Kαλώς ορίσατε !

Η φιλοξενία κάποιου, είναι πράξη ιερή. Αλλά όπως έχει καθήκον ο οικοδεσπότης προς τον φιλοξενούμενο, έτσι έχει και ο φιλοξενούμενος προς τον οικοδεσπότη. Σε αυτήν την προσωπική σελίδα, σας ζητώ τρία πράγματα.

1) Δεν θα προσβάλει κανείς κανέναν. Το σχόλιο θα διαγραφεί αμέσως.
2) Υποστηρίξετε οτιδήποτε θέλετε, όσο ανατρεπτικό, ή ριζοσπαστικό είναι, αλλά με επιχειρήματα.

Σε αυτό τον χώρο, σκοπός μου είναι να ποτίσουμε το δέντρο της δημοκρατίας μας.
Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010
Υπάρχει  μια δυσοσμία που πηγάζει από τη βουλή. Όμως δεν καταλαβαίνετε ότι εκεί απλά συναντιούνται οι βόθροι όλης της χώρας, και επειδή τα καπάκια είναι ανοιχτά, η μπόχα μπορεί να έρχεται από εκεί, αλλά η πρώτη ύλη, προέρχεται από κάθε σπίτι ελληνικό. 
 
"να βολευτεί η πορτούλα μου. " αυτό είναι το σύνθημα του σύγχρονου έλληνα Οι περισσότεροι Δημ.Υπ. να συνεχίζουν να κοπροσκυλούν και να πληρώνονται τσάμπα, οι Ιδ.Υπ. να κραυγάζουν τα δικαιώματα μου, οι νταβατζηδες να βολέψουν τον δικό τους υπουργό, ή να εξαργυρώσουν την υποστήριξη τους, και ο αέναος κύκλος ελληνικής πραγματικότητας να συνεχίζεται.
 
Όλοι αυτοί στην βουλή βγήκαν με πραξικόπημα? Δεν ψηφιστήκαν από τον λαό? Ποιος είπε ότι ο ελληνικός λαός θέλει να μάθει της βρωμιές του, ειλικρινά? Ποιος θέλει να δει το όνομα του στις σελίδες της ελληνικής ξευτίλας. Αν πάρουμε και γράψουμε με ονοματεπώνυμο στα ρουσφέτια, το 99% των ΔΥ πρέπει να απολυθούν αύριο, και να επιστρέψουν όλους τους μισθούς τους, μιας και έχουν διοριστεί με κομματικά ή καιροσκοπικά κριτήρια και μόνο, εε που έχουν λαδώσει, συνταξιούχοι που περνούν περισσότερα χρήματα σύνταξη από αυτά που έχουν συνεισφέρει, είτε ως ένσημα, είτε ως χρήμα, είτε ως πραγματική εργασία, καναλάρχες, δημοσιογράφοι κρατικοδίαιτοι, κλπ. 
 
Που είναι οι πορείες διαμαρτυρίας του λαού ενάντια στη διαφθορά? Που είναι τα πύρινα λόγια των αρχιεπισκόπων? Που είναι τα κοφτερά μυαλά των πανεπιστημιακών και των μορφωμένων ενάντια στο χάλι της ελληνικής κοινωνίας? Όλοι μας περιοριζόμαστε στο να κρατούμε ένα θυμιατό, και να λιβανίζουμε τα είδωλα μας στους καθρέπτες.
 
Τότε θα κάναμε κάθαρση. Τότε θα είχε λογική μια επιτροπή. Αυτό που θα γίνει είναι άλλο ένα πανηγυράκι, που οι πολιτικοί θα διαγκωνιστούν στην λοβιτούρα και στην αρπαχτεί, τα αριστερά κόμματα θα κάνουν την δουλειά τους άψογα ως λοβοτομενοι ξύλινοι ομιλητές, και παράλληλα και δεν θα τιμωρηθείς κανείς, κανένα € δεν θα ξαναγυρίσει στα κρατικά ταμεία, οι βουλευτές που έχασαν κάποιο μισθό θα τον αναπληρώσουν, και θα ειμαστε σε καθημερινή σύνδεση με τα ξένα κανάλια που θα τους δίνουμε λόγους για να μας διώξουν και από τον πλανήτη.
 
