Kαλώς ορίσατε !

Η φιλοξενία κάποιου, είναι πράξη ιερή. Αλλά όπως έχει καθήκον ο οικοδεσπότης προς τον φιλοξενούμενο, έτσι έχει και ο φιλοξενούμενος προς τον οικοδεσπότη. Σε αυτήν την προσωπική σελίδα, σας ζητώ τρία πράγματα.

1) Δεν θα προσβάλει κανείς κανέναν. Το σχόλιο θα διαγραφεί αμέσως.
2) Υποστηρίξετε οτιδήποτε θέλετε, όσο ανατρεπτικό, ή ριζοσπαστικό είναι, αλλά με επιχειρήματα.

Σε αυτό τον χώρο, σκοπός μου είναι να ποτίσουμε το δέντρο της δημοκρατίας μας.
Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010
Μια πρόταση για ανατροπή της οικονομικής κατάστασης της Ελλάδας. 
Προτείνω.
·         να καταργηθεί το αφορολόγητο
·         το κράτος να δέχεται όλες τις αποδείξεις που προέρχονται από ελληνικές εταιρείες τόσο οι ιδιώτες όσο και οι επιχειρήσεις.
·         να αυξηθεί ο ΦΠΑ στο 15% και 25% αντίστοιχα
·         να αναγνωρίζονται όλα τα έξοδα 100%, από τσίχλες έως γιοτ.
·         Όλοι να βάλουν ταμειακές μηχανές. Από την λαϊκή έως τα περίπτερα και τα τάξη.
·         Να αποποινικοποιηθεί το φακελάκι. Πλέον να γίνεται νόμιμα.
Με αυτά τα μετρά τι καταφέρνουμε.
Με αύξηση του ΦΠΑ και να δέχεται η εφορία όλες τις αποδείξεις, και αυξάνονται τα έσοδα του κράτους, και αναγκάζεις τον πολίτη να βρει αποδείξεις,
Να αποποινικοποιηθεί το φακελάκι. Πλέον να γίνεται νόμιμα και φορολογείς το μαύρο χρήμα
Το κράτος να δέχεται όλες τις αποδείξεις που προέρχονται από ελληνικές εταιρείες τόσο οι ιδιώτες όσο και οι επιχειρήσεις. πλέον ο εφοριακός δεν μπορεί να ρίξει τιμολόγια, και να κρίνει τι είναι παραγωγικό για μια επιχείρηση ή όχι άρα σπας την δωροδοκία, αν δεν μπορεί να σου ρίξει πρόστιμο.
Με τις ταμειακές μηχανές βλέπεις τι εισοδήματα βγάζει ο καθένας, αφού όλοι κυνηγούν όλες τι αποδείξεις, και ρίχνεις λεφτά στην κατανάλωση , διότι αν έχεις έσοδα 40.000€ και έξοδα 20.000€ πληρώνεις φόρους στα κέρδη στα 20.000€. ας πάρει 100 plasma και lcd ή led TV, iphone, και πλυντήρια πιάτων και πλυντήρια ρούχων, όσα θέλει,DVD players, και καφετιέρες, Siemens miele, bosh, zannussi, ότι θέλει αρκεί να έχει απόδειξη και τιμολόγιο με το όνομα του και το ΑΦΜ του. Κάθε φορά που θα σκόρπα το κράτος θα εισπράττει ΦΠΑ, και θα δημιουργούνται θέσεις εργασίας και επενδύσεις.
Αφού γίνουν αυτά, πρέπει να γίνει μια μείωση της φορολογίας των επιχειρήσεων. Έτσι και θα είναι πιο κερδοφόρο να έχεις μια επιχείρηση από να γίνεις ΔΥ, και αυξηση του ΑΕΠ, και αυξηση των επενδύσεων. Και όταν λέω μείωση εννοώ, στο 10% φλατ, έως 1,000,000€ τζίρο, 15% για 1,000,000€+ και για τις εισηγμένες στο ΧΑΑ, 20%. Επενδύσεις και κατανάλωση, και αν δεν κόβουν αποδείξεις θα πληρώνουν φόρους.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι μας λες ρε κούρκουλε.... Όλα καλά και άγια αυτά που λες. Αλλά πρώτα ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΦΥΛΑΚΗ ? ? ? Γιατί φίλε μου αν δεν πάει τότε εγώ ο Δ.Υ. θα συνεχίσω να τα ξήνω και να σας κοροιδεύω. Εγώ ο Ελ. επαγγελματίας θα συνεχίζω να σας κλέβω και εγώ ο Νεο-Ελληναράς θα συνεχίσω να τρώγω από τα έτοιμα από το ψωμί των επόμενων γεννεών !

Τεμπέλης Ξερόλας αγωνιστής

Δημοσίευση σχολίου

Διαγωνισμός emallers.com

Οι επισκέψεις μας

Free Hit Counter

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μοιραστείτε το...


Bookmark and Share

Εφημερίδες