Kαλώς ορίσατε !

Η φιλοξενία κάποιου, είναι πράξη ιερή. Αλλά όπως έχει καθήκον ο οικοδεσπότης προς τον φιλοξενούμενο, έτσι έχει και ο φιλοξενούμενος προς τον οικοδεσπότη. Σε αυτήν την προσωπική σελίδα, σας ζητώ τρία πράγματα.

1) Δεν θα προσβάλει κανείς κανέναν. Το σχόλιο θα διαγραφεί αμέσως.
2) Υποστηρίξετε οτιδήποτε θέλετε, όσο ανατρεπτικό, ή ριζοσπαστικό είναι, αλλά με επιχειρήματα.

Σε αυτό τον χώρο, σκοπός μου είναι να ποτίσουμε το δέντρο της δημοκρατίας μας.
Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010
Τι παραπάνω χρειάζεται να δουμε σε αυτό το κράτος για να καταλάβουμε ότι τίποτα δεν δουλεύει.
Πριν 3 χρόνια, καιγόταν η Αθήνα με τις ευλογιές της αριστεράς, και η δικαιοσύνη και η αστυνομία κοιμόταν, ενώ το βιος των πολιτών γίνονταν έρμαιο στα χέρια «αγανακτισμένων» πολιτών.
Πριν 15 μέρες, φασίστες του ΠΑΜΕ διαπράττοντας πειρατεία, κατέλαβαν 2 πλοία στην Κόρινθο. Ο εισαγγελέας του Άρειου πάγου, παρόλο που έδωσε εντολή να σταματήσει η κατάληψη, όλοι οι τοπικοί άρχοντες, ίσως διότι πήραν άλλες εντολές, ίσως έγραψαν στεγνά τον εισαγγελέα του Άρειου πάγου, δεν έκαναν τίποτε.
Πριν 2 μέρες στον Πειραιά, τα ιδία γεγονότα και η ιδία αντιμετώπιση από την πολιτεία. Και η υπουργός, δήλωσε ότι δεν ήξερε τίποτα διότι ήταν ταξίδι, και απλά μετά έμαθε ότι κάποιοι εμπόδισαν κάποιους επιβάτες, να αποβιβαστούν και να επιβιβαστούν στα καράβια. Άλλα τ’ άλλων δηλαδή.
Χθες σκοτώθηκε ένας άνθρωπος, διότι κάποιοι δεν έκαναν την δουλειά τους, δεν έλεγξαν την αλληλογραφία του υπουργείου.
Επίσης χθες ξέσπασε καταιγίδα στην αττική, κόπηκε το ρεύμα, πλημύρισαν τα φρεάτια, διότι κανείς δεν τα καθόρησε, και έγινε ανάστα ο Κύριος, με απλά λόγια.
Συμπέρασμα? Ως κράτος έχουμε διαλύσει τελείως. Δεν εργάζεται κανείς, είτε διότι ειμαστε άχρηστοι είτε διότι έτσι έχουμε μάθει, είτε απλά και αυτός που εργάζεται και ο τεμπέλης, και αμείβονται το ίδιο, και δεν υπάρχουν επιπτώσεις θετικές ή αρνητικές για κανέναν.
Εγώ ξέρω ένα πράγμα. Το ότι οι τούρκοι δεν είναι στην Κέρκυρα και στην Γαύδο, οφείλετε, πες το στην τύχη, στο θεό, στον Αλλάχ, στον βούδα, πάντως στην ικανότητα των ηγετών μας δεν οφείλετε. Αυτό το κράτος κρατιέται με τσιρότα πλέον.
Φοβάμαι ότι οι ξένοι θα κλαίνε τα λεφτά τους σε λίγο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαγωνισμός emallers.com

Οι επισκέψεις μας

Free Hit Counter

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μοιραστείτε το...


Bookmark and Share

Εφημερίδες

Αρχειοθήκη ιστολογίου