Εγώ προσωπικά, είμαι ενάντια της συγκεκριμένης κίνησης, διότι δεν θα κερδίσω τίποτα που δεν γνωρίζω.
 
Ζούμε σε πραγματικά δύσκολους καιρούς, που θα απαιτούσαν κυβέρνηση ενότητας, και συγκερασμό ιδεών στο να αλλάξουμε εικόνα, αντίληψη, οπτική, και συνήθειες εμείς οι έλληνες. Δεν ξέρω τι θα καταφέρουν οι ιδροκοπούντες Έλληνες εθνοσωτήρες μας, εκτός του ότι για μια φορά ακόμα θα κάνουμε τους πολίτες μας "υπερήφανους" για την νοητική τους κατάσταση, μιας και αυτοί τους έχουν εκλέξει.

Αξιότιμοι κύριοι, ίσως τελικά θα ήταν πρέπων, να απαγορευόταν ο έλληνας να περπάτα με ψιλά το κεφάλι, αλλά να είναι μόνιμα σκυφτό, δια νόμου. Ίσως έτσι βλέπαμε και τι ψηφίζαμε αλλά και που βαδίζουμε.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Kούρκουλε, πολύ σωστά τα λες. Που να δεις και τους στρατιωτικούς. Μιλάμε για ΤΟΥΣ τεμπέληδες, και ΤΟΥΣ ρουφιάνους !

Ανώνυμος είπε...

Κούρκουλε, δεν ξέρω πως σε λένε, επίδωξε ξερώλα ! Είμαι ΔΥ στον ΟΠΑΠ. Το κίνητρο σου είναι φανερά η ζήλια και ο φθόνος για ανθρώπους πιο ΙΚΑΝΟΥΣ από εσένα. Μετά από δεκαετίες αγώνων καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα ικανοποιητικό εργασιακό περιβάλλον για εμάς και τις οικογένειες μας. Εσύ που εκπροσωπείς το κεφάλαιο θα υπακούσεις θες δεν θές στην πληοψιφία του Ελληνικού Λαού. Αν δεν σου αρέσει τράβα στο τσοπανοχώρι σου και μίλα με τις αγελάδες. Εμείς είμαστε η παραγωγή και η ελπίδα αυτης της χώρας, και κάτι τύπους σαν και εσένα καλά τους κάνουμε . Φασιστοχουντικέ . Η Ελλάδα δεν γυρίζει πίσω.
Βρε ούστ...

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

φίλτατε ΔΥ,
πόσες κατουρημένες ποδιές φίλησες για να κοπροσκυλάς? με τι κριτήρια σε προσέλαβαν? σίγουρα όχι με κριτήρια αξιοκρατικά, όπως εργατικότητα, πτυχία, ευγένεια. είσαι απλά ένα παράσιτο, που ρουφάς αίμα από τους έλληνες πολίτες, διότι εργαζόμενος δεν είσαι. είσαι αυτό το τεράστιο μείων της Ελλάδας, ένας ΔΥ, τίποτε άλλο. όταν θα γίνεις κάποτε δημόσιος λειτουργός, τότε θα καταλάβεις την διαφορά.
είσαι ένας ΔΥ, και αυτό θα σε καταδιώκει σε όλη σου τη ζωή.
ΥΓ. άλλαξε πλευρά όταν κοιμάσαι στο γραφείο σου και παράγεις για τον ελληνικό λαό, μην πάθεις καμία θρόμβωση.

Δημοσίευση σχολίου

Διαγωνισμός emallers.com

Οι επισκέψεις μας

Free Hit Counter

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μοιραστείτε το...


Bookmark and Share

Εφημερίδες