγουρα θα μου πεις ότι μέχρι τότε? δεν απολύεις όλους μαζί. όμως μια μείωση 20% αντέχεται. διότι αν μειώσει τα εξάδα σου ως κράτος, λχ κατά 2 δις από μισθούς συντάξεις, πλέον του πακέτου Γιώργου, ναι για κάποιο χρόνο θα είσαι σε ύφεση. ακριβώς όπως τώρα. άλλα οι αγορές θα το εκλάβουν ότι έχεις θετικότερες προοπτικές και θα σε δανείζουν ευκολότερα και με χαμηλότερο επιτόκιο. ταυτόχρονα δίνεις κίνητρα για επενδύσεις. δεν μπορείς να τα έχεις μονά ζυγά δικά σου. κάτι θα θυσιάσεις. θυσιάζεις αυτούς που προκαλούν το πρόβλημα.

Νίκος είπε...

Θα πρέπει να αστειεύεσαι!!!

Το πρόβλημα είναι οι ΔΥ; Αυτοί που προκάλεσαν το πρόβλημα είναι οι διεφθαρμένοι πολιτικοί και οι μεγαλοκαρχαρίες της οικονομίας μας ...και για να φτιάξεις εσύ την ομελέτα σου, μεταφέρεις τις ευθύνες στους πολίτες και αφήνεις άμοιρους ευθυνών όλους τους άλλους;

Πρώτα να δούμε ποιοι έχουν αφαιμάξει την Ελληνική οικονομία και κάνανε περιουσίες στις πλάτες όλων μας, να τους δημεύσουμε τις περιουσίες, να τους βάλουμε μέσα να τους ξεφορτωθούμε, να αναλάβουν στυγνοί τεχνοκράτες αλλά με στόχους εθνικού συμφέροντος μπας και δούμε χαΐρι.

Σιγά μη θυσιάσω ανθρώπους για να την γλυτώσουν καθάρματα.

Δημοσίευση σχολίου

Διαγωνισμός emallers.com

Οι επισκέψεις μας

Free Hit Counter

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μοιραστείτε το...


Bookmark and Share

Εφημερίδες